én úgy emlékszem, h kipróbálta. talán az atletico elleni kupavisszavágón.nmate írta:Én már csak azt nem értem Carlo miért nem próbálta még ki Iscot Karim helyén... jól tartja meg a labdákat, jók az ütempasszai és kapura is veszélyes.

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ___Samy___
próbálta márnmate írta:Én már csak azt nem értem Carlo miért nem próbálta még ki Iscot Karim helyén... jól tartja meg a labdákat, jók az ütempasszai és kapura is veszélyes.
totál súlytalan ott
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
adom. ha az én ízlésemnek felelnének meg perezék, akkor Pogba, plusz előre egy mindenes, aki középen is elvan..nemtom, olyan aubameyang-féle, csak tökösebb a kapu előtt___Samy___ írta:szó se róla, jó játékos james
de ha már annyira benzema mögé akarunk igazolni, akkor olyan embert vegyünk már, aki csatárt is játszik, nem csak ott próbálgatják...
James meg máshova szerintem nem menne idén, ha komoly lesz egész évben, akkor érdemes lenne talán jövőre...vagy amikor CR dobbant..bár addig már nem hiszem, hogy ott maradna
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én már csak azt nem értem Carlo miért nem próbálta még ki Iscot Karim helyén... jól tartja meg a labdákat, jók az ütempasszai és kapura is veszélyes.
- ___Samy___
szó se róla, jó játékos james
de ha már annyira benzema mögé akarunk igazolni, akkor olyan embert vegyünk már, aki csatárt is játszik, nem csak ott próbálgatják...
egész egyszerűen még mindig nem értem a logikát az ő leigazolásában, mikor még iscoval sem tudunk perpillanat mit kezdeni, akinek egy az egyben az az erőssége, mint a kolumbiainak
szép dolog az, hogy ízig-vérig madridista, de jelen helyzetben ez szerintem nem elég
egész egyszerűen még mindig nem értem a logikát az ő leigazolásában, mikor még iscoval sem tudunk perpillanat mit kezdeni, akinek egy az egyben az az erőssége, mint a kolumbiainak
szép dolog az, hogy ízig-vérig madridista, de jelen helyzetben ez szerintem nem elég
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
+ Érdemben januártól egy Jesé is lenne a támadóhármasban, amikor már komolyan kell venni a rotálást is. (sérüléseket nem is számoltuk bele, de remélhetőleg ebből nem lesz sok. kopp-kopp-kopp.)MyStiQ írta:Toky: Iscoval mit csinálnál?
Egyébként írtam asszem tegnap egy hozzászólást, nem tudom reagált-e rá valaki, de a lényege az volt, hogy hozzuk Pogbát (vagy Vidalt, de őt én annyira nem szeretném itt látni...) és Jamest is idén. Előbbivel összejön a Pogba - Kroos - Modric trió, akiket Isco és Illarra/Xabi tehermentesít, előre meg lesz egy Cé - Benzema - Bale - James négyesünk, aki közül 3 játszik. Pénzkidobás vagy sem, luxus vagy sem, brutális csapatunk lenne így.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ezt én is így gondolom. Khedira amennyiben távozik, szerintem rárepülünk Vidalrasonic írta:Szerintem is egyertelmuen a tamadoharmadba erkezik James, ha jon akkor Morata "helyett" jon, nyilvan tobb jatekperccel, es hat egeszen mas minoseget kepvisel. Az arat most hagyjuk, azt nem a mi dolgunk megitelni hogy megeri-e vagy sem, Perezek szerintem ertenek az ilyesmihez. Kovetkezo szezonra lesz elore CR, Benzema, Bale, James, es Jese, illetve meg jatszhat a tamadoharmadban Isco is, de ra ugy tunik hogy Carlo elsosorban a KP-n szamit. 5+1 jatekos 3 posztra. Ez szerintem semmikeppen nem sok, min 60 tetmeccsunk lesz elvileg, kell oda ennyi ember, letszamra es minosegre sem tulzas egyaltalan. En egyaltalan nem vagyok ellene a leigazolasanak, abszolut minosegi erosites, mindharom tamadoposzton kepes jatszani, jo jatekos, nagy potenciallal, kivalo hozzaallassal es szemelyiseggel, beleillik a Real Madrid profiljaba. Ha jon akkor en orulni fogok.
DiMaria ugyet ettol fuggetlenul kell kezelni, o ha el lesz adva, akkor azert mert tavozni akar. Carlo megtartana ez egyertelmu, es ha maradni akar akkor lesz is ra lehetosege, ellenkezo esetben pedig jo arat fogunk erte kapni. Ha vegul Khedira es DiMaria is tavozik Casemiro utan, akkor szinte biztosra veszem hogy fog erkezni Kroos mellett meg egy jatekos a kozeppalyara az o potlasukra.

Toky: Iscoval mit csinálnál?
Egyébként írtam asszem tegnap egy hozzászólást, nem tudom reagált-e rá valaki, de a lényege az volt, hogy hozzuk Pogbát (vagy Vidalt, de őt én annyira nem szeretném itt látni...) és Jamest is idén. Előbbivel összejön a Pogba - Kroos - Modric trió, akiket Isco és Illarra/Xabi tehermentesít, előre meg lesz egy Cé - Benzema - Bale - James négyesünk, aki közül 3 játszik. Pénzkidobás vagy sem, luxus vagy sem, brutális csapatunk lenne így.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem is egyertelmuen a tamadoharmadba erkezik James, ha jon akkor Morata "helyett" jon, nyilvan tobb jatekperccel, es hat egeszen mas minoseget kepvisel. Az arat most hagyjuk, azt nem a mi dolgunk megitelni hogy megeri-e vagy sem, Perezek szerintem ertenek az ilyesmihez. Kovetkezo szezonra lesz elore CR, Benzema, Bale, James, es Jese, illetve meg jatszhat a tamadoharmadban Isco is, de ra ugy tunik hogy Carlo elsosorban a KP-n szamit. 5+1 jatekos 3 posztra. Ez szerintem semmikeppen nem sok, min 60 tetmeccsunk lesz elvileg, kell oda ennyi ember, letszamra es minosegre sem tulzas egyaltalan. En egyaltalan nem vagyok ellene a leigazolasanak, abszolut minosegi erosites, mindharom tamadoposzton kepes jatszani, jo jatekos, nagy potenciallal, kivalo hozzaallassal es szemelyiseggel, beleillik a Real Madrid profiljaba. Ha jon akkor en orulni fogok.
DiMaria ugyet ettol fuggetlenul kell kezelni, o ha el lesz adva, akkor azert mert tavozni akar. Carlo megtartana ez egyertelmu, es ha maradni akar akkor lesz is ra lehetosege, ellenkezo esetben pedig jo arat fogunk erte kapni. Ha vegul Khedira es DiMaria is tavozik Casemiro utan, akkor szinte biztosra veszem hogy fog erkezni Kroos mellett meg egy jatekos a kozeppalyara az o potlasukra.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akkor egy kis anti-James egy "kosarastól":
A gyors labdajáratás nálunk nem fog menni. Nem azért meg nem tudnák a srácok, csak szeretik egy picit dédelgetni. Csak nagyon ritkán látni tőlük egyérintőt, kényszerítőt. Inkább picit cipelik, vagy CR egy helyben szambázik, stb. A halál pontos passzokat hagyjuk is, főleg támadó harmadban...
A másik a letámadás. A csúcsBarca letámadását össze sem lehet vetni a mienkkel (és nem mi jövünk ki jobban). Ott a labda beszorítása kis terültre volt a cél, amit sokan megszálltak, így az ellenfél eladta. Mi nagy területeket szállunk meg, gyakorlatilag 1-1-ekre kényszerítve az ellenfelet. De ez mindegy. A lényeg, hogy a csúcsBarcánál is az kellett, hogy MINDENKI védekezzen. Nálunk nem védekezik mindenki.
És ezért is kéne valaki a középpályára, akinek a labda visszaszerzése/védekezés a fő feladata. Ezért sem értem, hogy azok, akik Jamest akarják, és oda tennék di María helyére, miközben ők is elismerik, hogy kevesebb/gyengébb a védőmunkája az argentinnál, azok hogyan gondolják, hogy elég lesz egy James-Kroos-Modric középpálya.
És hogy pontosabbak leszünk? Ha nem DM, majd eladja/rárúgja más. Ez nem lehet érv. Remélhetőleg nem azt kell majd néznem, hogy Ramosék és a kapusunk passzolgatnak.
Ha meg James a támadó harmadba jön? 75+-os csereember, akit csak "lehet", hogy lehet játszatni Benzema posztján. Mert sem Isco, sem CR, de Jesé sem tudja azt bejátszani, amit a francia.
És most egy szerintem rész: RMCF-fel egyet kell értenem abban, hogy James valószínűleg előre jön. Szerintem jövőre egy Kroos - Alonso/Illarramendi - Modric lesz a díszközéppálya, bármennyire is lenézi/leváltaná itt a többség a két baszkot. Kivétel, ha jön Vidal (azért sem Pogba
), mert akkor vagy a horvátunk, vagy a németünk lesz azon a poszton. De akkor Illarrát kölcsön kellene adni egy évre, vagy Alonsot el. Igaz, akkor megint nem lenne meg a 6 ember a 3 posztra...
Amúgy önmagában a keret kevés hozzá. A taktikának és a tudásnak is meg kell lennie. És ahogy írtam, a mi letámadásunk nem olyan, mint a régi Barcáé volt.
Először arra gondoltam, hogy milyen érdekes, hogy egy Barcás jobban képben van azzal, hogy mi kell ahhoz, amit itt a többség szeretne. De aztán leesett, hogy persze, hisz a tiki-taka ver0.9 szinte pont ez volt. És amúgy pont az itt felvázolt pontok miatt nem fog ez nálunk működni.palesz77 írta:Az egyik, hogy az ilyen fajta játéknál "kötelező", hogy a gyors labdajáratás tökéletesen, és hajszálpontosan működjön...
A másik meg, hogy mostanra már a kisebb csapatok is megtanulták valamilyen szinten kezelni a keményebb letámadást, míg eleinte 10-ből 2-szer tudták kihozni ellenünk a labdát, rá 2-3 évre már 6-7-szer is eljutottak a térfelünk feléig szinte...
Úgyhogy ez a fajta taktika komolyan megterheli a csapatot szerintem, kell hozzá egy jó mély keret, hogy tavaszra se fáradjanak el fejben a játékosok. Nektek amúgy most meglenne hozzá a keretetek szerintem, kíváncsi leszek, hogy az öreg Carlo mit fog kigondolni a következő szezonra.
A gyors labdajáratás nálunk nem fog menni. Nem azért meg nem tudnák a srácok, csak szeretik egy picit dédelgetni. Csak nagyon ritkán látni tőlük egyérintőt, kényszerítőt. Inkább picit cipelik, vagy CR egy helyben szambázik, stb. A halál pontos passzokat hagyjuk is, főleg támadó harmadban...
A másik a letámadás. A csúcsBarca letámadását össze sem lehet vetni a mienkkel (és nem mi jövünk ki jobban). Ott a labda beszorítása kis terültre volt a cél, amit sokan megszálltak, így az ellenfél eladta. Mi nagy területeket szállunk meg, gyakorlatilag 1-1-ekre kényszerítve az ellenfelet. De ez mindegy. A lényeg, hogy a csúcsBarcánál is az kellett, hogy MINDENKI védekezzen. Nálunk nem védekezik mindenki.
És ezért is kéne valaki a középpályára, akinek a labda visszaszerzése/védekezés a fő feladata. Ezért sem értem, hogy azok, akik Jamest akarják, és oda tennék di María helyére, miközben ők is elismerik, hogy kevesebb/gyengébb a védőmunkája az argentinnál, azok hogyan gondolják, hogy elég lesz egy James-Kroos-Modric középpálya.

Ha meg James a támadó harmadba jön? 75+-os csereember, akit csak "lehet", hogy lehet játszatni Benzema posztján. Mert sem Isco, sem CR, de Jesé sem tudja azt bejátszani, amit a francia.
És most egy szerintem rész: RMCF-fel egyet kell értenem abban, hogy James valószínűleg előre jön. Szerintem jövőre egy Kroos - Alonso/Illarramendi - Modric lesz a díszközéppálya, bármennyire is lenézi/leváltaná itt a többség a két baszkot. Kivétel, ha jön Vidal (azért sem Pogba

Amúgy önmagában a keret kevés hozzá. A taktikának és a tudásnak is meg kell lennie. És ahogy írtam, a mi letámadásunk nem olyan, mint a régi Barcáé volt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Átutazóban volt. De ettől függetlenül szerintem jövőhéten az lesz.miVida írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ba-2351415
na de ekkor ez már offisöl nem? itt holnap v. holnapután lesz vmi bejelentés
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ba-2351415
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ez így igaz, én is mindig ezt mondom, hogy nem lenne gáz nálunk se, hogy Suárez meg Neymar vannak elől, mert a lényeg, hogy az egész csapat együtt védekezzen jól, a sok kicsi sokra megy ugye - csak Messivel nálunk ezt nehéz manapság..MyStiQ írta:Most lehet baromságot írok, meg statisztikák is kellenének, de a csodaBarca Busquets - Xavi - Iniesta hármasa sem a védőmunkájáról volt híres, mégis szétbaszták az egész világot. Statisztika kéne arról, hogy milyen mutatójuk volt a labdaszerzéseket illetően, de ott is az volt a kulcs szerintem, hogy az egész csapat letámadott, szűkítették a területeket, hibára késztették a másik csapat játékosait, ezáltal megölték az ellenfeleket, illetve kellően labdabiztos volt a középső hármas (meg úgy az egész csapat). Modric és Kroos ebből a szempontból tökéletes választások, Isco vagy James vagy DM jobban rátekeredik a lasztira. Benzema védőmunkája példaértékű, Balere sem lehet panasz, ahogy Cé is megteszi a magáét a nagyobb meccseken.
De azért van pár buktatója is a dolognak.. Az egyik, hogy az ilyen fajta játéknál "kötelező", hogy a gyors labdajáratás tökéletesen, és hajszálpontosan működjön, az utóbbi 2 évben láthattátok nálunk, hogy mi van akkor, ha kicsit lassul a dolog, vagy egyre több hiba csúszik be a gépezetbe.. A másik meg, hogy mostanra már a kisebb csapatok is megtanulták valamilyen szinten kezelni a keményebb letámadást, míg eleinte 10-ből 2-szer tudták kihozni ellenünk a labdát, rá 2-3 évre már 6-7-szer is eljutottak a térfelünk feléig szinte - csak hasra ütés szerűen mondom, de kb ilyesmi lehetett az arány, mára meg aztán..
Úgyhogy ez a fajta taktika komolyan megterheli a csapatot szerintem, kell hozzá egy jó mély keret, hogy tavaszra se fáradjanak el fejben a játékosok. Nektek amúgy most meglenne hozzá a keretetek szerintem, kíváncsi leszek, hogy az öreg Carlo mit fog kigondolni a következő szezonra.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én sem érzem vészesnek, sőt azt mondom,hogy ilyenkor ez szükséges, kellenek új impulzusok és hát eddig azért egy Kroos és James igen csak jó választásnak tűnik aztán majd meglátjuk. Di Maria eladásában van veszély de ha menni akar nem lehet vele mit kezdeni, Casillas távozása is annyiból lehet csak rossz,hogy ha a helyettesek nem hozzák a várt szintet szét lesznek cincálva.Nagyon nehéz egy ilyen szezon után okosan finomhangolni a keretet, szerintem most okosan csináljuk, nagyon brutál keretünk van minden csapatrészünk erős már csak Ancelottin múlik,hogyan tud motiválni és milyen szerkezetet talál ki a srácoknak.hunmadridista írta:Amúgy eddig nagyon úgy néz ki, hogy a tavalyi keret nagyrésze megint kicserélődik...Morata, Casemiro, Casillas, Di Maria, Khedira és még ki tudja kik fognak elmenni...ezt nem is nagyon értem, hogy egy remek szezon után, minek kell ekkora takarítást tartani...nagyon remélem hogy nem fog rosszul elsülni (főleg a Hamesz - Di Maria cserétől félek nagyon)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az alap marad...ha James beválik akkor jó üzlet lesz, mert DM a PSG-ben szerintem elfog tűnni...más játékrendszerben játszanak, ha meg kidobják szélsőnek a nyár üzlete megint a madridé lesz, ha csak Khediráért valaki nem tesz le 30 misit

Nem érzem ezt én sem akkora takarításnak, ahogy ziro is írta. A védelmünk jó, a kapusposzton így végre talán állandóság lesz, Morata és Casemiro töltelékemberek, Khedira fék... A középpálya meg... Nos, én ott jogosnak tartom a cserélgetést. Komoly csapat ellen nem tudtunk dominálni, pedig én már régóta várok egy olyan Realt, ami bár direkt támadófocit játszik, nem kell feladnia a saját alaptaktikáját a tiki-takás csapatok ellen sem.Amúgy eddig nagyon úgy néz ki, hogy a tavalyi keret nagyrésze megint kicserélődik...Morata, Casemiro, Casillas, Di Maria, Khedira és még ki tudja kik fognak elmenni...ezt nem is nagyon értem, hogy egy remek szezon után, minek kell ekkora takarítást tartani...nagyon remélem hogy nem fog rosszul elsülni (főleg a Hamesz - Di Maria cserétől félek nagyon)
Most lehet baromságot írok, meg statisztikák is kellenének, de a csodaBarca Busquets - Xavi - Iniesta hármasa sem a védőmunkájáról volt híres, mégis szétbaszták az egész világot. Statisztika kéne arról, hogy milyen mutatójuk volt a labdaszerzéseket illetően, de ott is az volt a kulcs szerintem, hogy az egész csapat letámadott, szűkítették a területeket, hibára késztették a másik csapat játékosait, ezáltal megölték az ellenfeleket, illetve kellően labdabiztos volt a középső hármas (meg úgy az egész csapat). Modric és Kroos ebből a szempontból tökéletes választások, Isco vagy James vagy DM jobban rátekeredik a lasztira. Benzema védőmunkája példaértékű, Balere sem lehet panasz, ahogy Cé is megteszi a magáét a nagyobb meccseken.
Én mindenesetre bízok Ancelottiban és abban, hogy áldását adta Jamesre. Ha viszont ez csak Perez válasza lenne Suarezre, akkor baj van.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
pontosabban ebből egyedül csak di maria távozása lenne gyengülés.ziro4vr írta:Morata és Casemiro nem lényeges ebből a szempontból, Khedira alig volt tavaly, amikor van akkor is alig van...azért ezt vészesnek nem érzemhunmadridista írta:Amúgy eddig nagyon úgy néz ki, hogy a tavalyi keret nagyrésze megint kicserélődik...Morata, Casemiro, Casillas, Di Maria, Khedira és még ki tudja kik fognak elmenni...ezt nem is nagyon értem, hogy egy remek szezon után, minek kell ekkora takarítást tartani...nagyon remélem hogy nem fog rosszul elsülni (főleg a Hamesz - Di Maria cserétől félek nagyon)
(esetleg casemiro maradhatott volna utolsó embernek, de jót tesz neki a kölcsönjáték és én bízom benne, hogy 1-2 év múlva egy megbízható, stabil csere szintjét tudná majd itt hozni)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Morata és Casemiro nem lényeges ebből a szempontból, Khedira alig volt tavaly, amikor van akkor is alig van...azért ezt vészesnek nem érzemhunmadridista írta:Amúgy eddig nagyon úgy néz ki, hogy a tavalyi keret nagyrésze megint kicserélődik...Morata, Casemiro, Casillas, Di Maria, Khedira és még ki tudja kik fognak elmenni...ezt nem is nagyon értem, hogy egy remek szezon után, minek kell ekkora takarítást tartani...nagyon remélem hogy nem fog rosszul elsülni (főleg a Hamesz - Di Maria cserétől félek nagyon)
Nem illik.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Amúgy eddig nagyon úgy néz ki, hogy a tavalyi keret nagyrésze megint kicserélődik...Morata, Casemiro, Casillas, Di Maria, Khedira és még ki tudja kik fognak elmenni...ezt nem is nagyon értem, hogy egy remek szezon után, minek kell ekkora takarítást tartani...nagyon remélem hogy nem fog rosszul elsülni (főleg a Hamesz - Di Maria cserétől félek nagyon)
Utolsó üzi a témában, nem akarok tovább offolni.Dupla D írta:azt írtad, hogy mivel lehet kapni valahol James mezt, ezért egyre közelebb a srác. erre reagáltam ezzel. magyarul attól, hogy még egy noném bolt csinál egy James-es mezt, akiknek semmi közük a klubhoz és ők is annyit tudnak, mint mi a hírekből, még nem lesz közelebb a kolumbiai. az már inkább arra enged következtetni, hogy a madridi reptéren pózolgat.Banán írta:Eszembe nem jutott volna, hogy lehet máshol is kapni, köszi...

Igazából csak annyi, hogy ott van a vessző, szóval: lehet kapni mezt, ami ki tudja, hogy mennyire igazi, mindegy is mert enélkül is egyre közelebb a gyerek, pont az általad említett vidi stb. miatt. Szóval ugyanazt mondod, mint amit én.
Hogy értelme is legyen a kommentemnek: Toltak egy Ramost a németek, sok volt a pia