HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. július 16., szerda 11:58
miVida írta:Aham. Hát az nem nagyon jó...
Aztán most néztem Navasról videót:
http://www.youtube.com/watch?v=I7-gDbWAR0k
csak az első 5 percet néztem meg, és hát én nem vagyok túlzottan nyugodt vele kapcsolatban...

ha megfigyeljük, mindig 2-3 védésre szüksége van egyes helyzeteknél, mert erősen hajlamos középre üti a labdát, olyan hajmeresztő dolgokat csinál, h rossz nézni

2:10, 2:37, 2:40, 2:57, és most csak találomra a 2 perctől kezdtem nézni... Vagy az szerintetek nem baj?

Remélem van egy jó kapus edzőnk aki majd felhasználja a reflexeit és a gyorsaságát és jó kis kapust farag belőle. Remélem 27 évesen még tud tanulni
szerk.: különben erősen meg fog fogyatkozni a Real Madrid szurkolói állomány, főleg az idősebb réteg... elviszi őket a szívinfarktus :P
Egyetértek, rengeteg hibával véd, minden kijön róla. Tipikus bravúrkapus, ha rendesen megfogná az első lővést vagy kitolná szélre, nem lenne szűkség többre, amikből gólok is lesznek szép számmal. Padra elmegy, de a kezdőbe kevés, Diego Lopez sokkal jobb kapus nála, összetettebb. Ő olyan lehet mint Casillas 6-7 éve, a vonalon jó, de lábbal gyenge, beadásoknál gyenge, sok minden kijön róla.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano