MyStiQ írta:PEEtör: Megértem az érveidet, de felteszek egy kérdést. Honnan tudod, hogy Isco és James ugyanazért a posztért fog küzdeni?
Én például úgy látom, hogy Isconak jelenleg DM és/vagy Modric és/vagy Kroos a legfőbb riválisa. Szerepkörtől függően persze.
Szerintem az első hármas helye idézőjelesen bérelt (BBC), mert James nem csatár (lenne, aztán ki tudja).
Ott van Modric, akinek szintén borítékolható a helye, és mellette van mondjuk két hely, DM-mel szerintem nem kell számolni, de Jamest nem hiszem, hogy a padon lehetne hagyni ennyiért, illetve Kroos, aki pedig látszólag simán beleillik a sémánkba, Modric-csal karöltve, nálam legalábbis ők ketten betonkezdők lennének.
Kroos tehetség alapján, de azon a poszton legalábbis biztosan jobbnak tűnik, mint Isco, tehát James helye marad csak.
De a fentiek miatt ott tartunk, hogy nincs helye, se Jesének, se Isconak, max csereként, meg pihentetéskor,d e kezdőben semmiképp.
Persze mindez csak feltételezés, és remélem, hogy nem lesznek bérelt helyek a pénz miatt, ha pedig fair küzdelemben kiszorítja James a két spanyolt, az teljesen oké, csak szerintem alapból felesleges volt a leigazolása, ezt már a vb után is leírtam.
Nem tudom, hogy átjön-e, amit írni akarok, nem nagyon vagyok gondolatkifejtő módban...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.