Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 23., vasárnap 6:11

Halfkey írta: Ha kecskések vennéken pl egy már említett Preston North Endet, és azt próbálnák felfuttatni, annak is jobban lehetne szurkolni mint hogy megvesznek egy elsõ osztályú, már a tutiban ülõ csapatot.
Szerintem pont ez a legnagyobb különbség, ezért szerethetőbb a wrexham sztori.

Mostmár rájuk nézek én is, mert eddig fingom nem volt az egészről - láttam az angol cikkeket , de mindig tovább görgettem - , de már annyit olvastam itt róluk hogy meghoztátok a kedvem.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 23., vasárnap 1:05

Ahogy írták többen, a marketing nagy különbség. De nem csak az ahogy egy Reynolds kaliber ki tudja ezt aknázni, hanem maga az eladható sztori. Ha kecskések vennéken pl egy már említett Preston North Endet, és azt próbálnák felfuttatni, annak is jobban lehetne szurkolni mint hogy megvesznek egy elsõ osztályú, már a tutiban ülõ csapatot.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. április 22., szombat 22:36

Azért legyünk őszinték. Ha nem Reynoldsról lenne szó, hanem egy szimpla gazdag emberről, akkor a walesiek és az angolokon kívül senkit nem érdekelne a sztori addig, amíg mondjuk a 2. ligáig fel nem jutnak.

Emiatt van a hype, ez egyértelmű.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 22., szombat 22:32

mondjuk arra kivancsi lennek, mennyi penz lett belepumpalva, annyira sokat nem tudok a temarol.

de ha mar csak az igaz, hogy sokan 4-5 ezres heti fizukat kapnak, az kb 3. ligas fizukkal vetekszik az 5. ligaban, nyilvan nem kis elony ez az extra motivacio a keretnek.

aranyaiban ugy tunik, hogy majdnem ugyanaz megy, mint a felsobb szinteken.
en is erzek egy tulhypeolt kettos mercet, de ha beragadnak a 4. ligaba majd akkor gondolom kialszik a lang par even belul.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. április 22., szombat 22:08

Leírtam, hogy mi elég nekem a Wrexhamnél és leírtam, hogy mi nem jó az arab pénznél. Azt mégsem emelted ki, de legalább írtál egy szép hosszú hozzászólást.
Hogy fejlődjön bármi, ha nem tolsz bele pénzt, hogy fejlődj? Magától semmi nem lesz top szint.
Erre se jött válasz. :kivagyhe:

Ráadásul nem is azt csinálták, hogy nesztek itt van 10-20 millió dollár, aztán szedjetek össze játékosokat, hogy minden szezonban új ligába jussunk. Nagyon nem erről van ott szó jelenleg még a csapatnál. Elég ránézni az igazolásaikra is.
gutihaz14 írta: pedig ha mindkettot a szintjen vizsgalna akkor ugyanolyan OP a wrexham mint a city. csak a PLben meg ott a chelsea is mar aztan lehet a mu is, pool is
Gondolom, akkor ez a Notts Countyra is igaz.

Másrészt az FA kupából nem kevés pénz jött be nekik azon a szinten. Ez egyszerre sportszakmai siker, ami ott zajlik és persze egyszerre Reynoldsék extrája, amit a showbizniszből hoznak. Marketing szinten nyilvánvalóan totál más szintet képviselnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Morta

HozzászólásSzerző: Morta » 2023. április 22., szombat 21:34

Kedves Remy, utolsó kommentem a témában.

És mielõtt még az üldözési mánia többi tünete is megjelenik, lehet örülni és örülhetsz is a Wrexham eredményeinek. Ennek az ellenkezõjét senki nem mondta max atesz.

Az egész diskurzus teljesen másról szólt. Abból indult ki hogy milyen érdekes mennyit számít annak az embernek a szerepe aki a pénzt beletolja a klubba. Leegyszerūsítve Arab pénz = rossz USA pénz = jó. Ezzel kapcsolatban szerettem volna diskurzust indítani atesz témafelvetésére reagálva amire érkeztek is épitõ jellegū kommentek.

Majd jöttél te aki benyögte, hogy
Remy írta:Nem ugyanaz a kettő, de látom nehéz ezt felfogni. :ike:
Kicsit személyeskedõ hangnemben de legyen én vagyok itt az újonc.

Ekkor kifejtettem még mindig tárgyilagosan és higgadt hangnemben hogy milyen szempontok alapján tartom ugyanazoknak.

Erre az újabb reagálásod annyi volt hogy
Remy írta:Brutál mekkora utálatot generál egy 5. ligás walesi kiscsapat. :lol:
Semmi építő, témához kapcsolód észrevétel hanem egyből azt feltételezed utálom a wrexhamet mivel párhuzamot mertem húzni a külföldi tőkeinjekció kapcsán. Kifacsart logika, de legyen igazad.

Majd a kedvencem a végén a mártír szerepben való tetszelgés hogy
Remy írta:Meg hadd örüljön már az ember, legyen szó Wrexhamről, filmről, F1-ről, bármiről.
Mikor az előtte lévő kommentekből egyik sem mondta hogy:
A wrexhamet utálni kell
Utálom a wrexhamet
Aki a wrexhamnek szurkol az amcsisimogató stb

Az egész diskurzus értelmetlen volt mert nem bírtál semelyik gondolatra sem érdemben reagálni. Érdekes mód másoknak sikerült. Van aki felhozta a média befolyását stb. Igy lehet beszélgetni és eszmétcserélni, úgy nem ahogy az lentebb olvasható.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. április 22., szombat 21:17

Kb 2x kommenteltem facen. Alapvetően nem szokásom.

Másrészt szerintem alapvetően normál keretek között írok. Az, hogy némely témában elkap a hév, azt nem tagadom. Az érzelmek vezérelnek sokszor, ez van.

Meg hadd örüljön már az ember, legyen szó Wrexhamről, filmről, F1-ről, bármiről.

Szerintem még mindig 20x jobb, mint az, aki csak beokád valami személyeskedő kommentet bárkinek. És itt most nem rád és a mostani kommentedre utaltam, hanem általánosságban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 22., szombat 21:08

Remy írta:
Realista24 írta:

Nem a csapat váltja ki a jelenséget a fórumon, ha érted mire gondolok.
:lol: Akkor szüntessük be a nem Real Madrid topicokat, ha ettől triggerelődik XY ember.
Vagy csak ne csináld azt amit a Facebookon a FF témakörben.

Amúgy meg, egy csapatnál is egy embert raknak ki altalaban, hogy a többinek jó legyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. április 22., szombat 21:06

Realista24 írta:
Remy írta: Hogy fejlődjön bármi, ha nem tolsz bele pénzt, hogy fejlődj? Magától semmi nem lesz top szint.

Brutál mekkora utálatot generál egy 5. ligás walesi kiscsapat. :lol:

Mullin!

Előző link nem jó. :mrgreen:
:lol: Akkor szüntessük be a nem Real Madrid topicokat, ha ettől triggerelődik XY ember.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Morta

HozzászólásSzerző: Morta » 2023. április 22., szombat 21:06

Remy írta: Hogy fejlődjön bármi, ha nem tolsz bele pénzt, hogy fejlődj? Magától semmi nem lesz top szint.

Mullin!

Azt írtad nekem, hogy nem ugyanaz a kettõ és az értelmi képességeimre tettél megjegyzést hogy "nEhÉz EzT fElFoGnI"
Majd én kifejtettem milyen szempontból tartom ugyanazoknak õket, erre nem hogy reagálni nem tudtál, hanem tereled a szót, hogy utáljuk õket.

Képzeld, nem utálom, sõt azt szeretném hogy feljussanak. Most biztos megdöbbentél.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2023. április 22., szombat 21:06

gutihaz14 írta: egyaltalan nem utalja szerintem senki sem, sot en drukkolok nekik de hidegen hagy amugy ha nem lennenek bajnokok
Ha jól értem mindenki így van ezzel, legalábbis a kommentek alapján. Én legalábbis szintén hasonlóan gondolkodok. Abszolút hidegen hagy a felszopkodott angol foci, de ez most legalább érdekel meg ránézek mit játszottak. Az új évadot meg szintén megnézem. Aztán ennyi.

Nem cseréli le senki a fehér mezt Wrexham pirosra de jobban mozgat jelenleg a felpumpált mini City/Chelsea/Newcastle mint a felpumált besztlíg.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 22., szombat 21:00

Mullin!

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 22., szombat 20:59

egyaltalan nem utalja szerintem senki sem, sot en drukkolok nekik de hidegen hagy amugy ha nem lennenek bajnokok
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. április 22., szombat 20:57

Hogy fejlődjön bármi, ha nem tolsz bele pénzt, hogy fejlődj? Magától semmi nem lesz top szint.

Mullin!

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 22., szombat 20:56

mert az egyiket imadja a masikat meg utalja. nem lehet igy objektiv. pedig ha mindkettot a szintjen vizsgalna akkor ugyanolyan OP a wrexham mint a city. csak a PLben meg ott a chelsea is mar aztan lehet a mu is, pool is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gutihaz14 2023. április 22., szombat 20:57-kor.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Morta

HozzászólásSzerző: Morta » 2023. április 22., szombat 20:53

Elnézést Remy ha érzékeny pontra tapintottam a Wrexhammal. Pedig tettem zöld manót is, hogy egyértelmūbb legyen. De ha már azt mondod nagyon nem ugyanaz a kettõ akkor fejtsd ki kérlek.

Én azt mondom ugyanaz, mert külsõ pénzt tesznek bele amit a klub nem tudott volna kitermelni és ezért sikeresek. Magyarán versenyelõnyt szereznek a többi csapattal szemben. Függetlenül a beleöntött pénz mennyiségétõl.

Szerinted miért nem lehet az olajos csapatokat és a wrexhamet egy lapon kezelni?

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. április 22., szombat 20:52

ziro4vr írta: Remy neked bármi elég ami populista, legyen az bármilyen sportág, valahogy mindig így választasz. :mrgreen:
Lehet, de érdekes módon itt a fórumon többen is követik a Wrexhamet. Szóval nem egyedi eset. B-) :D

Meg legalább jó sztori. Rém unalmas már ez a sportág, kellenek ezek a kis extrák, mert totál ki vagyok már égve tőle. Túlságosan is jóllakott lettem a BL címek miatt. :mrgreen:

Mullin!!! :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. április 22., szombat 20:49

Remy neked bármi elég ami populista, legyen az bármilyen sportág, valahogy mindig így választasz. :mrgreen:
Nem illik.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. április 22., szombat 20:48

atesz' írta: Inkább az lesz a különbség, hogy alacsonyabb osztály, így nem riválisok a pályán és az átigazolási piacon, meg forgattak köré egy valóságshowt, amivel sok ember megfogható.
Nekem ez elég is. Lenne végtelen pénzem én is inkább felfuttatnék egy kiscsapatot. Pláne, ha valamilyen szinten sztori is társítható hozzá. Angoloknál sok ilyen van.

Itt a világ 3. legrégebb óta még mindig működő csapatáról van szó.

De angoloknál vannak többszörös bajnok, ma már lecsúszott csapatok. Például Preston North End, Blackburn Rovers, Sunderland, Portsmouth... Nottingham ugye 2x BEK győztes. Imádtam, hogy újra feljutottak.

Cityre is rá lehet mondani, hogy korábbi bajnok kiscsapat voltak... nem is lenne baj velük, ha nem más ligába kerültek volna a piacon a végtelen olajpénz miatt. FFP se számít, az se, ha óriási a kiadás, de semmi bevétel... na, ez a probléma az olajosokkal.
Morta írta: 5 év múlva mikor miattuk nem fogjuk tudni megvenni mbappet vagy az aktuális sztárt mert a Wrexham bejelentkezett egy milliárd fontos ajánlattal majd akkor is ennyire imádjuk õket és tapsoljunk nekik :-* :mrgreen:
Kár, hogy Reynoldsék nem az olajosok szintjén mozognak. Nem ugyanaz a kettő, de látom nehéz ezt felfogni. :ike:

Most is beleverhettek volna 10 milliót az 5. ligás csapatba és pofon egyszerűen feljuthattak volna 46/0-s stattal... de hát nem ez történt. Érdekes.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 22., szombat 20:47

Morta írta: 5 év múlva mikor miattuk nem fogjuk tudni megvenni mbappet vagy az aktuális sztárt mert a Wrexham bejelentkezett egy milliárd fontos ajánlattal majd akkor is ennyire imádjuk õket és tapsoljunk nekik :-* :mrgreen:
igen, biztos ez a realitás. :lol: már félek előre tőlük!

Vissza: