Pár év múlva CR helyett lehet, hogy elnézegetném, de most még nem.

Kroos és Pogba kell nekünk.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 15., kedd 21:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 15., kedd 21:10
dannen írta:hidd el senki sem érti. vannak akik bemagyarázzák maguknak, hogy jó lesz ez így, hogy james tud majd dm posztján játszani (végülis cr, bale meg bárki is tudna ilyen alapon), meg csapatvédekezés, meg lófasz, aztán vannak azok akik megértik, hogy ebből gáz lesz és gyengülni fogunk ezzel.VanillaSky írta:Most olvasom a híreket, remélem mind kamu! Ha Perez ismét meglágyult a napon és megy DM kevesebbért, mint amennyiért Hámesz jönne, akkor kérhet beutalót a spanyolországi opniba, mert ugyanolyan tökkelütött, mint pár éve! Nem is értem minek a kolumbiai? Jesé meg Isco dísznek lesz?
persze simán lehet, hogy a nagy része kacsa, meglátjuk.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 15., kedd 21:05
khedira, dm outRealista24 írta:![]()
![]()
Sorry.
Viszont Conte aggaszt. Morata így a végén a nyakunkon marad...egy Pogbával kiengesztelhető vagyok.
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. július 15., kedd 20:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 15., kedd 20:54
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. július 15., kedd 20:53
Ne vedd el szegény madridista gyerek jókedvét!Realista24 írta:Vagy csak kamu kép
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 15., kedd 20:51
Vagy csak kamu kép
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 15., kedd 20:47
ha levesszük a médiás bohóckodásait, meg a 2 gólját a németek ellen amiből él azóta is, kb annyit is ér, még talán sok isKAG írta: Amúgy 14 millió mondjuk már elgondolkoztató. . .
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 15., kedd 20:44
Vagy lehet megtudta Morata leigazolásáthehe írta:conte felmondott a juvénál, remélem azért, mert eladták pogbát nekünk![]()
(amúgy sztem vidal to mu üzlet miatt.)
HozzászólásSzerző: cart » 2014. július 15., kedd 20:43
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 15., kedd 20:36
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. július 15., kedd 20:32
az új szerkesztőtárs nem volt figyelmes, a rövidhírt töröljük.lehet velem van a baj, de a fôoldali cikk meg a legújabb rövidhìr hogy jõn õssze együtt?![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 15., kedd 20:20
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 15., kedd 20:19
AC Milan want just £14m for Balotelli
31
10
AC Milan have put Mario Balotelli up for sale and are willing to accept just £14m for the Italy international. The Serie A side want to replace the striker this summer with either Jackson Martinez or Radamel Falcao.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 15., kedd 20:06
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. július 15., kedd 20:05
Mar megilyedtem hogy csak en gondolom hogy nem orbitalis baromsag James leigazolasa.Ewr írta:James ha jön, akkor egyértelműen a támadóharmadba jönne. Szerintem Kroost nem Xabi helyére hozzák, hanem pont DM helyett. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerre a padon Xabi és Illarra is, felesleges lenne.
Valószínűleg jövőre a Modric-Xabi-Kroos középpálya lesz az alap, Modricot és Kroost lehet majd rotálni Iscoval, akinek idén az lesz az egyik fő feladata, hogy jobban besegítsen a védekezésbe. Morata távozásával az egyetlen játékos, aki be tud szállni a BBC helyett, az Jesé lesz. Ő ugye október-november környékéig biztos nem tud játszani.
James szerintem nagyon jól illene a szerkezetbe, én Benzema helyére tudnám elképzelni, lehetne őket rotálni rendesen és szerintem Balet is tudná pótolni a jobb oldalon egy esetleges sérülés esetén.
Azt, hogy ez így megér-e 80 milliót már a vezetőség dolga megítélni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 15., kedd 20:02
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 15., kedd 20:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 15., kedd 14:17
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem