Ziro dobj be vagy 2 kurzust vagy 2 álláshirdetést lássuk pontosan miről van szó, milyen programot kell tudni?
Én most a szabadidőmben spanyolul tanulok
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. február 28., kedd 13:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 13:46
Faust írta:Onlyfans, neked menne szerintem.hehetheoriginal írta: ezen kivul valami, mäs ötlet esetleg? engem is erdekel, kis fizukiegeszites![]()
otthonrol (ertsd 1 db nettel) vegezheto cucc.
ez a big data es tarsai dolog, erre nem eleg napi 1-2 ora, ha rendesen akarja az ember, nem csak maszatolni.
nyilvan nem mlm-re meg ai-val torteno marketinges szarokra gondolok - ezek nem gondolom, hogy normalisan mukodnek, bar tele van veluk a net, hogy mindenki milyen kurvajol megel beloluk, napi 10 perc meloval...
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 28., kedd 13:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 28., kedd 13:42
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 28., kedd 13:40
Onlyfans, neked menne szerintem.hehetheoriginal írta: ezen kivul valami, mäs ötlet esetleg? engem is erdekel, kis fizukiegeszites![]()
otthonrol (ertsd 1 db nettel) vegezheto cucc.
ez a big data es tarsai dolog, erre nem eleg napi 1-2 ora, ha rendesen akarja az ember, nem csak maszatolni.
nyilvan nem mlm-re meg ai-val torteno marketinges szarokra gondolok - ezek nem gondolom, hogy normalisan mukodnek, bar tele van veluk a net, hogy mindenki milyen kurvajol megel beloluk, napi 10 perc meloval...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 28., kedd 13:32
HozzászólásSzerző: géza » 2023. február 28., kedd 13:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 28., kedd 13:12
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 28., kedd 13:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 28., kedd 13:09
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. február 28., kedd 12:57
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. február 28., kedd 9:14
eddig kb. 15 ember tapasztalata/ajánlására alapozok. a család és csapattársak is panaszkodtak, hogy az oxid és citrát hashajtó hatású.kierkegaard írta: Az oxid is jo. Ez csak ilyen propaganda tapkieg lobbin belul.
Az oxid is jo. Nincs olyan tanulmany ami az ellenkezojerol szolna. Valoban nem olyan jo mint pl a biszglicinat de ha csak a magnezium potlast nezzuk, jo az oxid is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 8:22
Krem hat te kis huncutAnthony írta:Krém?Realista24 írta:
En pl. krem formajaban viszem fel, most megneztem, az is biszglicinat alapu.
Inkább ne áruld el hova kened fel![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. február 28., kedd 8:20
Krém?Realista24 írta:En pl. krem formajaban viszem fel, most megneztem, az is biszglicinat alapu.Kercsó írta: Mg-ből se mindegy mit szed az ember. malát vagy biszglicinát az ajánlott. oxid semmiképp, de a citráttal is óvatosan
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 7:57
En pl. krem formajaban viszem fel, most megneztem, az is biszglicinat alapu.Kercsó írta:Mg-ből se mindegy mit szed az ember. malát vagy biszglicinát az ajánlott. oxid semmiképp, de a citráttal is óvatosanh3x0r írta:
Lefekves elott vegyel be melle egy magneziumot (en 250-es berest szoktam, de ha 100-as van otthon, az se gond). 1-2 het utan megszokja a szervezeted es kipihentebben kelsz fel.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 28., kedd 7:55
Tekerd vissza marmint a topikotgunner írta: Üdv!
Elektromos padlófütésről kérnék véleményt. Melyek az előnyei és a hátrányai, szerelt már be valaki? Mire kell odafigyelni stb.
Lehet nem a legmegfelelőbb fórumra írtam, de hátha
Köszönöm a segítséget!
HozzászólásSzerző: gunner » 2023. február 28., kedd 7:37
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. február 27., hétfő 22:32
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem