Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 15., kedd 11:45

Nekem továbbra is felfoghatatlan ez a Vidal transzfer. Pláne hogy a mut simán le lehetne húzni most, ahogy mások meg is teszik.
Nem illik.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 15., kedd 11:40

attól hogy nem cikkeznek, lehet, hogy a háttérben nagyon is mennek az ügyletek. dm távozása indíthatja meg a lavinát, mert a pénzre szükségünk lesz, felszabadul egy hely a keretben és azután rá fogunk robbanni pogbára egy 60-as ajánlattal. ebben biztos vagyok.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 15., kedd 11:34

Azt nem értem, hogy a mezei emberek nagy része észreveszi, hogy Pogba kellene nekünk és mehetnénk a címvédésért. Erre CA majd erőlteti a Xabi-Kroos-Modric kp-t...nagyon nem lesz ez így jó. Xabit kikell venni, ez egyértelmű.

Pogba megy majd a Chelsea, Vidal a MU-ba....és mi egyiket se akarjuk, nálam óriási hibapont lesz, ha nem hozzuk Pogba/Vidal-t.
Tökéletes kp-nk lehetne, a legjobb a világon. :roll:
Általában cikkezni szoktak arról, hogy jön valaki, de Pogbáról semmi hír sincs....lefogunk róla csúszni, pedig ő lesz a világ legjobb középpályása, ebben biztos vagyok. 2-3 év és Touré magasságokban lehet. :agree:
vidal megy a muba 40 milla körüli pézér
Bravo, erről is lemaradtunk. 40 millió nem pénz érte... :-@
"If you don't like your destiny, don't accept it."

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 15., kedd 11:33

vidal megy a muba 40 milla körüli pézér

innentől pogbát csak akkor hozzuk el, ha teljesen megőrül a juve. nem fognak.

amúgy áleccsándre pátinnyó kib.jó lenne, tökéletes, fasza, olcsó, ancselotti ismeri, de fel se merül a neve. :-(
Kép
Kép
Kép

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. július 15., kedd 11:31

dannen írta:szerintem meg pont, hogy pogba-val lenne inkább labdatartós focink, james meg ugyanúgy a kontráknál fog inkább villogni, a sebességéből él nagyrészt. egy szem kroos miatt modric mellé még nem fogunk jobban labdát birtokolni. nagyon rég óta az a gondunk, hogy letámadás ellen nem tudunk játszani, elrugdaljuk, elveszítjük a labdát. ezt carlonak kell megváltoztatnia ,nem 1 új embernek.
Ez mind igaz, csak nekem nehezemre esik leírni Pogbát bárhová is, mert el nem tudom képzelni, hogy itt köt ki, kevés esélyt látok rá. Így hát abból szemezgetek, aminek több a realitása. Vidalt egyébként is jobban szerettem volna, de ahogy itt olvastam MU-ba tart...
De egyébként az Atletico elleni második félidei focit csakis fejben lehet megtanítani nekik. El kell hinni az első perctől bárki az ellenfél, hogy ez a meccs nehéz lesz, egy döntő és hogy menni kell előre. Sokszor eljátszogatunk 60-70 percig kényelmesen, hogy majdcsak összejön valami, aztán mikor semmi, akkor meg már hiába megyünk... Kroosnak azért is örülök, mert így a második hullámban egy olyan ember is felérhet a támadásokhoz Modric mellett, aki nem mindig a passz lehetőségét keresi, hanem távolról ellövi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2014. július 15., kedd 11:33-kor.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 15., kedd 11:30

Ne haragudjatok, de ez az XY is bőven elég lesz, mert majd dominálunk, beszorítunk, csapatvédekezünk és még a nap is az ellenfél szemébe süt...
Kezdjük a csapatvédekezéssel. Roanldo nem fog védekezni, csak a nagyobb meccseken. Benzema egyedül kevés védekezni, és mivel általában 4-4-2-ben védekeztünk az előző szezonban, így szezon végére (már sérülése előtt is) lényegesen kevesebbet védekezett, és futott a labda után, mint korábban. Így máris csak 8 ember védekezik a 10-ből. Ez lenne a csapatvédekezés és letámadás?
A dominálunk rész meg jól hangzik, de ehhez az kell, hogy a labdát hamar, legkésőbb a középpályásaink megszerezzék, mert el fogjuk adni elől, nem is egyszer. És ezért KELL oda valaki, akinek a fő profilja a védekezés/labdaszerzés, de emellett segíti a támadásokat. Nem ismerem ezt a James srácot, de a leírások alapján nem Ő az az ember.
Értem én, hogy valakinek ez meg az a játékos tetszik, és jó olyan idillekbe ringatni magunkat, hogy ha kivesszük DM-et és beteszünk valakit aki szokott védekezni, de inkább csak támad, az jó lesz, de ez nem így megy. :kivagyhe:

