Kommentáld a híreket
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
ancelotti tavaly tökéletesen kezelte a feszültséget. nem is gondoltam, hogy ilyen jól lehet egyáltalán. nyilván ehhez kellett, hogy sok mindent nyertünk. de szerintem ahogy megyünk előre egyre mérgesebb lesz a téma, és lehet hogy az ő kezéből is kicsúsznak a dolgok. ezt szerintem egy féle képpen lehet megoldani, úgy hogy ha mind a kettőt szélnek eresztik, és hoznak egy bikát. esetleg lópez maradhat második számúnak. egyértelmű, hogy a feszültséget iker jelenléte kelti.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Én nem értem ezt a Navas biznict...
van egy Lopezünk. Jól védett? Jól.
van egy Ikerünk, legenda, az utóbbi 2 hónap nem jött össze neki, és máris dobjuk ki mint a macskát? Szép húzás lenne.
A BL döntőig meg végig dicsérve volt. Azér ne gondolja senki hogy elfelejtett védeni. Még ha nem is lesz már maximálisan a régi, ha ő nem akar váltani akkor biztos nem adnám el, főleg h van egy megbízható Lopez mellette
és akkor hozunk egy Navast, aki 27 éves korára csak egy Levantéig jutott. Mondják itt sokan hogy top3as kapus. Hát ha az lenne akkor 1000% hogy máshol játszana. Láttatok tőle sorozatban 10-15 meccset? Ahol úgy is néztétek mintha a saját kapusunk lenne, és nem csak 1-2 bravúrra kaptátok fel a fejeteket? Az hogy a barca és real ellen oda vissza láttátok, meg max még pár meccsen, az édes kevés. Ennyi jó meccse Ikernek is volt tavaly.
bár ha nem alapból a kezdőbe jön, akkor oké
csak az a helyzet hogy egyik jelenlegi kapusunkat sem adnám el
van egy Lopezünk. Jól védett? Jól.
van egy Ikerünk, legenda, az utóbbi 2 hónap nem jött össze neki, és máris dobjuk ki mint a macskát? Szép húzás lenne.
A BL döntőig meg végig dicsérve volt. Azér ne gondolja senki hogy elfelejtett védeni. Még ha nem is lesz már maximálisan a régi, ha ő nem akar váltani akkor biztos nem adnám el, főleg h van egy megbízható Lopez mellette
és akkor hozunk egy Navast, aki 27 éves korára csak egy Levantéig jutott. Mondják itt sokan hogy top3as kapus. Hát ha az lenne akkor 1000% hogy máshol játszana. Láttatok tőle sorozatban 10-15 meccset? Ahol úgy is néztétek mintha a saját kapusunk lenne, és nem csak 1-2 bravúrra kaptátok fel a fejeteket? Az hogy a barca és real ellen oda vissza láttátok, meg max még pár meccsen, az édes kevés. Ennyi jó meccse Ikernek is volt tavaly.
bár ha nem alapból a kezdőbe jön, akkor oké
csak az a helyzet hogy egyik jelenlegi kapusunkat sem adnám el
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
őőőő az se bajCsabi írta:a kupa véget ér (kivéve a döntőt), mire elkezdődik a kieséses szakasz.

Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a kupa véget ér (kivéve a döntőt), mire elkezdődik a kieséses szakasz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
én ezt a váltogatást kapusok közt (bl és liga) max a csoportkörig játszanám, kiesésesben már az első számú védjen mindkettőben, kupa maradhat a másodiké
Nem illik.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
"A chilei La Tercera nevű lap arról számol be, hogy 69-szeres pénzt fizet az egyik fogadóiroda, amennyiben Suarez Ronaldót vagy Bale-t megharapja a következő szezonban. Ám, ha Pepét harapja meg, akkor csak 21-szeres pénz jár a fogadónak. "
Na végre egy eredeti ötlet!
Bár én inkább S.Ramos ellen nézném meg!
Na végre egy eredeti ötlet!

Bár én inkább S.Ramos ellen nézném meg!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
nmate írta:Iker úgyse megy el, én így számoltam. BL csoportkört levédheti, ha jó formában lenne, tőlem nyomhatja.
Casillas szerintem inkább távozzon békében,még csúcsközelben,3szoros BL-győztesként,szép emlékekkel,mint szenvedjen majd a következő években,és megkeseredett szájízzel távozzon...

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Iker úgyse megy el, én így számoltam. BL csoportkört levédheti, ha jó formában lenne, tőlem nyomhatja.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Mindjárt visszajön Anis/Réj új profillal aztán megmutatja hogy hogyan rövidítsetek

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
bl-t én nem bíznám ikerre sőt nálam nem is maradna, keylor meg lemeccselné lopezzel, hogy ki véd a ligában és a bl-bennmate írta:Szerencsére ennek kisebb a valószínűsége![]()
Navas meg igen jó, nálam a liga az övé, BL+kupa Ikeré. Meg hébe-hóba pár ligameccs, hétközi fordulók pl. Legalábbis ősszel mindenképpen.

- h3x0r
C/L/N-RMCV-MKP-BBCnmate írta:Ha jönne Pogba, a középpályát is lehet rövidíteni, MKP. Bár nem tudom mennyire szerencsés így Magyarországon.
- nmate
Szerencsére ennek kisebb a valószínűsége
Navas meg igen jó, nálam a liga az övé, BL+kupa Ikeré. Meg hébe-hóba pár ligameccs, hétközi fordulók pl. Legalábbis ősszel mindenképpen.

Szerencsésebb, mintha a Modric-Casemiro-Pogba(MCP) trió pengetné. :Đnmate írta:Ha jönne Pogba, a középpályát is lehet rövidíteni, MKP. Bár nem tudom mennyire szerencsés így Magyarországon.
- nmate
Ha jönne Pogba, a középpályát is lehet rövidíteni, MKP. Bár nem tudom mennyire szerencsés így Magyarországon.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Fukkot!!! Volt rá egy hónapod, hogy megtanuld!realistahuni írta:hehe írta:lószájú kedirának bejött az élet, nem elég, hogy csak a 3. játékos (asszem) aki 1 évben béellt meg vébét nyert, stadiont neveztek el erről a baszadékról odahaza, ráadásul most olyan cikket láttam, hogy a leggyönyörűbb focistabarátnő ki másé lenne, mint ezé a gyökérfejűé![]()
legyen már hivatalos.![]()
ő tudja csak igazán hogy kell mutatni a fakkot.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nézem az asszonyról a képet, neki is akkora állkapcsa meg fogsora van, mint egy tenyészménesnek
a kis sami nem leigázni fogja a világot, hanem befalni

a kis sami nem leigázni fogja a világot, hanem befalni

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
a csődör aki meghágja a világotdoncsontos írta: Nyugalom ezzel csak az árát veri feljebb. Az asszony meg biztos úgy van vele, hogy gond csak akkor lesz ha neki is betalál.Aztán jön a kis Sami leigázni a világot

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
hehe írta:lószájú kedirának bejött az élet, nem elég, hogy csak a 3. játékos (asszem) aki 1 évben béellt meg vébét nyert, stadiont neveztek el erről a baszadékról odahaza, ráadásul most olyan cikket láttam, hogy a leggyönyörűbb focistabarátnő ki másé lenne, mint ezé a gyökérfejűé![]()
Nyugalom ezzel csak az árát veri feljebb. Az asszony meg biztos úgy van vele, hogy gond csak akkor lesz ha neki is betalál.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
hehe írta:lószájú kedirának bejött az élet, nem elég, hogy csak a 3. játékos (asszem) aki 1 évben béellt meg vébét nyert, stadiont neveztek el erről a baszadékról odahaza, ráadásul most olyan cikket láttam, hogy a leggyönyörűbb focistabarátnő ki másé lenne, mint ezé a gyökérfejűé![]()
ő tudja csak igazán hogy kell mutatni a fakkot.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
lószájú kedirának bejött az élet, nem elég, hogy csak a 3. játékos (asszem) aki 1 évben béellt meg vébét nyert, stadiont neveztek el erről a baszadékról odahaza, ráadásul most olyan cikket láttam, hogy a leggyönyörűbb focistabarátnő ki másé lenne, mint ezé a gyökérfejűé
legyen már hivatalos.

legyen már hivatalos.