Mert most pl a Kerékpárverseny érdekelne, az M4en meg se említették még azt most látom, hogy megy...

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 6., szombat 18:06
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 6., szombat 16:20
Magyar center osztotta a pofont benn támadásban,szerintem sokszor fújtak neki mikor ellene kellett volna.Aztán van egy olyan, hogy turnover/fouls, ez gondolom a kontrákat jelzik.
HozzászólásSzerző: poronty » 2016. augusztus 6., szombat 16:10
Mondjuk én nem tudom megállapítani, hogy jogos-e a kiállítás vagy nem, mert csak azt látom, hogy csapkodnak center poszton ketten, és hol az egyik, hol a másik tűnik el. Mondjuk szerintem a játékvezetők se látnak sokszor semmit a szituációból.Na de azok a kiállitások nem voltak jogszerütlenek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 6., szombat 16:00
Na de azok a kiállitások nem voltak jogszerütlenek.10-6nál kètszer mehettünk volna el öttel,naggyá tettük a kapust ehhelyett.poronty írta:Szerintem a 3. negyedet végig emberhátrányba töltöttük védekezésnél. El is fáradt a csapat kissé, és jöttek hibák.
HozzászólásSzerző: poronty » 2016. augusztus 6., szombat 15:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 6., szombat 15:23
Nem èreztem hogy tolták volna őket,10-6nál szèpen elszórakoztuk a lehetősègeket.4 góllal megyünk közük nincs a meccshez, aztán szépen megtolják a szerbeket. Szánalmas.
HozzászólásSzerző: poronty » 2016. augusztus 6., szombat 15:23
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. augusztus 5., péntek 12:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 5., péntek 12:39
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. augusztus 5., péntek 11:01
Azért lehet nézni, mert van kinek szurkolni. Engem egy focimeccs is nehezebben köt le, ha nem tudok valamelyik csapattal szimpatizálni. Jelen esetben a magyar sportolók adottak.Anthony írta:De azért kell nézni valakit, mert magyar?
Szerinted?Anthony írta:Miért, akkor jobban fog szerepelni?
Igen.Anthony írta:Vagy attól te jobban kéne érezzed magad?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. augusztus 5., péntek 11:00
EZ igaz,de a 4 évvel ezelőtti Nigéria elleni meccset párszor visszanéztem. Akkora verés volt,h élveztem a dobóedzéstAnthony írta:Még nézném a kosárlabdát is, de ott úgyis az amerikaiak megrépáznak mindenkit.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 5., péntek 10:52
Relatív. Egy döntőt mondjuk. De azért kell nézni valakit, mert magyar? Miért, akkor jobban fog szerepelni? Vagy attól te jobban kéne érezzed magad?Dupla D írta:Azért a sportszerető ember szerintem ilyenkor bármilyen sportágat meg tud nézni anélkül, hogy unná, ha van benne magyar sportoló, aki dobogóra esélyes.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 5., péntek 10:37
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. augusztus 5., péntek 10:36
Jah, valahogy én is így érzek. Valahogy már nem köt le.Anthony írta:Ez az olimpia túlzottan nem hat meg az az igazság, elnézegetem néha, de kb. a 100m döntő érdekes, az ugye 10 másodperc + az ismétlések) Még nézném a kosárlabdát is, de ott úgyis az amerikaiak megrépáznak mindenkit.
Nem is tudom, a sportok nagyrésze rettenetesen unalmas, még az úszásra is rápillantok majd. A megnyitó hánytól lesz, fogalmam sincsen?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. augusztus 5., péntek 10:33
Azért a sportszerető ember szerintem ilyenkor bármilyen sportágat meg tud nézni anélkül, hogy unná, ha van benne magyar sportoló, aki dobogóra esélyes.Anthony írta:Ez az olimpia túlzottan nem hat meg az az igazság, elnézegetem néha, de kb. a 100m döntő érdekes, az ugye 10 másodperc + az ismétlések) Még nézném a kosárlabdát is, de ott úgyis az amerikaiak megrépáznak mindenkit.
Nem is tudom, a sportok nagyrésze rettenetesen unalmas, még az úszásra is rápillantok majd. A megnyitó hánytól lesz, fogalmam sincsen?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 5., péntek 10:30
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. augusztus 5., péntek 10:13
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 5., péntek 0:53
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. augusztus 5., péntek 0:50
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 4., csütörtök 22:55
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem