Sami Khedira - 6

Archívum
Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

Re: Sami Khedira - 6

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. február 8., vasárnap 18:04

Soxor a kevesebb több. Szerintem jelen esetben is. Nekem nem hiányzik. Tavaly is ezzel nyertünk.
Még Bale is utána mehetne pér hétre, aztán még talán valami csapatra hasonlító valamink is lehetne.

Gondolom a jó Sami is úgy lesz, mint Robben annak idején. Nálunk a gondolatától is lesérül, ha játszani kell, a müntyenben meg majd le sem lehet rugdosni a pályáról. Egyébként elképesztő állapotban lehetnek a játékosaink, hogy így hullanak. A két rivális három sorozatot is simán bír. Úgy látszik, az eü. stábunk is annyira jobban teljesít, mint a szakvezetés és a csapat mostanában.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 8., vasárnap 17:55

Mike írta:nemértem az örömöt... eddig is kva sokan voltunk...
nem mintha vele többen lettünk volna
így legalább illarra vagy lucas kaphat egy kis lehetőséget... esetleg ödegár :shifty:
Kép

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 8., vasárnap 17:45

nemértem az örömöt... eddig is kva sokan voltunk...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 8., vasárnap 17:42

csabi* írta:remélem müntyenben összeáll a xabi-kedira álom kp
Svájnstájger már kérte is a beutalót az idegszanatóriumba,Kroos meg küldi a részvét smst :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 8., vasárnap 16:18

csabi* írta:remélem müntyenben összeáll a xabi-kedira álom kp
Özilt ki ne hagyd, vele lenne az igazi

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 8., vasárnap 16:08

remélem müntyenben összeáll a xabi-kedira álom kp
Kép

becike80
Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: becike80 » 2015. február 8., vasárnap 14:47

Remélem semmi komoly baja! és júniusban újra játszhat! :mrgreen: :Đ :Đ :Đ

ha elég ideig nem játszik a bajnokságot és a BL is megnyerhetjük

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 8., vasárnap 14:40

Trófea nélkül biztos nem zárjuk az évet, mert lejár a szerződése...Elképesztő,hogy kitöltötte a szerződését, ellet zavarva mindenki aki nemszint, de a legbénább végigtolta,nem adta fel soha...( :mrgreen: ) meg majd Juniusban összecsomagol,kimegy a reptérre és úgy száll fel arra a gépre,hogy más top klubok tárt karokkal várják, itt meg mindent megnyert. Érthetetlen számomra ez az egész.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. február 8., vasárnap 14:37

tökmindegy kit játszat, egyik szarabb, mint a másik....csak másban
a nyáron le kell passzolni mindkettőt, lucas meg maradhat tölteléknek
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. február 8., vasárnap 14:35

Csabi írta:jó hír, lehet hogy most pár hétig nemgint nem látjuk a pálya közelében. de utálom ezt az embert már. meg ancelottit is, amiért játszatja. hihetetlen, hogy nem látja, hogy egy szar az ember, amellett védekező középpályásként több labdát szór el, mint benzema.

gago óta nem vártam még senkit ennyire, hogy eltakarodjon.
Elvileg érthető volt a kezdetése az AM ellen. Magasabb, mint Illarra, így a rögzített szituációknál, ami az AM erőssége, 1el több magas ember. Papíron. Gyakorlatban mínusz 1 ember, bármilyen felállásban.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 8., vasárnap 14:26

jó hír, lehet hogy most pár hétig nemgint nem látjuk a pálya közelében. de utálom ezt az embert már. meg ancelottit is, amiért játszatja. hihetetlen, hogy nem látja, hogy egy szar az ember, amellett védekező középpályásként több labdát szór el, mint benzema.

gago óta nem vártam még senkit ennyire, hogy eltakarodjon.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 27., kedd 16:24

numberone1 írta:Nekem kicsit hianyozni fog :mrgreen: , mint az ugyefogyott gyerek egy nagy csaladban. Idegesito, de lehet nagyokat szorakozni rajta..
Igen,mint a cirkuszban a bohóc... :D Tenyérbe mászó,irritáló,haszontalan,de ha nincs,akkor az embernek hiányérzete van... :lol:
Amúgy nem értem ezt a Mourinhot sem....mikor itt volt,játszatta ezt a szerencsétlent ha kellett ha nem.Aztán csak nem vitte magával,mikor elment,hanem megvette inkább Maticot. :D Ha így akart velünk kibaszni anno,hát sikerült :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 27., kedd 16:01

Toky írta:...
Jol osszefoglaltad, egyetertek minden szavaddal.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 27., kedd 15:58

Nekem kicsit hianyozni fog :mrgreen: , mint az ugyefogyott gyerek egy nagy csaladban. Idegesito, de lehet nagyokat szorakozni rajta..
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. január 27., kedd 15:46

Az a baj, hogy én már az akarást is régóta nem látom rajta. Illarra még hajt, de Khedira... Látszik rajta, hogy tudja, már csak fél év, aztán megkapja az aláírás pénzt, meg a zsíros fizetést, és leléphet végre innen.
Ezt nagyon adom, én is úgy látom, hogy sz@rik az egészre.
Ugyanakkor -amit szintén írtam már- Khedirát el akarták adni. Csak nem sikerült.
Az teljesen egyértelmű, hogy Perezék túladtak volna rajta, főleg miután nyáron a szerződéshosszabbítási ajánlatot is visszadobta és engedély nélkül ide-oda utazgatott ill. szeretett volna "tárgyalni" más klubokkal. Egyetlen oka volt amiért maradhatott; ez pedig nem más, mint Xabi hirtelen távozása --> ezt követően Perezék többször is lenyilatkozták, hogy az új helyzet, továbbá a létszám miatt nem engedik el és marad a Herceg. Ha tavaly nyáron Xabi után ő is távozik, úgy vélhetően a Jóisten sem ment meg minket Biglia-tól --> na az lett volna még szép! :lol: :lol: :lol: Ha ezt nézem, pár hónapig még elfér, illetve elviselhető (persze szigorúan csak a padon :shifty: ).
De Khedirával már csak fél évet kell elvileg kibírnunk.
De szép nap is lesz mikor végre távozik innen! :Đ
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. január 27., kedd 13:51

sonic írta:Na akkor most melyik? Carlonak van beleszolasa a dolgokba vagy nincs?
Már bocs, de amiket bemásoltál azokból pont az jön le, hogy nincs. Szóval nem értem a kérdésed. :hmmm:
Amúgy valamennyi beleszólása biztos van Ancelottinak, de szerintem messze nem annyi, mint Mourinhonak.
sonic írta:Lehet hogy Carlo nem akarta eladni DM-et, de mindenki szamara vilagos volt hogy el fog menni. ... De DM, a vezetoseg, es Carlo is tudta mar a VB elott hogy a VB utan el fog menni, ezert is lett mar a VB elott lezsirozva Kroos. Alonso tavozasarol egeszen a nyar vegeig nem tudott senki Alonson kivul, Illarra tavozasa kepben sem volt. Biztos hogy ide hoztak Kroost, teljesen logikus foleg hogy nem ez a posztja, raadasul volt oda ketto jatekos.
Az a "volt oda két játékost" már megválaszoltam, hogy Illarrával nem számol. Ez már jól látszik. Vagyis Alonso posztra maradt két játékos akivel számolna, és az Alonso és Kroos. És hiába nem az a posztja Kroosnak, eddig ott hozta a legjobb meccseit, és most is ott játszik. Ha Alonso maradt volna, valószínűleg nem csak(!) ott játszana, de nem maradt. Úgyhogy én továbbra is tartom, hogy igen, Alonso posztjára/utódjának/folyamatosan kivezetve az öreget hozták.
sonic írta:Illarra-t ebben az esetben aruba bocsatottak volna, vagy legalabb megprobaljak, de erre semmilyen utalo jel nem volt. Ha Kroost tenyleg Alonso posztjara szantak volna eredetileg, akkor nyar vegen nem szarjak tele a gatyat es probalnak az utolso pillanatban ketsegbeesetten (posztazonos) jatekost hozni, ha mar egyszer ott van Kroos (as planned). Akkor kerult kepbe Verratti peldaul, de Biglia ( :fpalm: ) is remlik nekem. Es ezekre ra is mentunk, nem csak a sajto lebegtetett valami gyenge kamut...
Persze, hogy rámentünk, de már Alonso elmenetele előtt is voltak róluk hírek. Akkor most mi van? :)
Illarrát nem rég vették, spanyol, és még bőven kitart a szerződése, nem is tudnánk annyiért eladni. Ugyanakkor -amit szintén írtam már- Khedirát el akarták adni. Csak nem sikerült. Na már most, DM távozott, Alonso dobbantott, maradt Khedira és Illarra, akivel nem számolt. Szerinted ez "planned" volt, hogy maradt Isco/Modric/Kroos + a dinamikus duó? Még létszámban is kevés. És nem, James a Te írásod szerint nem ide jött, tehát Őt nem számolhatod ide.
És szerintem Ancelotti sem tudhatta sokáig, hogy DM biztosan távozik. Ő kiállt mellette, Pérez is tett Neki fizetési ajánlatot (mármint DM-nek), ráadásul csak az eligazolása után nyilatkozta le, hogy szerinte miért lépett le, amiről Péreznek és Ancelottinak fogalma sem volt (már csak azért sem, mert Pérez a sajtóban próbálta megcáfolni DM állításait).
sonic írta:James volt Perez szokasos eves marketingdobasa, a nagypenzes igazolas, de mivel a BBC-n kivul nem volt ertelmes tamadonk kb, igy nem akkora meglepetes hogy akartunk meg egyet. Jese serult, meg most is egy darab nulla, csak a letszamot gyarapitja, pedig feltavnal jarunk, es ezenkivul csak az az Isco volt ott bevetheto akit Ancelotti inkabb a kozeppalyan hasznalt. Tehat 3 posztra 3 tamadoval allunk, de egy negyedik leigazolasa teljesseggel logikatlan, indokolhatatlan dontes, ordogtol valo otlet. Szegeny Ancelottit hogy beszopatta Perez hogy igazolt neki valakit aki tud jatszani a tamadoharmadban. Nagy szemet a mi elnokunk. Gondolom Carlo is sirva konyorgott neki hogy ne igazolja le, nem kell megegy jatekos neki oda, lenyomjuk a 70 meccses szezont harom tamadoval, meg egy 50%os Jesevel...
Igen, én is azt írtam, hogy játsszuk végig a szezont 3 támadóval és pont. Ne is igazoljunk senkit. És Ancelotti is földön fetrengett zokogva, mikor megtudta, hogy kit kap. Így igaz.
Csakhogy -a gúnyos hangvételen kívül- semmit nem hoztál fel arra, hogy Őt Ancelotti kérte. Mert gondolom az elképzelhetetlen, hogy Ancelotti egy másik, talán olcsóbb támadóval is beérte volna. Továbbá abból a Pérez nyilatkozatból nekem pont nem az rémlik, hogy tisztában lettek volna azzal, hogy kit igazolnak. Arról nem beszélve, hogy a támadó harmadba hozott marketing igazolásunk eddig vajmi keveset játszott ott. Mert hát Ancelotti bizonyára a rotáció híve, és 80 millió nyugodtan ülhet a padon. Vagy ez is "planned" volt? Arról nem beszélve, hogy mi az, hogy TUD játszani a támadó harmadban? Korábban csak ott játszott. Ancelotti tette be e középpályára. És az eddig látottak alapján inkább csak ott tud. "Tudogat". Arról nem beszélve, hogy jött még egy "Benzema csere" Borsócska, akit szezon elején még játszatott a Don. Csak később jött rá, hogy még Moratához is bátrabban nyúlna.
Mikor idejött, én is azt hittem, hogy majd a támadó harmadba jön, és a BBC-J felosztja valahogy a játékidőt. És az első pár -még Alonsos- meccsen úgy is tűnt. Aztán Alonso elment, Kroos varázsolt azon a poszton (kivétel amikor az AtMa ellen párszor fennragadt), és kellett egy harmadik ember Modricék mellé. Úgy látszik, 80 millió nem ülhet a padon tartósan, így középpályást faragunk belőle, hátha Ő is egy DM. De eddig nagyon úgy fest, hogy nem az.

Szóval tömören:
- szerintem nem Ancelotti kérte Jamest, úgy kapta Péreztől
- ez nem jelenti azt, hogy tiltakozott volna ellene
- de azt sem, hogy vele képzelte el a folytatást
- Alonso eladása meglepte a vezetőséget
- de ettől még Kroos nyugodtan jöhetett az öreg helyére
Mindent kérdésedet/felvetésedet megválaszoltam irányomba, vagy elsiklottam valami felett? Vagy ha van új, tudod hol találsz. :D

Azt hiszem ez már iciri-picirit OFF volt. De Khedirával már csak fél évet kell elvileg kibírnunk. Hacsak júniusig nem hosszabbít. :shifty:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 27., kedd 2:49

Toky írta:Az argentin helyett azért nem jöhetett, mert DM-et nem akarta eladni Carlo.
Toky írta:Más szóval nem szánták sehova, csak nesze Carlo, old meg!
Na akkor most melyik? Carlonak van beleszolasa a dolgokba vagy nincs?

Lehet hogy Carlo nem akarta eladni DM-et, de mindenki szamara vilagos volt hogy el fog menni. El akart menni, kellett neki a nagy penz, meg nem erezte a klub megbecsuleset, meg a fasztudja mi kinja volt meg. De DM, a vezetoseg, es Carlo is tudta mar a VB elott hogy a VB utan el fog menni, ezert is lett mar a VB elott lezsirozva Kroos. Alonso tavozasarol egeszen a nyar vegeig nem tudott senki Alonson kivul, Illarra tavozasa kepben sem volt. Biztos hogy ide hoztak Kroost, teljesen logikus foleg hogy nem ez a posztja, raadasul volt oda ketto jatekos. Illarra-t ebben az esetben aruba bocsatottak volna, vagy legalabb megprobaljak, de erre semmilyen utalo jel nem volt. Ha Kroost tenyleg Alonso posztjara szantak volna eredetileg, akkor nyar vegen nem szarjak tele a gatyat es probalnak az utolso pillanatban ketsegbeesetten (posztazonos) jatekost hozni, ha mar egyszer ott van Kroos (as planned). Akkor kerult kepbe Verratti peldaul, de Biglia ( :fpalm: ) is remlik nekem. Es ezekre ra is mentunk, nem csak a sajto lebegtetett valami gyenge kamut...

James volt Perez szokasos eves marketingdobasa, a nagypenzes igazolas, de mivel a BBC-n kivul nem volt ertelmes tamadonk kb, igy nem akkora meglepetes hogy akartunk meg egyet. Jese serult, meg most is egy darab nulla, csak a letszamot gyarapitja, pedig feltavnal jarunk, es ezenkivul csak az az Isco volt ott bevetheto akit Ancelotti inkabb a kozeppalyan hasznalt. Tehat 3 posztra 3 tamadoval allunk, de egy negyedik leigazolasa teljesseggel logikatlan, indokolhatatlan dontes, ordogtol valo otlet. Szegeny Ancelottit hogy beszopatta Perez hogy igazolt neki valakit aki tud jatszani a tamadoharmadban. Nagy szemet a mi elnokunk. Gondolom Carlo is sirva konyorgott neki hogy ne igazolja le, nem kell megegy jatekos neki oda, lenyomjuk a 70 meccses szezont harom tamadoval, meg egy 50%os Jesevel...

Toky írta:Volt róla nem egy hír, hogy eladnánk, csak nem áron alul. Khedira ezt úgy hiúsította meg, hogy mondott egy olyan fizetést, amit egyik klub sem vállalt be.Így mindenki legnagyobb örömére maradhatott.
Mondom hogy nagy spiler ez a Sami. Azota mar klubvilagbajnok is...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. január 27., kedd 1:08

sonic írta:Jamest a tamadosorba szantak ez nem kerdes szerintem. Kroos jott DM helyett. Aztan Xabi beintett, az o helyere vegul mar nem jott senki. Es minden borult... Azota Kroos es James se a helyen jatszik.
Szerintem sem kérdés, hogy hova szánták Jamest. Pérez maga nyilatkozta emlékeim szerint, hogy sosem látta Jamest, de DM távozásával kellett valaki, James meg jó hírnévre tett szert a VB-n, így leigazoltuk. Más szóval nem szánták sehova, csak nesze Carlo, old meg!
Kroos Alonso posztjára jött szerintem. Illarrával nem számol Ancelotti, így kellett valaki az öreg helyére. Az argentin helyett azért nem jöhetett, mert DM-et nem akarta eladni Carlo. De mivel mégis eladták, így Kroos eredetileg DM poszton játszott, de szerintem ott eléggé idegenül mozgott azon a pár meccsen. Alonso posztján nyújtott igazán maradandót.
Alonso meg mivel sejtette, hogy a helyére jött a német, még így, hogy lett is volna esélye DM távozása miatt, inkább a biztos játéklehetőséget választotta. Gondolom 30+ évesen a több pénzt, meg pár biztos kupát részesítette inkább előnyben. Na meg ugye az öltözőben sem biztos, hogy minden rendben volt (Ő is kiállt Mourinho mellett, ha jól tudom).
sonic írta:Viszont mikor Mou lelepett akkor nem ertem hogy nem lehetett Khedirat eladni, mikor nem is egy angol klubb mutatott komoly erdeklodest. Na szoval ez nem vilagos.
Volt róla nem egy hír, hogy eladnánk, csak nem áron alul. Khedira ezt úgy hiúsította meg, hogy mondott egy olyan fizetést, amit egyik klub sem vállalt be.Így mindenki legnagyobb örömére maradhatott.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 27., kedd 0:30

Azert ketto, mert Mourinhonal meg lehetett arra hivatkozni, hogy o az ilyen tipusu focistakkal a csapataban kepzeli el a futballt. That's how he rolls... Neki mindig is voltak Arbeloak, es Khedirak a csapataiban. Nekunk meg ugye pont egy Mourinho tipusu emberre volt szukseg hogy kirangassa a klubot a suppedekes fosbol. Szoval ezzel meg valamelyest magyarazhato...

Viszont mikor Mou lelepett akkor nem ertem hogy nem lehetett Khedirat eladni, mikor nem is egy angol klubb mutatott komoly erdeklodest. Na szoval ez nem vilagos.

Helyette mi tortent? Tobb trofeat nyert tavaly kb mint barki mas, most meg majd elmegy ingyen valamelyik top klubba, csillagaszati fizetessel. Nagy spiler ez a Sami fiu, meg kell hagyni. :lol:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 26., hétfő 23:17

Az hogy Khedira miert van meg itt viszont nagy rejtely, mar vagy 2 eve hozni kellett volna a helyere valakit.
Mi az hogy kettű? :lol:
Én amikor szidom, sokan azzal pártolják, hogy Löw, Mourinho és Carlo is megbízott benne és játszatta és ez nem lehet véletlen.
De pont leszarom, valami oka van, hogy ennyit játszhatott a konstans semmire, de azt az okot nem tudjuk mi, és nem is fogjuk megtudni. Én azért szeretek a saját szemeimnek hinni. :ike:

Vissza: