Dani Ceballos - 19

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
mentamas

Re: Dani Ceballos - 19

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. február 27., csütörtök 11:20

Értem is, meg nem is, ezt a negatív hangulatot.
Szerintem legbelül mindenki érezte, hogy Ceballos erőn felül teljesít és ez előbb-utóbb véget fog érni egy sérüléssel vagy formavisszaeséssel.
Tény, hogy volt pár kiváló meccse egy hiányposzton és nagyon fontos volt, de Ancelotti megoldja majd. Én teljesen nyugodt vagyok :coffee:

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. február 27., csütörtök 11:03

Ez nagyon rossz hir szamunkra hogy serult. Innen nagyon nehez lesz.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 27., csütörtök 10:50

Güler profiljához simán illik az a poszt, szerintem feküdne is Neki hosszútávon.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 27., csütörtök 10:36

Meg ugye sokat számít,hogy Touchameni hol lesz. Ugye azert irkaljak mostanában,hogy Alabat nagyon szeretné kezdőbe rakni Carlo hamarosan. Valverdet nem tudjuk,hogy milyen állapotban van. Az is lehet,hogy Asencio azert volt tegnap nem eloszor jhv,hogy Valverde mehessen vissza a helyére. Csak hat kerdes egyáltalán,hogy jatszhat e,es milyen minőségben. Szoval rendesen necces a szitu. Nem szeretem a defenziv felfogást,de lehet az lenne a legjobb ha tenyleg most elso meccsen felraknank az izmot a pályára,aztan visszavagora hatha tisztulnak a lehetőségek jobban.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 27., csütörtök 10:28

A világ csodája lenne ha a török kerülne a kezdőbe. Nem is az a poszt, igazából szerintem nem is lenne jó lépés. Itt nincs is jó választás. Modric bír egy erős 45 percet és ennyi, védekezésben már kevés. Képességekre meg mindenre Jude az egyetlen az egész keretben aki valahogy lehozná azt a szerepet, de Ő is inkább a kapuhoz közel szeret és tud a legjobban játszani.
Szerintem inkább állunk át 442-re ahol a két szélső Rodrygo és Brahim lesznek, középen a két franciával a kp-n. A labdát a szélen próbáljuk majd előre játszani, a pálya közepén meg rombolunk, ütközünk. Kb mint év elején

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 27., csütörtök 9:19

Tjacks írta:
nzooli93 írta:

Mostmar mindegy. Maradt Modric,vagy a sok vkps kp,ami előrefelé nem lesz tul jo.
Miért mindegy? Év elején meg kell határozni hogy kizárólag hol játszhat? Most kelleni fog és szerintem - remélem :) - fog is kapni elég játékidőt. Ha mégsem akkor annak meg oka lesz és nem az hogy mert a Don pikkel rá.
Ugy gondoltam,hogy Carlo a vedelembe is inkabb kpt rakott sokszor Asencio helyett.Inkabb posztidegen helyre rak olyan játékost,akit ismer,minthogy egy fiatalt berakjon. Igy értettem.Eddig nem nagyon kiserletezett,nem hiszem a legnehezebb meccseken fog. De aztan cafoljon ram. :mrgreen:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 27., csütörtök 9:07

nzooli93 írta:
wZoLee7 írta: Kár gondolkodni h kit lehet berakni, Carlonal egy opció van, Modric. Ő tolja majd amíg össze nem esik és pont.
Mostmar mindegy. Maradt Modric,vagy a sok vkps kp,ami előrefelé nem lesz tul jo.
Miért mindegy? Év elején meg kell határozni hogy kizárólag hol játszhat? Most kelleni fog és szerintem - remélem :) - fog is kapni elég játékidőt. Ha mégsem akkor annak meg oka lesz és nem az hogy mert a Don pikkel rá.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. február 27., csütörtök 9:02

kodo írta:
Pad'em írta: Cama Tchou
Rodry Brahim Vini
Mbappé

Ez lesz valszeg így az Atma ellen. Fede meg nagyon remélem RB már ha játszhat majd, gyanús nekem ez a nagy pihentetés.
Akkor tudtam volna elkepzelni Fedet jobbhatvedben, ha középen meg vagyunk. Igy hogy sem Ceballos, sem Bellingham nem lesz, szerintem jönni fog Lucas hátra Valverde meg középre. Legalábbis ha Ancelotti szemüvegével nézem a dolgokat.
nálam ez lenne az atma ellen:
Tibo
Ase-Rüdi-Alaba-Fran
Fede-Modric-Tchou
Rodrygo-Mbappé-Vini

Majd Cama, Arda, Brahim (+Endre) csere

de Carlo majd beteszi LV-t és Mendyt a két szélre, oszt lehet pislogni a kontráknál

viszont bármi is a felállás, Ceba nélkül a kp szenvedni fog
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 27., csütörtök 8:32

Whiteheart írta: Bár Cama nem fogja hozni azt amit Ceballos de tegnap is volt 2-3 megindulása, passza, amiből csak gólt kellett volna szereznie pl LV-nek, szal meg lehet próbálni őt kezdetni Tchouameni mellett, de nekem is Güler lenne a 3.kp és Fede jhv, de Carlo tuti nem lépi meg, esetleg Diazt rakja oda
Ez igaz camarol csak ott a masik oldala is amikor meg elszór nagyon konnyu labdakat is. Tegnap is az elejen tobbszor csinybe adta hatul..

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 27., csütörtök 8:28

Bár Cama nem fogja hozni azt amit Ceballos de tegnap is volt 2-3 megindulása, passza, amiből csak gólt kellett volna szereznie pl LV-nek, szal meg lehet próbálni őt kezdetni Tchouameni mellett, de nekem is Güler lenne a 3.kp és Fede jhv, de Carlo tuti nem lépi meg, esetleg Diazt rakja oda
szuperliga.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. február 27., csütörtök 8:26

Rodry Brahim Vini
Mbappé

Ez lesz valszeg így az Atma ellen. Fede meg nagyon remélem RB már ha játszhat majd, gyanús nekem ez a nagy pihentetés.
Akkor tudtam volna elkepzelni Fedet jobbhatvedben, ha középen meg vagyunk. Igy hogy sem Ceballos, sem Bellingham nem lesz, szerintem jönni fog Lucas hátra Valverde meg középre. Legalábbis ha Ancelotti szemüvegével nézem a dolgokat.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 27., csütörtök 8:21

Rodry Brahim Vini
Mbappé

Fede amugy tuti sérült, City ellen is szurikkal tolta. Eddig egy 4.osztalyu csapat ellen is berakta,most meg 2 meccse semmi. Tuti van valami... félek,hogy nem tul egészségesen is felrakjak majd,es nagyobb baj lehet.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 27., csütörtök 8:18

Cama Tchou
Rodry Brahim Vini
Mbappé

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 27., csütörtök 8:05

Szóval az Atletico elleni odavágón nem lesz se Ceballos, se Bellingham. Az amúgy is nehéz párharcból kezd necces válni. Nem lesz túl szép párharc.
Galacticos írta: Modriccal a helyen nekem az a bajom hogy ceba oriasi vedo munkat tett ebbe bele, utkozott, labdakat szerzett, csuszott maszott es sokkal melyebbrol indul mint modric.
Akármennyire is imádom a horvát legendánkat, ebben sajnos igazad van. Meg kell próbálni fizikailag megfogni őket a KP-n a Tchou, Cama, Valverde KP-val, ami sajnos azt jelentené, hogy jobb bekkben LV jászana.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 27., csütörtök 8:03

Nagyon kar erte, ez talan elete fel szezonja volt ahol teljesen bejatszotta magat a kezdobe es a legfontosabb meccseket kenyszerul most kihagyni..
Modriccal a helyen nekem az a bajom hogy ceba oriasi vedo munkat tett ebbe bele, utkozott, labdakat szerzett, csuszott maszott es sokkal melyebbrol indul mint modric.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 27., csütörtök 8:01

wZoLee7 írta: Kár gondolkodni h kit lehet berakni, Carlonal egy opció van, Modric. Ő tolja majd amíg össze nem esik és pont.
Vagy a ket francia valverdevel,mint év elején. Hat igen, pont az ilyenek miatt meglehetett volna nézni Gulert ott parszor. Davide elvileg ezt akarta év elején. Mostmar mindegy. Maradt Modric,vagy a sok vkps kp,ami előrefelé nem lesz tul jo.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 27., csütörtök 7:59

Kár gondolkodni h kit lehet berakni, Carlonal egy opció van, Modric. Ő tolja majd amíg össze nem esik és pont.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 27., csütörtök 7:57

NEW: Dani Ceballos' knee could be affected. The sensations are very bad, he could be out for months. @EduAguirre7

BREAKING: Ceballos' situation is looking bad. What initially seemed like a muscle injury could be more serious. @Rodra10_97

A büdös picsába.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 27., csütörtök 7:55

Gulert is be lehet rakni nyugodtan a helyere

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 27., csütörtök 7:33

Yazid írta: Na akkor modric felkészül, azt nem tudom, hogy fogja bírni a 95perceket 3 naponta.
Pláne,hogy marciusban a Horvatok jatszanak egy jo kis Nemzetek ligája playoffot is :mrgreen:

Vissza: