OFF
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: OFF
Ti nem tapasztaljátok magatokon az utóbbi időben, hogy sokkal betegesebbek vagytok, mint korábban? Hülyeségnek tartottam ezt az oltásos paranoiát, de már nekem is megfordult a fejemben, hogy akár az is közrejátszhat (2 oroszt vettem fel 2 éve tavasszal vagy nyáron). Ilyen egyszerűen nincs a világon, hogy 23 évesen olyan vagyok, mint egy élő halott. Idén már kétszer volt mandulagyulladásom, legutóbbi vírusos, ami a lépemet és a májamat is támadta, gyakorlatilag 2 hetet ha tudtam idén dolgozni, és tavaly év végén is, kb. novembertől 2x dőltem ki a sorból. Azt mondta az orvos, hogy betegebbek az emberek, mint régebben, szerinte vissza kellene térni az alapokhoz, a háztáji gazdálkodáshoz, meg szarok a bolti kaják, stb, oké, biztos van benne igazság, de kicsit üres lózung szaga volt ennek az egésznek. Már mentálisan is eléggé ki vagyok készülve, elkezdtem szűk 1 hónapja Béres cseppet szedni, aztán most megint érzem, hogy jön ki rajtam valami nyavalya, alig van hangom, taknyos vagyok, köhögök. Az a baj, hogy gyógyszert sem nagyon akarok már szedni, csak ha nagyon muszáj, mert azt is rengeteget betoltam az utóbbi időben. Szedek még ugye C-vitamint a Béres mellé, probiotikum, D-vitamin... Nem nagyon tudom mit kellene csinálni, de közben nem tudok pénzt keresni normálisan, meg kikészülök pszichésen is. Aki esetleg járt hasonló cipőben, mi segített neki kimászni ebből?
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nincs ebben semmi meglepo, a legtobb auto markanal megszokottak a visszahivasok.
Ami erdekesebb, hogy most rugtak ki 30 embert, mert szakszervezetet akartak alapitani.
- h3x0r
Igazad van, nem lopott o semmit, csak a tarsashazaban bement az aram egy kis szobaba, egyszer csak a semmibol megkerulte a villanyorat, majd elindult a lakasok fele.'shutterisland írta: o nem lopott semmit.
en hiszek neki.
![]()

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
o nem lopott semmit.
en hiszek neki.
en hiszek neki.

Gondolom amikor lopta az aramot nagy tetelben, nem volt depis miatta.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem nem elne meg a bortonbuntetes veget, annyira leepulne a depressziotol.
hajdu peternel volt a yt csatornajan vendeg, eleg viseltes a lajosunk.
hajdu peternel volt a yt csatornajan vendeg, eleg viseltes a lajosunk.
Majd jol elhuzzak a notajat.hehetheoriginal írta:update: tenyleg menekül a pufi, fogja a kis trombitajat a kezeben es teper a dagadt kis labaivalhehetheoriginal írta: közben, aki vizuális tipus, az tudja miert röhögök, hogy ma lagzilajcsi nem jelent meg kecskemeten a börinél a ma kezdődő büntije letöltése ügyében![]()
![]()
150km-re kecskemettol lovasbereny kozeleben lattak egy parkoloban![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
update: tenyleg menekül a pufi, fogja a kis trombitajat a kezeben es teper a dagadt kis labaivalhehetheoriginal írta: közben, aki vizuális tipus, az tudja miert röhögök, hogy ma lagzilajcsi nem jelent meg kecskemeten a börinél a ma kezdődő büntije letöltése ügyében![]()

150km-re kecskemettol lovasbereny kozeleben lattak egy parkoloban

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ahoy Madridom népe!
Tudom, hogy volt autósbérlés korábban, de ha jól láttam más helyszínen mint ami nekem kéne. Mi Madeira-ra megyünk párommal egy hétre, augusztusban. Mit érdemes nézni, figyelembe venni? Fullos biztosítás?
https://www.madeirarentcar.com/
https://www.rentalcars.com/hu/airport/p ... eira-rent/
https://www.madeira-carrental.net/hu/
https://www.zigzagonearth.com/renting-car-madeira-tips/
https://www.kayak.com/Madeira-Car-Renta ... 7.crr.html
https://www.europcar.com/en/car-rental/ ... on/madeira
Ezek közül melyik az ajánlott oldal? Vagy mindegy csak az alap dolgokat vegyem figyelembe (biztosítás, tele/üres tank, sbt.)?
Tudom, hogy volt autósbérlés korábban, de ha jól láttam más helyszínen mint ami nekem kéne. Mi Madeira-ra megyünk párommal egy hétre, augusztusban. Mit érdemes nézni, figyelembe venni? Fullos biztosítás?
https://www.madeirarentcar.com/
https://www.rentalcars.com/hu/airport/p ... eira-rent/
https://www.madeira-carrental.net/hu/
https://www.zigzagonearth.com/renting-car-madeira-tips/
https://www.kayak.com/Madeira-Car-Renta ... 7.crr.html
https://www.europcar.com/en/car-rental/ ... on/madeira
Ezek közül melyik az ajánlott oldal? Vagy mindegy csak az alap dolgokat vegyem figyelembe (biztosítás, tele/üres tank, sbt.)?

- hehetheoriginal
közben, aki vizuális tipus, az tudja miert röhögök, hogy ma lagzilajcsi nem jelent meg kecskemeten a börinél a ma kezdődő büntije letöltése ügyében

thereisonly1ronaldo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Netflixen a Social Dilemma-t ajanlom ha jobban érdekel a téma.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- hehetheoriginal
persze hogy valos.
iranyitott marketing, reklamok, a telefonod es a cegek mindent tudnak rolad, mindened, az egesz eleted a teloban van.
iranyitott marketing, reklamok, a telefonod es a cegek mindent tudnak rolad, mindened, az egesz eleted a teloban van.
thereisonly1ronaldo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Yazid írta: Nézem a blt, elején mutatják bappét, kérdi az asszony ez ki, mondom a nevét, eltelik negyed óra, instázik feldobja neki... gondolhatjátok hányszor googlezott rá, sose azt se tudja ki. Múltkor szomszéd asszonyhoz át megy, isznak valami teát kérdi ez milyen mondja a nő xy, utánna szintén instán feldobja neki. Iphoneja van. Találkoztatok már hasonló esettel?
Lehallgatnak meg ilyesmi mar meg se lepődök, de ez akkor kajak valós téma
Hogyne!
Állndóan.
Nagyon sok esetet tudnék mondani. De van hogy már poénbol tesztelem a lehallgato rendszerüket

Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Persze, engedélyek között be van pipálva a mikrofon. Facebook, instagram, tiktok, stb. mind “hallgatózik” . De ez nem csak iphone-on van ígyYazid írta: Nézem a blt, elején mutatják bappét, kérdi az asszony ez ki, mondom a nevét, eltelik negyed óra, instázik feldobja neki... gondolhatjátok hányszor googlezott rá, sose azt se tudja ki. Múltkor szomszéd asszonyhoz át megy, isznak valami teát kérdi ez milyen mondja a nő xy, utánna szintén instán feldobja neki. Iphoneja van. Találkoztatok már hasonló esettel?
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”

Nézem a blt, elején mutatják bappét, kérdi az asszony ez ki, mondom a nevét, eltelik negyed óra, instázik feldobja neki... gondolhatjátok hányszor googlezott rá, sose azt se tudja ki. Múltkor szomszéd asszonyhoz át megy, isznak valami teát kérdi ez milyen mondja a nő xy, utánna szintén instán feldobja neki. Iphoneja van. Találkoztatok már hasonló esettel?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spanyolban ezeket mar vegigjartam a nehany utam alkalmaval.Dupla D írta:Egyébként néha érdemes megnézni a lokálisabb autókölcsönzőket is, amiknek jó az értékelése. Pl. Tenerifén a csak kanári-szigeteki Autoreisen adta a legjobb árakat, nem kellett hitelkártya, autót pedig meg se nézték, hogy adtam vissza, és az értékelésök is nekik volt a legjobb. Tele volt már alapból meghúzásokkal, de körbefényképezgettem mikor elhoztam, így nem volt gond. Szardínián is a Sardinya Autonoleggiot ajánlották.nmate írta:
Kösz. Kérek mindent, ha már ott nyaralok és az autózás mellett döntök, akkor nem azon spórolok.![]()
Ja, revolutot remélem elfogadják majd, de van mastercard hitelkártyám, ha mégsem. Persze azért rákérdezek.
Btw. Enterprise a legszimpibb eddig: az oldal, felhozatal minden egyben. Mondjuk a dízeleket hiányolom, én tuti azt vinnék.![]()

Osszessegeben az Enterprise volt a legjobb, a szigeteket mindig maskeppen kezelik. Legalabbis ahogy en tapasztaltam, legyen az spanyol, olasz vagy eppen görög/Ciprus.
Gondolom gazdasagi okai is vannak, hiszen hajoztatni egy autot (ha frissiteni kell a flottat) ido es koltsegigenyesebb, mint szarazfoldon mozgatni. Kocsikat jobbara olyan turistak viszik, akik strandolnak, es meg ha oda is figyelsz ra, hamarabb le lehet lakni, a sok homok, tengerviz, stb. altal.
Mallorcan pl. a szallodabol kertunk autot, amikor meccsre mentunk, 1 napra. reggel vittuk, este vissza. Ki volt irva 40-45 euro. Mondom ok, fizeteskor mar 80 volt, mert az 1 napos berles az reggel 10tol este 8-ig szol

Ha 8 utan visszuk vissza, meg aznap, az mar akkor is ket napi berles, mert nincs aki atvegye.
Szallodaval szemben bementunk egy csokahoz, ugyanaezek voltak a feltetelek az 1 vs 2 nap eseteben, annyi, hogy 30 euro korul kert egy napra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Egyébként néha érdemes megnézni a lokálisabb autókölcsönzőket is, amiknek jó az értékelése. Pl. Tenerifén a csak kanári-szigeteki Autoreisen adta a legjobb árakat, nem kellett hitelkártya, autót pedig meg se nézték, hogy adtam vissza, és az értékelésök is nekik volt a legjobb. Tele volt már alapból meghúzásokkal, de körbefényképezgettem mikor elhoztam, így nem volt gond. Szardínián is a Sardinya Autonoleggiot ajánlották.nmate írta:Kösz. Kérek mindent, ha már ott nyaralok és az autózás mellett döntök, akkor nem azon spórolok.Realista24 írta: Ezt Matenak is irom meg, hogy a full casco spanyolban altalaban ezeket nem tartalmazza...egyszer sajnos raszaladtam es ramvertek olyan 60-80 euro koruli osszeget egy fika meretu felverodes miatt a szelvedon. (Ami gondolom ott volt honapok ota es mindenkit lehuztak vele)
Vissza a kerdeshez, irj a kolcsonzonek, hogy milyen kartyad van, elfogadjak-e, nehogy a helyszinen erjen meglepetes.![]()
Ja, revolutot remélem elfogadják majd, de van mastercard hitelkártyám, ha mégsem. Persze azért rákérdezek.
Btw. Enterprise a legszimpibb eddig: az oldal, felhozatal minden egyben. Mondjuk a dízeleket hiányolom, én tuti azt vinnék.![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kösz. Kérek mindent, ha már ott nyaralok és az autózás mellett döntök, akkor nem azon spórolok.Realista24 írta: Ezt Matenak is irom meg, hogy a full casco spanyolban altalaban ezeket nem tartalmazza...egyszer sajnos raszaladtam es ramvertek olyan 60-80 euro koruli osszeget egy fika meretu felverodes miatt a szelvedon. (Ami gondolom ott volt honapok ota es mindenkit lehuztak vele)
Vissza a kerdeshez, irj a kolcsonzonek, hogy milyen kartyad van, elfogadjak-e, nehogy a helyszinen erjen meglepetes.

Btw. Enterprise a legszimpibb eddig: az oldal, felhozatal minden egyben. Mondjuk a dízeleket hiányolom, én tuti azt vinnék.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Dupla D írta: Köszi a tippeket. Akkor csinálom tovább az erősítéseket.
Másik kérdés. Kékfényszűrős szemüveg vélemények?Csak a monitorbámulás miatt gondoltam, mivel alapból nincs baja a szememnek szerencsére.
Egyebkent talan ez a leghasznosabb video neked.
https://youtu.be/gnjInEwp4oQ