Matt009 írta: Az idei teljesítményben igen.

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 17., csütörtök 21:37
Matt009 írta: Az idei teljesítményben igen.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 17., csütörtök 21:36
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 17., csütörtök 21:33
azok csak gólok, nem járulnak hozzá a teljesítményhez, nem lehet belőle objektíven levonni semmit.Géci írta:Háááät... Azért van ott egy Pichichi, aranycipő, Bl gk + rekord stb... Értem én amit mondtok, de mikor ha most nem!?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 21:15
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 17., csütörtök 21:14
Az idei teljesítményben igen.Ronaldo messze elmarad Di María-tól és Robben-től. Értem.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. július 17., csütörtök 21:11
Ronaldo messze elmarad Di María-tól és Robben-től. Értem.Matt009 írta:Én is. Rajta kívül még Robben jöhetne nálam szóba, a többiek messze elmaradtak ettől a kettőtől.tubatibi írta:Én odaadnám ezt Di Maria-nak.![]()
Az Argentínoknál, amikor nem volt sérült kb ő vitte a hátán a csapatot.
A BL döntő legjobb játékosa volt, ezenfelül a Madridban is remek szezont zárt.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 17., csütörtök 20:53
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 17., csütörtök 20:51
Mondjuk azt írja UEFA..szóval amit a vb-n csinált nem játszik szerintem..tubatibi írta:Én odaadnám ezt Di Maria-nak.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. július 17., csütörtök 20:50
Én most már biztos vagyok benne, hogy nem. Kolumbia is 4-4-2ben játszott sokat , és a baloson volt James. Hasonló játékot játszottak mint mi .Géci írta:
Ezt Perezék tudják, én csak annyit mondtam, hogy Benzema cseréje lenne vagy is lenne. Őt is oda teszed ahová akarod kb...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 17., csütörtök 20:47
Én is. Rajta kívül még Robben jöhetne nálam szóba, a többiek messze elmaradtak ettől a kettőtől.tubatibi írta:Én odaadnám ezt Di Maria-nak.![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 17., csütörtök 20:42
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 17., csütörtök 20:21
ennek kétlem ,azért ez nem akkora díj, mint az Aranylabda, aminek ugye volt.h3x0r írta:UEFA ev jatekosa dij (jeloltek)
Ronaldo, Di Maria, Messi, Costa, Robben, Suarez, Neuer, Lahm, Muller, James.
(ennek nem volt kulon topikja tavaly?)
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 17., csütörtök 20:20
tudod mit baszott még? 51 gólt. 47 meccsen.Kerlon írta:442 volt és mind Ronaldo miatt, mert baszik védekezni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 17., csütörtök 20:19
Kicsit túl lett fújva ez a srác. Nagyon jó, láttam jó pár meccsét még a Porto-ból is, de hirtelen megváltó ként várja mindenki.Géci írta:Őt is oda teszed ahová akarod kb...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 17., csütörtök 20:12
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 17., csütörtök 19:50
Ezt Perezék tudják, én csak annyit mondtam, hogy Benzema cseréje lenne vagy is lenne. Őt is oda teszed ahová akarod kb...reeed_ati írta:70 millás cserejátékos, ezt ugye nem gondoljátok komolyan.James részhez meg csak annyit, hogy szerintem ő lenne Benzema cseréje
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 17., csütörtök 19:44
Nem, én Paintmester Kerlon vagyokBLaZE írta:Várhidi úr maga az?ÍGY![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. július 17., csütörtök 19:42
70 millás cserejátékos, ezt ugye nem gondoljátok komolyan.James részhez meg csak annyit, hogy szerintem ő lenne Benzema cseréje
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 17., csütörtök 19:36
Az a 4-4-2 is 4-3-3 volt, csak meg tévesztő, hogy mikor di María megindul a baloson, akkor CR közepre helyezkedik.Géci írta:Szezon kezdetén végig 4-4-2-be álltunk fel, és csak idővel kezdtünk ell 4-3-3-at tolni.
Nah erről írok. Attól mert gólerős el lenne cseszve. Nem háttal a kapunak kell állnia, neki rá vezetnie kell, ide-oda tenni, nem várni azt. Be lehet rakni oda, meg lehet próbálni, csak ennyi erővel akkor menjen fel Ramos.Géci írta: James részhez meg csak annyit, hogy szerintem ő lenne Benzema cseréje, és nem a kp-ra hoznánk, sőt szinte biztos vagyok benne.
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. július 17., csütörtök 19:23
Várhidi úr maga az?ÍGY
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem