VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 14., szombat 10:30

Galacticos írta:geci rég nem hagytam ki spanyol meccset vb-n/eb-n, de a tegnapi este ilyen volt.
úristen de kurvára ráéreztem valamire. :lol:

az eredmény nem érdekel, így legalább ki lesz rúgva del bosque, mert azt kétlem hogy ezek után rájönne hogy már kurvára fiatalítani kéne sőt már kellett volna. itt van a világ legjobb utánpótlásával rendelkező válogatott, ő meg a 30+os játékosait nyomatja, hát tiszta szégyen.

majd két év múlva iscoval meg thiagoval. mert amíg torrest behívja úgy hogy az ég világon az ember semmit nem csinált az elmúlt 3 évbe addig nincs miről beszélni.
de akkor besírok ha a spanyol labdarúgó szövetség ugyanúgy fog utódot választani ahogy a barca, és kineveznek még egy tikitakást.
Jövő nyáron elküldik Pep-et a Bayernből vagy már lehet előbb is, és majd ő lesz az új szövetségi kapitány. Addig meg valaki ellesz a válogatott élén, a selejtezőket úgyis simán kell vegyék akárki ül a padon.
Aztán Guardiolával folytatódhat majd a tiki-taka. :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 14., szombat 10:29

Remy írta:SuperVan

:lol:

Japán - Elefántcsontpart eléggé embertelen időpontban van. Nem hiszem, hogy azt élőben nézem.
casillas. :lol:
jók lesznek ezek a videók, már a brazil meccs után készült videóban is nagyot nevettem ney nekifutásán. :mrgreen:

a japók-elefántok meccs meg azoknak lesz jó, akik 3-4 között támolyognak haza a discoból.
meg nekem, aki lehet, hogy lefekszik délután aludni az esti maratonra. :lol:

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. június 14., szombat 10:28

Hat ez a tegnapi Spanyol-Holland elegge furcsa meccs volt! Szerintem nem is realis ha az eroviszonyokat nezzuk!! Ennyire nem jok a Hollandok-:))a Spanyolok voltak eszmeletlen gyengek..es fel lehetett fedezni a jatekukban ami ember emlekezet ota nem tortent meg veluk,hogy szethullottak mint pl egy Magyar valogatott..elso meccs volt!lehet javitani..frissebbek voltak a Hollandok meg gyorsabbak..a Spanyolok meg feltunoen harmat gyengek! kovetkezo meccsre osszekapjak magukat ebbe biztos vagyok!

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 14., szombat 10:22

geci rég nem hagytam ki spanyol meccset vb-n/eb-n, de a tegnapi este ilyen volt.
úristen de kurvára ráéreztem valamire. :lol:

az eredmény nem érdekel, így legalább ki lesz rúgva del bosque, mert azt kétlem hogy ezek után rájönne hogy már kurvára fiatalítani kéne sőt már kellett volna. itt van a világ legjobb utánpótlásával rendelkező válogatott, ő meg a 30+os játékosait nyomatja, hát tiszta szégyen.

majd két év múlva iscoval meg thiagoval. mert amíg torrest behívja úgy hogy az ég világon az ember semmit nem csinált az elmúlt 3 évbe addig nincs miről beszélni.
de akkor besírok ha a spanyol labdarúgó szövetség ugyanúgy fog utódot választani ahogy a barca, és kineveznek még egy tikitakást.

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2014. június 14., szombat 10:19

véglegesen? mert? a másik meg dinamikus erőfootball. az szép jövő.
Ti is ezt nyomjátok :lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 14., szombat 10:09

Prométheusz írta:
Jester írta:Öröm volt nézni ezt az égést. Végre valahára véglegesen a helyére kerül ez az idióta taktika.

A jövő a dinamikus erőfootballé, ezt már most láthatjuk. Ilyen Xavikkal meg Busquetsekkel ezt nem lehet csinálni...

Hát pedig arra felé megy el a foci, hogy minél komplexebb legyen egy játékos. Erős, dinamikus játék némi flikflakkal fűszerezve.

@Sonny

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 14., szombat 10:07

ziro4vr írta: Remelem ez annyira volt ironikus, mint az enyem..:lol:
Az volt, anno sokat röhögtünk szegényen a haverokkal meccsnézés közben... :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 14., szombat 10:03

@Sonny írta:
ziro4vr írta: Es meg Kuyt nem is jatszott, a veszedelem.
Róla majdnem meg is feledkeztem.Nagyon bírom az öreg Dirk-et.Kár,hogy nem állt be tegnap ez ellen a védelem ellen egyet tuti vállalt volna. :D
Remelem ez annyira volt ironikus, mint az enyem..:lol:
Nem illik.

@Sonny

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 14., szombat 9:58

ziro4vr írta: Es meg Kuyt nem is jatszott, a veszedelem.
Róla majdnem meg is feledkeztem.Nagyon bírom az öreg Dirk-et.Kár,hogy nem állt be tegnap ez ellen a védelem ellen egyet tuti vállalt volna. :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 14., szombat 9:53

Chile jo focit tol, bar akkora lyukak vannak neha a kp-jukon hogy az faj, de Vidal feljavul talan majd. Alexis mas ember a valogatottban, eleg jo azt kell mondjam.

Spanyol meccsrol...ahol neztuk tobb volt a hollandos, de ok se hittek el. Erre nem szamitottam, bar voltak jelek. A barcasok forman kivul, a realosok szinten, VDB rossz donteseket hoz, kivancsi vagyok mennyire fog valtoztatni. Maradjunk annyiban, hogy ez jart nekik.

Hollandok? Van Gaal nem akarki azert, bar csaloka ez azert. Sok lelkes fiatal, egy warrior de jong aki a kulonbozo online szerepjatekokban egy +25os pajzsot meg fegyvert viselo gyilkologep, egy kiegett sneider es ket klasszis elol. Robben valahogy atkattant a bl donto ota, de az s-es mezrol leszokhatna. Es meg Kuyt nem is jatszott, a veszedelem.
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 14., szombat 9:36

SuperVan

:lol:

Japán - Elefántcsontpart eléggé embertelen időpontban van. Nem hiszem, hogy azt élőben nézem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 14., szombat 9:34

Kerlon írta:Na és most jött el az idő, hogy kijelentsük azt, hogy Del Bosqué sokat köszönhet Guardiolának és a Barcának. Egész évben láthatta, hogy mit csinált Xavi, Iniesta meg a Barca tengely és gond nélkül felrakta ugyan azt. Következő meccsen egyedül Iniesta maradna a pályán, Martinezt meg Koket beraknám mellé középre, előre meg mehetne Silva meg Pedro Costával.
Ezzel csak egy gond lenne , h az altalad felvazolt kozeppalya meg egyszer sem jatszott egyutt...hala Bosquenak.

Na nekem is megjott a VB hangulatom, szep napot varazsoltak a Oranjek. :zoldsalas: :zoldsalas:
Nem hulye ez a Gaal, akar milyen ellenszenves is. Jol megszerveszte a hollandok vedekezeset, mivel mindig is a vedelem volt a leggyengebb csapatresz. A MU jol fog jarni vele.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 14., szombat 9:25

alexoxladjackoxi írta:Hol tudom megnézni, hogy más nap melyik mérkőzéseket ismétli az m1? Mert még az éjféli meccset úgy-ahogy megtudom nézni, de a 3 órási Elefántcsontpart-Japánt aligha. A txt-en nem írják ki sajnos... Meg a jövő héten fél hatkor fogok kelni végig minden nap, ezért fontos lenne. Köszi!
Én is néztem sok helyen az m1es ismétléseket, de csak annyit írnak mindenhol, hogy labdarúgó mérkőzés

Digin is ismételnek. Port.hu-n írják rendesen
Az Elefántcsontpart-Japánt holnap 12:20kor ismétli a Digi2

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. június 14., szombat 8:28

Hol tudom megnézni, hogy más nap melyik mérkőzéseket ismétli az m1? Mert még az éjféli meccset úgy-ahogy megtudom nézni, de a 3 órási Elefántcsontpart-Japánt aligha. A txt-en nem írják ki sajnos... Meg a jövő héten fél hatkor fogok kelni végig minden nap, ezért fontos lenne. Köszi!

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 14., szombat 8:14

És az a szomorú, hogy van ott alapanyag bőven, és minőségi is, amiből építkezni lehetne, csak az öreg ragaszkodik a berögződött, csökönyös szarságokhoz. Leginkább a Barcelonához. Az idei Barcára építeni... :roll:
De szerintem VDB nem fog változtatni, nem úgy ismertem meg, mint aki tanult volna a hibáiból. Gyerekként Istenítettem az embert, amit tett a Reallal, és meggyőződésem volt, hogy hiba volt elküldeni őt. De most, amit már felnőttebb fejjel látok belőle, hatalmas csalódás.. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy időben felébred-e. Alapanyaga van, persze bántóan sokat nem vitt ki, de még azért így is van.
Aztán VB után, akárki lesz az edző, újjá kell építeni ezt a válogatottat. Jöhetnek a fiatalok, és egy kis stílusváltás sem árt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. június 14., szombat 8:04

Torna előtt én nem tartottam esélyesnek a spanyolokat, ez akkor nyert megerősítést bennem, amikor spanyol házi BL-döntő volt.. Egyszerűen fáradtak a játékosok, ki vannak facsarva teljesen -és még ha tudnak is futni erővel-, mentálisan is sok volt ez, nagyon sok rossz döntést hoznak/hoztak. Erre rájön az is, hogy a csapat magja nagyon kifele megy már és némi motiválatlanság is állhat a dolog hátterében.

Szóval szerintem több sebből vérzik a dolog, egy ideje azon is gondolkodom, hogy még akár a kiesés sorsára juthatnak már az elején.. Majd kiderül. (Csak szólok, jövőhéten spanyol-chile x. :Đ )
#happyshitting

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. június 14., szombat 7:26

Jester írta:Öröm volt nézni ezt az égést. Végre valahára véglegesen a helyére kerül ez az idióta taktika.

A jövő a dinamikus erőfootballé, ezt már most láthatjuk. Ilyen Xavikkal meg Busquetsekkel ezt nem lehet csinálni...
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2014. június 14., szombat 7:22

Öröm volt nézni ezt az égést. Végre valahára véglegesen a helyére kerül ez az idióta taktika.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 14., szombat 3:04

ferni írta:sírok Cahillen, hogy fejel a pali, elképesztő :lol:
na az elefántcsontparti bírók észreveszik a lest... csoda bakker :lol: mehetnének a BLbe is :mrgreen:

szerk:
ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy ter Stegen, vagy Bravo lesz majd a Barca kezdőkapusa :lol:
lehet poénkodni, de az a szomorú, hogy az első normális, és magasan az elődei felett teljesítő játékvezető.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 14., szombat 2:37

Na és most jött el az idő, hogy kijelentsük azt, hogy Del Bosqué sokat köszönhet Guardiolának és a Barcának. Egész évben láthatta, hogy mit csinált Xavi, Iniesta meg a Barca tengely és gond nélkül felrakta ugyan azt. Következő meccsen egyedül Iniesta maradna a pályán, Martinezt meg Koket beraknám mellé középre, előre meg mehetne Silva meg Pedro Costával.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: