Kedves Remy, utolsó kommentem a témában.
És mielõtt még az üldözési mánia többi tünete is megjelenik, lehet örülni és örülhetsz is a Wrexham eredményeinek. Ennek az ellenkezõjét senki nem mondta max atesz.
Az egész diskurzus teljesen másról szólt. Abból indult ki hogy milyen érdekes mennyit számít annak az embernek a szerepe aki a pénzt beletolja a klubba. Leegyszerūsítve Arab pénz = rossz USA pénz = jó. Ezzel kapcsolatban szerettem volna diskurzust indítani atesz témafelvetésére reagálva amire érkeztek is épitõ jellegū kommentek.
Majd jöttél te aki benyögte, hogy
Remy írta:Nem ugyanaz a kettő, de látom nehéz ezt felfogni.

Kicsit személyeskedõ hangnemben de legyen én vagyok itt az újonc.
Ekkor kifejtettem még mindig tárgyilagosan és higgadt hangnemben hogy milyen szempontok alapján tartom ugyanazoknak.
Erre az újabb reagálásod annyi volt hogy
Remy írta:Brutál mekkora utálatot generál egy 5. ligás walesi kiscsapat.

Semmi építő, témához kapcsolód észrevétel hanem egyből azt feltételezed utálom a wrexhamet mivel párhuzamot mertem húzni a külföldi tőkeinjekció kapcsán. Kifacsart logika, de legyen igazad.
Majd a kedvencem a végén a mártír szerepben való tetszelgés hogy
Remy írta:Meg hadd örüljön már az ember, legyen szó Wrexhamről, filmről, F1-ről, bármiről.
Mikor az előtte lévő kommentekből egyik sem mondta hogy:
A wrexhamet utálni kell
Utálom a wrexhamet
Aki a wrexhamnek szurkol az amcsisimogató stb
Az egész diskurzus értelmetlen volt mert nem bírtál semelyik gondolatra sem érdemben reagálni. Érdekes mód másoknak sikerült. Van aki felhozta a média befolyását stb. Igy lehet beszélgetni és eszmétcserélni, úgy nem ahogy az lentebb olvasható.