----- Varane--- Pepe --- Ramos
------- Kroos--- Modric
------- Di Maria--- James
Bale--------------- Ronaldo
--------- Benzema
hol a proléma?

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 22., kedd 12:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 22., kedd 12:25
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 22., kedd 12:24
és szerinted ha még jön pogba akkor azzal nem esünk már át a ló túloldalára?miVida írta:Még egy nagyobb igazolás belefér (Vidal/Pogba/Verratti/VargaJózsi), DiMaría, Khedira pakkot elpasszoljuk (akárhogy is akar Kroos vele játszani ) és nem estünk át a ló túl oldalára.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. július 22., kedd 12:24
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 22., kedd 12:23
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 22., kedd 12:21
Ezt így kb. tizennégyszer látom egy nap...Nem örülök James leigazolásának, értelmét és a helyét a csapatba nem látom, remélem rám cáfol és jó lesz
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 22., kedd 12:20
na látom te is számolsz iscoval.czier írta:modric-kroos-futureseedorf
bale/james--benzema/james--ronaldo/james
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 22., kedd 12:17
Szerintem igen. A Monacoi yachtjukról szerintem néha beugrottak 1-1 meccsre kolumbiai csatárokat nézegetnidannen írta: hát miért, szerinted perezék látták a VB előtt játszani? gyorsan rákerestek aztán cső.csak a youtube!!!4négy! [/color]
uhh... szerintem is butaság lenne kölcsönadni CR-t :ĐHát ez nem így megy, mert egy ideig CR sem bevethető. Kölcsönadni meg botorság lenne
HozzászólásSzerző: mohaola » 2014. július 22., kedd 12:17
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 22., kedd 12:15
Hát ez nem így megy, mert egy ideig CR sem bevethető. Kölcsönadni meg botorság lenne, szépen elfogyunk év végére.csabi87 írta:Jesé mikor lesz mjad bevethető?Őszre leghamarabb.Tavaszra,meg talán formába lendül valahogy.De az is lehet hogy kuka lesz ez az éve.Én télen őt kölcsönadnám egy olyan csapatba ahol játszik,hogy érje utól magát.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. július 22., kedd 12:15
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. július 22., kedd 12:15
De ez azt jelenti,hogy akkor majd szépen végig fog csinálni egy mini előszezont,és tuti nem bomba formában fog visszatérni.tucsoki írta:Ez mondjuk nem igaz, mert a hírek szerint a vártnál sokkal jobban megy a felépülése, ha minden jól megy már októberben pályára léphet.csabi87 írta:Jesé mikor lesz mjad bevethető?Őszre leghamarabb.Tavaszra,meg talán formába lendül valahogy.De az is lehet hogy kuka lesz ez az éve.Én télen őt kölcsönadnám egy olyan csapatba ahol játszik,hogy érje utól magát.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 22., kedd 12:14
Pontosan, igazából Jesében én még mindig nem láttam annyit, mint amennyit beleláttak. Rúgott pár fontos gólt, de a mezőnybeli teljesítménye közel sem volt meggyőző, James érkezésével szinte reménytelen a helyzete. Isconak pedig épp úgy meglehet a játékperce, mint tavaly. Főleg, ha nem jön csatár idén se.Zsombor írta:Jesé meg majd kihordja a szemetet, meg füvet nyír Iscoval?czier írta:bale/james--benzema/james--ronaldo/james
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. július 22., kedd 12:12
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 22., kedd 12:11
Ez mondjuk nem igaz, mert a hírek szerint a vártnál sokkal jobban megy a felépülése, ha minden jól megy már októberben pályára léphet.csabi87 írta:Jesé mikor lesz mjad bevethető?Őszre leghamarabb.Tavaszra,meg talán formába lendül valahogy.De az is lehet hogy kuka lesz ez az éve.Én télen őt kölcsönadnám egy olyan csapatba ahol játszik,hogy érje utól magát.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 22., kedd 12:11
Ajjajjajj.. megint youtube videó alapján igazolunk?
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. július 22., kedd 12:10
Jesé mikor lesz mjad bevethető?Őszre leghamarabb.Tavaszra,meg talán formába lendül valahogy.De az is lehet hogy kuka lesz ez az éve.Én télen őt kölcsönadnám egy olyan csapatba ahol játszik,hogy érje utól magát.Zsombor írta:Jesé meg majd kihordja a szemetet, meg füvet nyír Iscoval?czier írta:bale/james--benzema/james--ronaldo/james
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 22., kedd 12:08
Jesé meg majd kihordja a szemetet, meg füvet nyír Iscoval?czier írta:bale/james--benzema/james--ronaldo/james
HozzászólásSzerző: czier » 2014. július 22., kedd 12:04
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 22., kedd 12:04
MyStiQ írta:Meg nem tudom számolni, hogy hány ember volt azon a véleményen, hogy lehet majd forgatni a Cé - Bale - Benzema - Suarez négyest, mert annyi meccsünk lesz... Ez most miért ne működhetne a kolumbiai fiúval?
Na mit csicseregnek ma a madaraid :ĐRealista24 írta:De még nem tudják, amit én![]()
Ez tény... Szerintem másról van szóFuentealbilla írta:Hogy jön Pogba is 60 M euroért?
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem