OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Halfkey

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 20., hétfő 17:21

mult héten választottak meg legviccesebb embernek a cégnél, kaptam bort meg batyufaszt :D
Ez a díj olyasmi lesz mint ha azt mondanánk Asensio a legjobb spanyol támadónk :D

A két 70 éves mami azért nagy konkurencia lehetett a három fős cég legviccesebb embere díjára. Jó hogy lefoglaljátok magatok ilyenekkel :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 20., hétfő 17:19

megverlek bazmeg :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 17:18

hehetheoriginal írta: nyilvan amiatt van, es nem a keresztszalag műtét utáni no rehab egyből heti 3 foci utáni vádliszakadásból adódó achillesgondok miatt :mrgreen:
Oltassal ugy is ment volna :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 20., hétfő 17:15

nyilvan amiatt van, es nem a keresztszalag műtét utáni no rehab egyből heti 3 foci utáni vádliszakadásból adódó achillesgondok miatt :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 17:05

hehetheoriginal írta: a homeoffice engem is szétcsap néhanapján, mikor napi meeting előtt 5 perccel csúszok ki az ágyból, vagy még az se, hanem az ágyban tableten vagy mobilon durrantom be a teamset :lol:

mikor bemegyek az irodaba, viszont olyan hatékony vagyok, hogy elintézek/kipörgetek mindent, amit csak lehet idő előtt, aztán már nem tudok magammal mit kezdeni, lépnék le 2-3 körül délután... az se jó, ha azt látják :lol:

hogy ne csak szivárványos és üde legyen minden, én augusztus óta nem tudok sportolni (ertsd rendes sport, labdával, nem ez a bohockodás a sulyokkal vmi teremben) az achillesem miatt, konkretan geciszarul erzem magam mozgas nelkul honapok ota.
szoval tanulsag, mozogjatok sokat, jobb lesz minden, az alvás, a közérzet, az étvágy.
Ha beoltattad volna magad, nem lenne ilyen gondod!!!!!
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 20., hétfő 17:01

ziro4vr írta: Látszik hogy egy magányos, introvertált, népszerűtlen alak vagy. :mrgreen: Én bent nem tudok hatékony lenni mert jönnek csacsogni a kollégák, odajön vmi kutya kuncsorogni, kell a napi 3 kv meg cigiszünet a teraszon (nem dohányzom de nyilván kimegyek, ott mennek a jó infok :kalapos: ) stb.. :lol:
tekintve, hogy pár csajon kivul mindenki öregebb nálam a munkahelyen (ertsd: mind kurvanagy expert evszazados tapasztalattal) nincs mirol pletyizni veluk, plusz fasz se akar pletyizni, igy is többet vagyok velük nap mint nap, mint a családdal, kurvagáz bazmeg, lehet vállalkozni kéne :lol:
Látszik hogy egy magányos, introvertált, népszerűtlen alak vagy.
mult héten választottak meg legviccesebb embernek a cégnél, kaptam bort meg batyufaszt :D
aztan lehet csak rajtam röhögnek es nem velem, de azt már leszarom, fuck'em all :mrgreen:
csapatod a kamion szimulátort vagy hogyan is kell ezt elképzelni?
never. realtime. bár most szervizben van, egyik henger valszeg a 8-ból megadta magát valszeg az agy- és húsdarabok bekerültek a rendszerbe valahogy :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. február 20., hétfő 16:55

hehetheoriginal írta: a homeoffice engem is szétcsap néhanapján
csapatod a kamion szimulátort vagy hogyan is kell ezt elképzelni?

Home office-ra alkalmatlan személy vagyok, nemtudok elvonatkoztatni attól hogy otthon vagyok és akár zabálhatnék egész nap, felrakok egy lecsót , háttérbe Jack Bauer szeletel , meg hasonlók :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 20., hétfő 16:55

Látszik hogy egy magányos, introvertált, népszerűtlen alak vagy. :mrgreen: Én bent nem tudok hatékony lenni mert jönnek csacsogni a kollégák, odajön vmi kutya kuncsorogni, kell a napi 3 kv meg cigiszünet a teraszon (nem dohányzom de nyilván kimegyek, ott mennek a jó infok :kalapos: ) stb.. :lol:
Nem illik.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 20., hétfő 16:50

a homeoffice engem is szétcsap néhanapján, mikor napi meeting előtt 5 perccel csúszok ki az ágyból, vagy még az se, hanem az ágyban tableten vagy mobilon durrantom be a teamset :lol:

mikor bemegyek az irodaba, viszont olyan hatékony vagyok, hogy elintézek/kipörgetek mindent, amit csak lehet idő előtt, aztán már nem tudok magammal mit kezdeni, lépnék le 2-3 körül délután... az se jó, ha azt látják :lol:

hogy ne csak szivárványos és üde legyen minden, én augusztus óta nem tudok sportolni (ertsd rendes sport, labdával, nem ez a bohockodás a sulyokkal vmi teremben) az achillesem miatt, konkretan geciszarul erzem magam mozgas nelkul honapok ota.
szoval tanulsag, mozogjatok sokat, jobb lesz minden, az alvás, a közérzet, az étvágy.
thereisonly1ronaldo

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 20., hétfő 16:25

Szerintem is sok tényező együttes hatása, romlik az étkezésünk minősége, a sok munka - kevés szabadidő tengely mentén haladva sokszor kevesebb idő van a testmozgása, és a stressz is magasabb, világszinten is voltak ráható tényezők, meg persze egyéni szinten is..már nem az a legfőbb stresszforrás hogy futtatja e a 2 magos procijú pc a gta 4-et. :mrgreen:

Covid előtt én kb 2 évente voltam beteg 3-4 napot, azóta kb 2-3 havonta mindig van valami, de ebben a túlreagálás is benne van már, az biztos.

Mozgásra figyelek, bár a hülye ho-ban néha pisálni is elfelejtek kimenni annyira ideragaszt ez a szar, de a kajára már nehezebb figyelni például.
Nem illik.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2023. február 20., hétfő 16:24

reeed_ati írta: Skacok, csak engem basz fel ez a mai 20èv körüli, meg az alatti generáciò?
Nyilván akinek nem inge, ne vegye, èn is ismerek kivèteleket is, de 10ből 9szer ezt tapasztalom..
Szòval bemegyek az öltözőbe, èn azzal kezdem, hogy köszönök, ha fiatal suttyòk vannak, akkor erre a válasz a nagy hallgatás(nem, nincs füles bedugva), ennyi süket meg a világon nem lètezik.. :D
Aztán mèg az sem áll fenn, hogy csak engem rühellnènek ennyire, mert jött egy 40körüli srác, aki èrdekes mòdon tudott köszönni, de rajtam kìvül senkinek nem sikerült visszaköszönni.. :roll:
Nyilván nem ez az èlet legnagyobb problèmája, meg le kell szarni, csak valahogy nem tetszik ez nekem na.. :ike:

Amùgy kèt pfizerem van, kb. kèt ève nem voltam beteg..
Heti 4-5 edzès+cardio.
Vitaminok+normális kaja.
Mèg ha placebo is az a multi, nekem bevált. :)
nálam kevésbé lesújtó tapasztalat van, több kispályás bajnokságban is védek, de általában ott normálisak a 20 év alattiak is, jó nem feltétlen köszön mindegyikük előre mikor bemegyek az öltözőbe, de ha rájuk köszön az ember, kulturáltan viszonozzák is, illetve fordított esetben, ha ők jönnek be utánam, általában akkor is köszönnek :) de lehet csak jól nevelt közegbe járok szimplán :D :D melóhelyemen BFL-ben is, ha diákok jönnek kutatni, tárlatvezetésre, ők is

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2023. február 20., hétfő 16:09

Generációs probléma - én is ezt veszem észre. A kommunikáció nagy része online folyik, sokan nem tudnak szemtől szembe beszélgetni/ köszönni stb.

Egyébként ha pl telefon vagy email között kell választani 10 ből 9szer én is az email választom, de ha nagyon muszáj azért tudok köszönni is :lol:
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 20., hétfő 16:02

nem elhalkuló vinnyogó hangon kéne félénken suttogni valamit köszönés terén :mrgreen:

húzd ki magad, nagy levegő, aztán robbanjon bazmeg. :vivo: :kalapos:

amugy de. suttyó kis buzi az összes. :D
ezek szavaznak majd es döntik el mi legyen, ne aggódj :lol:

ha ez megnyugtat, külföldön még szarabb a helyzet.
pofátlanabbak, mint bárki bármikor valaha.
thereisonly1ronaldo

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. február 20., hétfő 16:00

Skacok, csak engem basz fel ez a mai 20èv körüli, meg az alatti generáciò?
Nyilván akinek nem inge, ne vegye, èn is ismerek kivèteleket is, de 10ből 9szer ezt tapasztalom..
Szòval bemegyek az öltözőbe, èn azzal kezdem, hogy köszönök, ha fiatal suttyòk vannak, akkor erre a válasz a nagy hallgatás(nem, nincs füles bedugva), ennyi süket meg a világon nem lètezik.. :D
Aztán mèg az sem áll fenn, hogy csak engem rühellnènek ennyire, mert jött egy 40körüli srác, aki èrdekes mòdon tudott köszönni, de rajtam kìvül senkinek nem sikerült visszaköszönni.. :roll:
Nyilván nem ez az èlet legnagyobb problèmája, meg le kell szarni, csak valahogy nem tetszik ez nekem na.. :ike:

Amùgy kèt pfizerem van, kb. kèt ève nem voltam beteg..
Heti 4-5 edzès+cardio.
Vitaminok+normális kaja.
Mèg ha placebo is az a multi, nekem bevált. :)

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. február 20., hétfő 15:33

Realista24 írta:
Nika91127 írta: Ahogy írtam, a macro-micronutriens hiány miatt is lehet több megbetegedés.
Infláció van, a háború miatt minden drága, az élelmiszer árak az egekben. Normális zöldség-gyümölcs alig van, aki igen, horror áron, az ember inkább mást vesz.
Alapból a kimerültség, krónikus stressz is immuncsökkentő.

A COVID-dal ezek van aki szerint összefüggenek, mások szerint nem, ki hite szerint. Majd 20-25 év múlva át átölelő Kohorsz-vizsgálat megmutatja, hogy mi volt ettől, mi volt attól, és mik az utólagos hatásai, addig csak találgatunk.

Jelenleg egy virulensebb, de kisebb mortalitású törzs van elterjedve - ez jellemző az ilyen felső légútiakra, hogy egy idő után, nem az terjed el ami azonnal megöl, hanem ami csak terjed, megbetegít, de nem öl meg - lásd a 19. század és a 20.század nagy infulenza járványai.
Remek pelda a "fogjunk a mindent a Covidra" elvre, hogy fejer megyeben meghalt egy srac, focizott, lehoztak fb-on is, es a kozel 200 kommentnek kozel a fele az oltast hibaztatta.

A srac autobalesetben halt meg. :roll:
De ha nem kap anno oltast, lehet most nem ult volna abban az autoban!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 14:44

Nika91127 írta: Ahogy írtam, a macro-micronutriens hiány miatt is lehet több megbetegedés.
Infláció van, a háború miatt minden drága, az élelmiszer árak az egekben. Normális zöldség-gyümölcs alig van, aki igen, horror áron, az ember inkább mást vesz.

A COVID-dal ezek van aki szerint összefüggenek, mások szerint nem, ki hite szerint. Majd 20-25 év múlva át átölelő Kohorsz-vizsgálat megmutatja, hogy mi volt ettől, mi volt attól, és mik az utólagos hatásai, addig csak találgatunk.

Jelenleg egy virulensebb, de kisebb mortalitású törzs van elterjedve - ez jellemző az ilyen felső légútiakra, hogy egy idő után, nem az terjed el ami azonnal megöl, hanem ami csak terjed, megbetegít, de nem öl meg - lásd a 19. század és a 20.század nagy infulenza járványai.
Remek pelda a "fogjunk a mindent a Covidra" elvre, hogy fejer megyeben meghalt egy srac, focizott, lehoztak fb-on is, es a kozel 200 kommentnek kozel a fele az oltast hibaztatta.

A srac autobalesetben halt meg. :roll:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. február 20., hétfő 13:58

Szerintem mindenkinek igaza van. :D

Sok minden változott az elmúlt 3 évben, az emberek életmódjában is (legalábbis egy nagyon nagy részének).
Továbbá sokkal nagyobb feneket kerít mindenki egy megfázásnak is, mert fosnak, hogy ez a covid, meg ne fertőzzük a másikat.
Illetve igen, a korosztályunk öregszik is és vannak oltásra vagy a postcovid tünetekre érzékenyebbek is, azért nem egy hétköznapi megfázás volt a variánsok nagy része.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 20., hétfő 13:56

Realista24 írta:
Remy írta: Europan kivul sajna meg azert eleg sok helyre kell oltottsag.. :kivagyhe:
Szoval igy lehet teged megallitani. :hmmm:
Jelenleg igen. :mrgreen: De szerencsere van olyan desztinacio, ami pont kapora jon. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 20., hétfő 13:54

Remy írta: Europan kivul sajna meg azert eleg sok helyre kell oltottsag.. :kivagyhe:
Szoval igy lehet teged megallitani. :hmmm:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. február 20., hétfő 13:52

Ahogy írtam, a macro-micronutriens hiány miatt is lehet több megbetegedés.

Vissza: