Értelmetlen? Igen. De ezért nem hagyok ki meccset.
Hajrá munkás

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. szeptember 30., kedd 11:36
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. szeptember 30., kedd 10:20
Én nem szoktam balhézni,nincs félnivalóm,de attól még tiltakozom ellene,mert nem tetszik az a hozzáállás,amit az MLSZ képvisel.Szerintem is szarakodas,es lassitja a bejutast,de igazan az fel tole szerintem akinek van felni valoja...
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. szeptember 30., kedd 10:10
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. szeptember 30., kedd 9:47
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. szeptember 30., kedd 9:39
Az a funkciója a kártyának,hogy valakinek a cégétől rendelik meg,így annak a valakinek nagyon nagyon sok pénz kerül a zsebébe. Ez a funkciója. A szurkolói csoportok pedig egyáltalán nem olyanok már,mint régen,sokkal kevesebb a rendbontás és a konfliktus.Azt én sem értem mi a funkciója a kártyának, de ha jól értelmezem egy adatlapot kell mindössze kitölteni hozzá, aki szeret meccsre járni, azt ez nem tántorítja el, aki meg eddig sem járt, annak most lett egy indoka.
Félreértés ne essék, szerintem is káros az MLSZ tevékenysége, csak nehezítik a szurkolók, klubok helyzetét sajnos, de amit most a szurkolói csoportok csinálnak, az senkinek sem jó. Lehet rengeteg felületen tiltakozni, a stadionban is ki lehet nyilvánítani a véleményüket, de azzal hogy távol maradnak a meccsektől, teljesen meg fogják ölni a focit.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. szeptember 30., kedd 9:33
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. szeptember 30., kedd 9:14
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. szeptember 30., kedd 8:38
Ez miez? Kliséhalmaz?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. szeptember 30., kedd 8:20
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. szeptember 30., kedd 7:07
Per pillanat talán csak a Fradinál van szerepe, viszont az MLSZ azt akarja, hogy mindegyik klubnál legyen. Így, aki ki akar menni egy mennyei meccsre, annak rendelkeznie kell majd egy szurkolói kártyával. És elvileg 1 elég, bármilyen mennyeis találkozóra.istimester írta:Mindenütt kell ez a kártya szarság?danianevem írta:A Fradinál ki kellett tölteni egy adatlapot a helyszínen, ezt
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. szeptember 29., hétfő 23:49
Mindenütt kell ez a kártya szarság?danianevem írta:A Fradinál ki kellett tölteni egy adatlapot a helyszínen, ezt
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 29., hétfő 14:35
utoljára ilyet a mennyeiben szintén fradi játékostól láttam, jenner.'shutterisland írta:ilyet is ritkán látni itthon.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 29., hétfő 14:35
Ráadásul védő, de azért meglepett volna ha egy magyar játékostól látjuk ezt.'shutterisland írta:ilyet is ritkán látni itthon.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 29., hétfő 14:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 28., vasárnap 22:10
danke. amúgy fradi meccsről lehet majd szó ha úgy alakul, valaki meghívhat majd nyugodtan egy sörre innen...danianevem írta: Aztán pár perc alatt leveszik a vénalenyomatot mindkét kezedről, és vagy a regisztráció vagy pedig a szkenneres téma 1000-1500 forint volt. Utóbbiban már nem vagyok biztos.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. szeptember 28., vasárnap 22:01
A Fradinál ki kellett tölteni egy adatlapot a helyszínen, eztziro4vr írta:srácok, lehet megtisztelném jelenlétemmel az egyik fővárosi csapat egyik meccsét..szóval mi ez a szurkolói kártya és mit kell csinálnom érte. köszi
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 28., vasárnap 21:55
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. szeptember 28., vasárnap 21:49
Gollovessel van a problema. Akkor hol lennenek elobbre Benzemaval?Remy írta:
Az akarással nem volt baj, csak a 90 helyzetből 1-et legalább be kéne vágni.
Doll: "Hogy szükségünk van-e új csatárra? Megvoltak ma is a játékosaink a győzelem megszerzéséhez, bízunk a támadóinkban, de már tárgyalunk a Real Madriddal, hogy kit lehetne onnan elhozni...”
Benzema?
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. szeptember 28., vasárnap 21:30
A jelenlegi keret teljesen alkalmatlan a vezetőség által elvárt célokhoz. Havojic, Ugrai, Busai, Nagy Dani, Cukic (stb.) mind teljesen rendben lenne egy középmezőnybeli csapathoz, de nem a nemzetközi porondra vágyó Fradiba...Remy írta:Mi kell a Fradinak baszki?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem