megoldható androidos géppel is, csak nem olyan egyszerű. sok programot kell letölts és vannak korlátai. viszont ha van egy normális office-od, mint most a gépeden, akkor jóval egyszerűbb a történet.Aha, és egy ilyen droid alapú nem tud olyat igaz? Vagyis ezen nem lehet majd írogatni dokumentumokat meg ilyesmiket, akkor sem ha veszek egy billentyűt? Mert ehhez most jó áron hozzá jutnék viszonylag, mert új telefont is szeretnék, ezért ajánlották ezt.

Elektronika
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Köszönöm, utána olvasgattam én is, tetszik is, viszont sűrűn kell dokumentumokat írnom, néha elég cifra fontokkal, nem tudom ilyet tud e a tab akár billentyűvel is. Mert a telefon képességeit önállóan nem tudnám kihasználni véleményem szerint nem futtatnék olyan dolgokat ami igényelné a 2Gb ramot és a négymagos procit. De bármi ötlet vagy tapasztalat jöhet, és még egyszer köszönöm!
[/quote]
Szerintem neked egy windows tabletre van szükséged.
Teljes értékű windows van már a tableteken.
[/quote]
Aha, és egy ilyen droid alapú nem tud olyat igaz? Vagyis ezen nem lehet majd írogatni dokumentumokat meg ilyesmiket, akkor sem ha veszek egy billentyűt? Mert ehhez most jó áron hozzá jutnék viszonylag, mert új telefont is szeretnék, ezért ajánlották ezt.

Szerintem neked egy windows tabletre van szükséged.

Aha, és egy ilyen droid alapú nem tud olyat igaz? Vagyis ezen nem lehet majd írogatni dokumentumokat meg ilyesmiket, akkor sem ha veszek egy billentyűt? Mert ehhez most jó áron hozzá jutnék viszonylag, mert új telefont is szeretnék, ezért ajánlották ezt.
-
Szerintem neked egy windows tabletre van szükséged.kecsu10 írta:Köszönöm, utána olvasgattam én is, tetszik is, viszont sűrűn kell dokumentumokat írnom, néha elég cifra fontokkal, nem tudom ilyet tud e a tab akár billentyűvel is. Mert a telefon képességeit önállóan nem tudnám kihasználni véleményem szerint nem futtatnék olyan dolgokat ami igényelné a 2Gb ramot és a négymagos procit. De bármi ötlet vagy tapasztalat jöhet, és még egyszer köszönöm!h3x0r írta:Sajat tapasztalatom nincs asus padfone-al kapcsolatban, viszont itt van egy cikk, hatha megtetszik. Tudja-e potolni ez vagy barmely mas tablet a laptopodat? Attol fugg mire hasznalod. Ha csak netezel, olvasol, filmet meg videokat nezel, akkor igen. De ha surun kell dokumentumokat irj/szerkessz, vagy hasznalsz valami komolyabb programot, akkor nem.

- kecsu10
Köszönöm, utána olvasgattam én is, tetszik is, viszont sűrűn kell dokumentumokat írnom, néha elég cifra fontokkal, nem tudom ilyet tud e a tab akár billentyűvel is. Mert a telefon képességeit önállóan nem tudnám kihasználni véleményem szerint nem futtatnék olyan dolgokat ami igényelné a 2Gb ramot és a négymagos procit. De bármi ötlet vagy tapasztalat jöhet, és még egyszer köszönöm!h3x0r írta:Sajat tapasztalatom nincs asus padfone-al kapcsolatban, viszont itt van egy cikk, hatha megtetszik. Tudja-e potolni ez vagy barmely mas tablet a laptopodat? Attol fugg mire hasznalod. Ha csak netezel, olvasol, filmet meg videokat nezel, akkor igen. De ha surun kell dokumentumokat irj/szerkessz, vagy hasznalsz valami komolyabb programot, akkor nem.

- h3x0r
A termekek 95%-ara jellemzo hogy minel olcsobb, annal gyengebb minosegu. Nyilvan nem kell a legdragabbat venni, hanem kozep kategoriat. De az ilyen kinai daraboktol ne varjon sokat az ember.Anis írta:Obermax a márkája.
amúgy nem nagyon akartunk nagyon minőségit venni, mert csak netezésre kell)
Gondolom mar megoldodott. Szamitogep restart, majd utorrentben a torrentnek jobb click, Force re-check.messideco írta:https://img.ncore.cc/proxy/2f18729b39af ... w15iz5.jpg
Ez lenne baj a probléma. Valaki tud megoldást rá?
Sajat tapasztalatom nincs asus padfone-al kapcsolatban, viszont itt van egy cikk, hatha megtetszik. Tudja-e potolni ez vagy barmely mas tablet a laptopodat? Attol fugg mire hasznalod. Ha csak netezel, olvasol, filmet meg videokat nezel, akkor igen. De ha surun kell dokumentumokat irj/szerkessz, vagy hasznalsz valami komolyabb programot, akkor nem.kecsu10 írta:Az lenne a kérdésem, hogy az Asus Padfone 2-re érdemes beruházni? Illetve, hogy pótol e egy ilyen tablet egy laptopot? Nem vagyok nagy guru szóval megköszönném a segítséget.
- kecsu10
Már csak azért kérdezem, mert nem kevés pénz és meggondolom, ezért is örülnék ha valaki aki ért hozzá segítene.

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
konkrétan mi a probléma? nem akarja letölteni,vagy letöltés után írja ki ezt?messideco írta:https://img.ncore.cc/proxy/2f18729b39af ... w15iz5.jpg
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- kecsu10
Az lenne a kérdésem, hogy az Asus Padfone 2-re érdemes beruházni? Illetve, hogy pótol e egy ilyen tablet egy laptopot? Nem vagyok nagy guru szóval megköszönném a segítséget.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
https://img.ncore.cc/proxy/2f18729b39af ... w15iz5.jpg

"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor pénzkidobás volt.amúgy nem nagyon akartunk nagyon minőségit venni, mert csak netezésre kell)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Obermax a márkája.Sierra írta:Hát az ilyen 20 forintos myaudio, koobe meg társai tabletek biztosan.Anis írta:A tabletek tényleg ilyen hamar megadják magukat? kb egy éves, de már hetente van vele valami gond.
Ott is érdemesebb a minőséget venni (Lenovo, Asus, Samsung esetleg iPad)
amúgy nem nagyon akartunk nagyon minőségit venni, mert csak netezésre kell)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
Privatban mar megbeszeltuk, sikerult is megoldani, de azert ide is bemasolom, hatha mas is talalkozik hasonlo problemaval.Laci írta:Megváltoztattam a google-fiókom jelszavát, a tabletemen viszont azóta nem tudok bejelentkezni (se gmail app, se play store,....chrome meg facebook megy, sőt chromen a gmail.com-on be tudok jelentkezni). Kétlépcsős biztonsági cucc van a fiókon.
Ez az uzenet fogad
Fiókot kitöröltem, újra hozzáadtam, semmi nem változott.
ASUS MemoPad HD7-em van, valaki erre megoldást??Köszi előre is!
1.Setting (Beállítások) – belépni
2.Apps (Alkalmazások) – belépni
3.All (Összes) - fenti menüsorban ráklikkelni
-Google Play Store (G. Play Áruház) – kiválasztani
-Force Stop (Kényszerített leállítás) - ráklikkelni - OK megnyomni
-Clear Data (Adatok törlése) - ráklikkelni- OK megnyomni
-Return - visszalépni
-Google Service Framework (G. Szolgáltatások Keretrendszer)– kiválasztani
-Force Stop (Kényszerített leállítás) - ráklikkelni - OK megnyomni
- Clear Data (Adatok törlése) - ráklikkelni- OK megnyomni
4.Visszalépni és újraindítani a készüléket.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Köszönöm, sikerült, jó kis program!h3x0r írta:Probald ki ezt
Oszinten szolva soha nem hasznaltam ilyen tipusu programot, mert mindig ha kaptam egy uj merevlemezt, a windows telepitesekor az elso dolgom az volt, hogy ket reszre osszam.
Persze mielott elkezdened, a biztonsag kedveert a fontosabb dolgaidat (jatek mentesek, dokumentumok, kepek, stb.) masold ki egy stick-re vagy valamelyik felhos tarhelyre (dropbox, google drive, mega)

Ha valaki tudna ajánlani egy fasza billentyűzetet (lehetőleg vezetéknélkülit) 3-4k körül azt megköszönném, sajnos a Matyi-féle cheater billentyűzetet (
) nem igen lehet már beszerezni szóval valami másféle kéne, szóval ha tud vki vmi jófélét ajánlani azt megköszönném.
illetve egy akkumulátoros egér is érdekelne, ha valaki tud valami jót akkor azt is megköszönném.
vagy legalább ne zabálja nagyon az elemeket, mert a mostani borzasztó e szempontból...

illetve egy akkumulátoros egér is érdekelne, ha valaki tud valami jót akkor azt is megköszönném.
vagy legalább ne zabálja nagyon az elemeket, mert a mostani borzasztó e szempontból...
Megváltoztattam a google-fiókom jelszavát, a tabletemen viszont azóta nem tudok bejelentkezni (se gmail app, se play store,....chrome meg facebook megy, sőt chromen a gmail.com-on be tudok jelentkezni). Kétlépcsős biztonsági cucc van a fiókon.
Ez az uzenet fogad
ASUS MemoPad HD7-em van, valaki erre megoldást??
Köszi előre is!
Ez az uzenet fogad
ASUS MemoPad HD7-em van, valaki erre megoldást??

Hát az ilyen 20 forintos myaudio, koobe meg társai tabletek biztosan.Anis írta:A tabletek tényleg ilyen hamar megadják magukat? kb egy éves, de már hetente van vele valami gond.

Ott is érdemesebb a minőséget venni (Lenovo, Asus, Samsung esetleg iPad)
- h3x0r
Probald ki eztL.Miki írta:Ez engem is érdekelne, mert ketté szeretném osztani az 500GB-s vinyómat de nem tudom, hogy hogyan kell. Olvastam már utána de nem találtam normális leírást. Megköszönném ha segítenél mellé létrehozni egyet. Kb 100 gb és 400 gb-ra felosztva.
Oszinten szolva soha nem hasznaltam ilyen tipusu programot, mert mindig ha kaptam egy uj merevlemezt, a windows telepitesekor az elso dolgom az volt, hogy ket reszre osszam.
Persze mielott elkezdened, a biztonsag kedveert a fontosabb dolgaidat (jatek mentesek, dokumentumok, kepek, stb.) masold ki egy stick-re vagy valamelyik felhos tarhelyre (dropbox, google drive, mega)
Nem lepodtem megAnis írta:win XP van!![]()

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
win XP van!h3x0r írta:Win7: Start - > Computernek jobb click (magyarul talan Sajat szamitogep)-> Manage (talan kezelo, a "megnyitas" alatt van es egy ilyen kis pajzs ikon van elotte) -> bejon egy ablak, ott ramessz a Disk Management-re (lemezkezelo)

(laptopon meg win 8-as)
privátban megy a print screen.
Partition Wizard Home Edition 4.0 Portable
én ezt használom. egyszerű, de nagyszerű program. lassan több mint 10 éve partíciózok.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez engem is érdekelne, mert ketté szeretném osztani az 500GB-s vinyómat de nem tudom, hogy hogyan kell. Olvastam már utána de nem találtam normális leírást. Megköszönném ha segítenél mellé létrehozni egyet. Kb 100 gb és 400 gb-ra felosztva.h3x0r írta:Win7: Start - > Computernek jobb click (magyarul talan Sajat szamitogep)-> Manage (talan kezelo, a "megnyitas" alatt van es egy ilyen kis pajzs ikon van elotte) -> bejon egy ablak, ott ramessz a Disk Management-re (lemezkezelo)
Itt lathatod, hogy hany merevlemez van a gepedben es milyen particiokra vannak felosztva. Csinalj rola egy print screent es megmondom hogy kell megcsinalni.

- h3x0r
Win7: Start - > Computernek jobb click (magyarul talan Sajat szamitogep)-> Manage (talan kezelo, a "megnyitas" alatt van es egy ilyen kis pajzs ikon van elotte) -> bejon egy ablak, ott ramessz a Disk Management-re (lemezkezelo)Anis írta:ha egy 3 terás vinyó 3 felé van partícionálva, de a gép csak kettőt lát belőle az miért lehet?
Itt lathatod, hogy hany merevlemez van a gepedben es milyen particiokra vannak felosztva. Csinalj rola egy print screent es megmondom hogy kell megcsinalni.