Ancelotti régen akarta Vidalt (már ha igazak votlak a hírek), remélem egy év alatt nem változott a véleménye. Olvastam itt, hogy van némi jellemhibája, de ahogy Suáreznél sokan ezt írták, így én is ezt fogom: Ez a Real Madrid, itt van Ancelotti és Hierro, majd megnevelik, és megjavul. ( :mrgreen: )

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 15., kedd 11:23

Kroos érkezése a tavalyi kp tökéletesítésének első lépése. A második lépés Pogba-DM csere lenne, így csökkenne a Dm-ből fakadó kockázat, kiszámíthatatlanság. Plusz Pogba 95%ban azt hozza, ami nekünk kell. James 50%ban hozná ott azt. A lényeg a folytonosság, megkezdtünk valamit, a franciával tudnánk leginkább folytatni.
Nem illik.

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. július 15., kedd 11:15

hehe írta:
ha mást játszunk majd , mint tavaly.
tavaly 2 fajta játékunk volt:
bekkelős kontrafoci a barca és a bájern ellen, meg kb az, amit az atma ellen játszottunk a második félidőben a döntőben.
a cél, hogy 60-70 percig tudjuk ez utóbbit nyomni mindenki ellen.
tóni-modrics kp-val meg tudjuk csinálni.
Pontosan az utóbbira gondolok. Csak minden csapat ellen és nem csak akkor ha ég a ház, hanem míg legalább 2 góllal nem megyünk. Ezért gondolom, hogy annyit James is hozzá tudna tenni a védekezéshez, ha hozzák. Ez a keret képes lesz rá, hogy beszorítson bármilyen csapatot.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 15., kedd 11:15

zalkrisz írta:Jesé egyelőre csak ígéret, James szintén, nem ér meg ennyit a srác, de ha hozzák, hát hozzák, nem az én pénzem, hol érdekel engem mennyit tesz le érte Perez...
Valoban nem a mi penzunk, de a kulonbseg annyi, hogy egy 30 millios jatekost lazan lerakhatsz a padra, mig egy 75 milliost mar kevesbe. A hatalmas ara miatt jatszatni kell, talan pont olyan emberek karara, akikkel osszessegeben elorebb lennenk.

Annak tudataban, hogy egyre nagyobb esely van DM tavozasara, nalam is Pogba a favorit. Szerintem jobban beleillik a csapatba mint James.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 15., kedd 11:12

ha mást játszunk majd , mint tavaly.
tavaly 2 fajta játékunk volt:
bekkelős kontrafoci a barca és a bájern ellen, meg kb az, amit az atma ellen játszottunk a második félidőben a döntőben.
a cél, hogy 60-70 percig tudjuk ez utóbbit nyomni mindenki ellen.
tóni-modrics kp-val meg tudjuk csinálni.
Kép
Kép
Kép

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. július 15., kedd 11:09

bale és céronaldo alap. a többieket lehet forgatni, de ha ennyi ember lesz ilyen kevés maradék posztra, senki nem lesz csúcsformában, hanem beáll egy (saját képességeihez mérten) átlagos szintre. nagyon érzékeny dolgok ezek, bár az is tény, hogy amit akarok, hogy minden trófeát és és kupát húzzunk be, oda meg kell a bő keret.
Szerintem pont ez lesz az egyik változás,hogy C.Ronaldo és Bale is pihenni fognak szépen a többiekkel együtt.
Egyszerüen nem lehet majd bírni azt a rengeteg meccset amit ebben az évben játszani kell majd nekik.
Nagyon remélem,hogy a portugál is felfogja majd ezt,és nem kezd el rinyáni mert akkor tavaszra megint sérült lesz ez biztos...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. július 15., kedd 11:03

Szerintem idén CR akár tetszik akár nem, már kevesebbet fog játszani. (persze alap kezdő, csak többször le kell vinni úgy értem és ha egy héten van 3 meccs, akkor a könnyebnek ígérkezőn pihentetni) Ennyi sérülés után egyszerűen nem fér bele egy 60 meccses szezon, le kell cserélni, el kell felejteni a gólrekordokat stb. Bale az akire jobban építeni kell. Fiatalabb, gyorsabb plusz egy ilyen szezon után el nem hiszem, hogy nem jött meg az önbizalma. Tavaly elég sok gyenge meccse volt, de ez nem tudás, hanem az önbizalomhiány volt. Szerintem ezt most levetkőzte a két győztes góllal. Jesé egyelőre csak ígéret, James szintén, nem ér meg ennyit a srác, de ha hozzák, hát hozzák, nem az én pénzem, hol érdekel engem mennyit tesz le érte Perez... Rotálni lehet. Modric, Kroos középen alap és ha támadófocit akarunk játszani, a saját játékunkat, akkor elfér mellettük James is, ha rá lehet bírni a védekezésre, ahogy Di Mariat. Bár én annyit nem láttam játszani, hogy ezt tudjam.
Elől pedig mehet a BBC, ahol akár Benzemát lehet rotálni Jamessel, ha középen más van, vagy Ronaldo-t középre tenni és szélre Jamest. Ott elől már mehet a folyamatos posztok között csere, hiszen Benzema sincs elveszve szélsőként azért. Nagyobb meccseken lenne kissé gáz, de ez a keret bárki ellen simán elég lehet.

Di Maria előtt egyébként le a kalappal, köszönhetünk neki sokat ebben az évben, de ha nem szórna el annyi labdát, nem vezetne bele annyit az előtte levőbe, akkor azért sokkal több veszélyes helyzet alakulhatna ki. Felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban. Ha marad marad, ha megy akkor sem leszek szomorú nagyon. :)

Jah, plusz van egy Isco, azt el is felejtettem.. hát nem tudom, így lehet tényleg felesleges Hámesz.. inkább hozzunk egy védekező középpályást, aki tud támadni is ha kell.. :mrgreen:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2014. július 15., kedd 11:06-kor.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 15., kedd 11:02

Szerintem meg azért jön,mert így Iscoval és vele na meg majd Jesevel simán megoldható lesz a BBC pótlása,mert tuti hogy rájöttek a tavalyi szezon végén hogy kevés a cseresor minőségben.
Szerintem rotálni fog majd Ancelotti az eljétől,előre meg kellenek az ilyen emberek.
A kp.-ra meg szerintem megvan Krossal az érkező.
Jó kis kegyensúlyozott keret lesz.
pont ez a baj. legalábbis szerintem.
bale és céronaldo alap. a többieket lehet forgatni, de ha ennyi ember lesz ilyen kevés maradék posztra, senki nem lesz csúcsformában, hanem beáll egy (saját képességeihez mérten) átlagos szintre. nagyon érzékeny dolgok ezek, bár az is tény, hogy amit akarok, hogy minden trófeát és és kupát húzzunk be, oda meg kell a bő keret.
de akkor is úgy gondolom, hogy nem támadók kellenek, hanem kp-sok. kroos mellé egy pogba, tökéletes. perfekt. flawless.
xabi öregszik, kázmér és kedira takarodnak.
támadót, csatárt nem vennék. jesé, isco csinálja a focit, amikor pihennie kell az alapembereknek. még castillából hoznék fel morata helyére vkit talán, oszt ennyi.
Főleg, hogy Reus-nak valami 30 millás kivásárlási ára van. Hülyének is megéri. :)
rejsz se fér be a kezdőbe, padra meg nem hiszem, hogy akarna jönni. ugyanaz a helyzet, mint hamesszel.
és mi lesz iscoval meg jesével? kuka?

pont reus és hamesz a két név, akikre semmi szükség, nem illenek bele a képbe.
Kép
Kép
Kép

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 15., kedd 10:58

ziro4vr írta:Perez-Perez.. kïváncsi vagyok, ha pl Reus ott lett volna a vb-n, lő 4 gólt, megnyerik, most érte adnánk e 60at...jó játêkos James, látszik hogy nem egy nyári fecske lesz, de helyet kéne neki csinálni, annyit meg nem ér. Padra meg minek. Isco? Jesé?

Ott van Pogba, ő is kapott elismerést, tessêk őt hozni.

Főleg, hogy Reus-nak valami 30 millás kivásárlási ára van. Hülyének is megéri. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 15., kedd 10:57

Matt009 írta:Ez jó lene, csak Kroos és Modric kevés oda hátra. Kell mögéjük egy védekezni tudó arc.
Ezt úgy hívják, hogy csapatvédekezés, csak ameddig CR nem nagyon vesz részt benne addig nem túl jó. De amugy James, Modric, és Kroos is ellátnak védekező feladatokat, ha labdát akarunk birtokolni, akkor nem feltétlenül kell klasszikus vkp, 3 box to box játékos oldja meg szépen.
(én is amondó vagyok, hogy nem James kell nekünk, bár tavaly is azt mondtam, hogy nem Bale kell)

és igen, nagyon nehéz szezonunk lesz, kell a minőségi rotáció
(ha Vidal elmegy a MU-ba nincs az az isten, hogy Pogbát is elengedjék, felejtős)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anthony 2014. július 15., kedd 10:59-kor.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 15., kedd 10:54

Ha DM lelép, akkor tuti Isco próbálja majd meg átvenni a helyét. De én inkább Pogbáért adnék egy 100-ast, aztán Modric-Pogba-Kroos és az összes ellenfél barna gatyával lép ellenünk pályára.
Kroos, Modric, Pogba, Isco, Illarra, Xabi
Kell ennél jobb? Vagy lehet ennél jobb?
Khedira és DM el, 90 körül. Kroos és Pogba be 100-110 körül. Easy...leírva :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. július 15., kedd 10:53

Szerintem meg azért jön,mert így Iscoval és vele na meg majd Jesevel simán megoldható lesz a BBC pótlása,mert tuti hogy rájöttek a tavalyi szezon végén hogy kevés a cseresor minőségben.
Szerintem rotálni fog majd Ancelotti az eljétől,előre meg kellenek az ilyen emberek.
A kp.-ra meg szerintem megvan Krossal az érkező.
Jó kis kegyensúlyozott keret lesz.
Egy biztos,hogy lefelé nem fog kilógni senki sem. :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 15., kedd 10:48

hehe írta:
én úgy gondoltam, h Kroos szorítaná ki - de akkor ő előre menne Bale és CR közé? mert akkor télleg nem kell hames
nem tudom hogy akarják, de nálam egyértelmű, hogy nem fér be a gyerek a kezdőbe.
innentől meg pénzkidobás.
+1. Nálam ahogy már írtam Benz cseréjének/váltótársának férne be. DM posztján nem fog tudni kimagaslót nyújtani. Ha DM lelép, akkor tuti Isco próbálja majd meg átvenni a helyét. De én inkább Pogbáért adnék egy 100-ast, aztán Modric-Pogba-Kroos és az összes ellenfél barna gatyával lép ellenünk pályára.
--Kroos--Modric--
-------James------
Bale---Benz---CR
Ez jó lene, csak Kroos és Modric kevés oda hátra. Kell mögéjük egy védekezni tudó arc.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 15., kedd 10:48

Ha Di Mariaért kapunk 60 milliót, akkor Perez zsebét úgy is égetni fogja ez a pénz. Ha pedig Pogba elhozhatatlan lesz a Juvébol, akkor bizony James fog érkezni... Hogy hol fog játszani? Az mellékes úgy látszik :roll:
Merci Zizou!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 15., kedd 10:46

hehe írta:
én úgy gondoltam, h Kroos szorítaná ki - de akkor ő előre menne Bale és CR közé? mert akkor télleg nem kell hames
nem tudom hogy akarják, de nálam egyértelmű, hogy nem fér be a gyerek a kezdőbe.
innentől meg pénzkidobás.
Tulajdonképpen beférhetne, bár nagy rangadókon ez kissé kockázatos felállásnak tűnik:

--Kroos--Modric--
-------James------
Bale---Benz---CR

Amugy a középcsatáron kívül kb. minden poszton játszott már:
http://www.whoscored.com/Players/71182

Vissza: