jól néz ki ez így, csak del bosque kétlem, hogy xavit vagy xabi alonsót kitenné, nemhogy rögtön mindkettőtHát én Chile ellen tényleg egy ilyet nyomnék:
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. június 14., szombat 11:53
jól néz ki ez így, csak del bosque kétlem, hogy xavit vagy xabi alonsót kitenné, nemhogy rögtön mindkettőtHát én Chile ellen tényleg egy ilyet nyomnék:
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 14., szombat 11:50
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. június 14., szombat 11:45
Lehetett volna 2-0 is a spanyoloknak,de nem így lett,kivégezték őket,úgyhogy én PILLANATNYILAG tartok a hollandoktól,semmibe néztem őket,de most megmutatták,hogy nem szabad őket leírni...De ez a holland válogatott a végjátékban nem fog sok vizet zavarni szerintem.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2014. június 14., szombat 11:37
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 14., szombat 11:37
Nana 0-5!chronic írta:,Bayern-Real 0-4
Baromira nem volt meg az összhang a védőknél tegnap...Kerlon írta:Mondjuk Piqué legalább két gólban benne volt vastagon, mint Casillas,
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. június 14., szombat 11:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 14., szombat 11:28
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 14., szombat 11:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 14., szombat 11:09
Végül is Casillas volt a kapuban, illetve Ramos bénázott hátul. Xabi is csak 11-esből tudott betalálni, tiszta szégyen. Xavi, Iniesta mindent megtettek a győzelemért. Látszódott rajtuk az akarás, az öreg Xavi régi énjét hozta, és úgy adta a labdákat, ahogy a legnagyobbak, csak éppen Xabi lassította az egész játékot. Ramos hibáit a Piqué - Alba kettősnek kellett javítania, így a katalán hátvédekre nagyobb teher hárult. SzegényekRamioli írta:Csak azt qvara birom a b..uzi katalan oldalon megint hogy kerult elo a Real?? Allitolag mi miattunk lett ezt az 5ost..nem semmi!!-:)
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 14., szombat 11:09
Nem lesz. max ha maga lép leígy legalább ki lesz rúgva del bosque,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 14., szombat 11:06
Mourinhoecsabi* írta:perez hibája
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. június 14., szombat 10:58
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 14., szombat 10:51
Nekem olyan szaga volt az egésznek, hogy az első félidőben még kicsit be voltak kaksizva hollandok. A spanyolok meg szépen passzolgattak a maguk módján. A 2.félidőbe meg kontrákkal megették őket. Lehet, hogy szimplán edzői utasítás volt a 2.félidőre vagy a szimpla véletlen, ezt nem tudom, de, hogy akkor sem mondhatnának egy rossz szót sem a spanyolok, ha hetet kapnak az is biztos...nmate írta:Mivel Silva helyzete és a 2. gól között volt vagy 10 perc, ezért én nem mondanék ilyet. Előtte bőven jobbak voltak, aztán kapcsoltak a hollandok és vége lett a bulinak. Meglepték őket, ennyi, de szerintem ez borzasztó irreális eredmény, mondom úgy, hogy rettenetesen örülök, hogy szopott ez a tiszemtoszom foci.Géci írta:Hát már bocs, de akkor lehet én voltam vakon. Nekem úgy rémlett, hogy igazából a kapuig alig jutottak el a spanyolok volt 1-2 helyzet és csókolom.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 14., szombat 10:46
Mivel Silva helyzete és a 2. gól között volt vagy 10 perc, ezért én nem mondanék ilyet. Előtte bőven jobbak voltak, aztán kapcsoltak a hollandok és vége lett a bulinak. Meglepték őket, ennyi, de szerintem ez borzasztó irreális eredmény, mondom úgy, hogy rettenetesen örülök, hogy szopott ez a tiszemtoszom foci.Géci írta:Hát már bocs, de akkor lehet én voltam vakon. Nekem úgy rémlett, hogy igazából a kapuig alig jutottak el a spanyolok volt 1-2 helyzet és csókolom.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 14., szombat 10:42
Hát már bocs, de akkor lehet én voltam vakon. Nekem úgy rémlett, hogy igazából a kapuig alig jutottak el a spanyolok volt 1-2 helyzet és csókolom.nmate írta:Nem gyengék a spanyolok se azért. Az arcuk az túl nagy volt, pláne 1-0 után, amikor Silva flegmázott. Utána meg 1-2-nél átcsaptak görcsös kapkodásba, innentől meg sima holland siker volt.
Azt az erőfocit tolják, ráadásul meg szépen is amivel jelenleg szerintem sokáig menetelhetnek.nmate írta:De ez a holland válogatott a végjátékban nem fog sok vizet zavarni szerintem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 14., szombat 10:37
Meglatjuk mire mennek ket klasszissal, meg a maga nemeben kivalo de jonggal.nmate írta:Nem gyengék a spanyolok se azért. Az arcuk az túl nagy volt, pláne 1-0 után, amikor Silva flegmázott. Utána meg 1-2-nél átcsaptak görcsös kapkodásba, innentől meg sima holland siker volt.
De ez a holland válogatott a végjátékban nem fog sok vizet zavarni szerintem.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 14., szombat 10:37
Tata Martinot nem azert kuldtek el a barcabol, hogy lehessen spanyol szov. kapitany?Galacticos írta:de akkor besírok ha a spanyol labdarúgó szövetség ugyanúgy fog utódot választani ahogy a barca, és kineveznek még egy tikitakást.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 14., szombat 10:33
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem