meg a kolarov, sztöridzs tizik

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 31., csütörtök 8:14
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 31., csütörtök 8:04
Te sporthiradóról vagy nsoról jöttél?miVida írta:a kupában Casillas 1 gólt kapott összesen, a döntőben (ez most lényegtelen, de megláttam és meglepődtem)
de amit én kerestem, h amikor volt a döntőnk, május vége fele, akkor López hogy védett:
utolsó 4 meccsén kapott 4 gólt...Espanyol, Celta, Valencia, Valladolid. Casillas is csak 1 gólt kapott 1 meccsen, de az Atlético ellen... na mindegy, nem a statisztika a lényeg, hanem a....a .. vélemény
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 31., csütörtök 1:50
igen ilyen is volt, de a malaga ellen végig adán védett és az bajnoki volt.Rasta írta:Ha arra a meccsre gondolsz, amelyikre én, akkor ha jól rémlik, ott büntetésből rakta le Ikert a padra -mint ahogy nem sokkal előtte meg Ramos volt büntiben és padozott. Más kérdés, hogy nem jött össze Mou szándéka akkor, mert Adán kb 15-20 perc alatt kiállítatta magát.Galacticos írta: casillas mielőtt lesérült már volt olyan amikor adánt(!!) rakta be mourinho a bajnokira.
biztos azért mert rosszul adta le a nevezést.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. július 31., csütörtök 0:11
Ha arra a meccsre gondolsz, amelyikre én, akkor ha jól rémlik, ott büntetésből rakta le Ikert a padra -mint ahogy nem sokkal előtte meg Ramos volt büntiben és padozott. Más kérdés, hogy nem jött össze Mou szándéka akkor, mert Adán kb 15-20 perc alatt kiállítatta magát.Galacticos írta: casillas mielőtt lesérült már volt olyan amikor adánt(!!) rakta be mourinho a bajnokira.
biztos azért mert rosszul adta le a nevezést.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 30., szerda 23:54
ez érv?miVida írta:hát de most a gól gyártás is az ő feladata?
te láttad a bl döntőt, meg úgy az egész tavalyi szezont?miVida írta:A másik meg hogy azt is figyeld, h López hány gólt kapott meccsenként... 1-2 MINDIG (!!!) benne volt. Casillas kapott 1et és elmegy rajta a kupa, aztán a semmiből, egy SZÖGLETBŐL szerzünk egy gólt.
ez meg megint egy újabb gyöngyszem.miVida írta:Kötelező volt legalább 1 gólt lőni egy Atléticonak.
casillas mielőtt lesérült már volt olyan amikor adánt(!!) rakta be mourinho a bajnokira.miVida írta:miután lesérült Casillas. Ugyebár azért igazoltuk és Casillas AZÓTA nem olyan mint... mint előtte, amikor sorra hozta le a "clean sheet"-eket... (üres háló? )
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 30., szerda 23:53
Kérlek ne.miVida írta:a kupában Casillas 1 gólt kapott összesen, a döntőben (ez most lényegtelen, de megláttam és meglepődtem)
de amit én kerestem, h amikor volt a döntőnk, május vége fele, akkor López hogy védett:
utolsó 4 meccsén kapott 4 gólt...Espanyol, Celta, Valencia, Valladolid. Casillas is csak 1 gólt kapott 1 meccsen, de az Atlético ellen... na mindegy, nem a statisztika a lényeg, hanem a....a .. vélemény
Mégis ezeket hajtogatod.miVida írta:na mindegy, nem a statisztika a lényeg, hanem a....a .. vélemény
A f*szt, előtte is voltak bőven bakik, emlékszem én hányszor szidtuk szerencsétlent. Valószínűleg azért védett Casillast, mert nem volt mozdítható kapus, aki Casillas fölé nőtt volna. Erre is jó példa, hogy Mourinho mondta, hogy már az érkezésekor elhozta volna DL-t, csak nem sikerült.miVida írta:miután lesérült Casillas. Ugyebár azért igazoltuk és Casillas AZÓTA nem olyan mint...
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 30., szerda 23:43
ez már-már anisi magasságokban vanmiVida írta:a kupában Casillas 1 gólt kapott összesen, a döntőben (ez most lényegtelen, de megláttam és meglepődtem)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 30., szerda 23:41
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 30., szerda 23:41
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 30., szerda 23:35
Ezeken a meccseken a csapat sem brillírozott. Gyenge játék, több támadás az ellenféltől, több kapott gól.miVida írta:utolsó 4 meccsén kapott 4 gólt...Espanyol, Celta, Valencia, Valladolid
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 30., szerda 23:31
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 30., szerda 23:25
ez hülyeség. elvakult ikerfan vagymiVida írta:Lópeznek sikerült bekerülnie, pedig egy szinten voltakMég véletlenül se azért lesz kezdő kapus mert jobb mint Casillas.![]()
ez megint sántít, a legtöbb gólt bajnokság elején kapta mikor még nem volt összeállva a védelem se a csapatmiVida írta: A másik meg hogy azt is figyeld, h López hány gólt kapott meccsenként... 1-2 MINDIG (!!!) benne volt.
HozzászólásSzerző: Matyas » 2014. július 30., szerda 23:24
miVida írta:nem, de ha lerugják mint multkor(nem tom melyik volt, mind2 lesérített már saját játékosokat)
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 30., szerda 23:23
miután lesérült Casillas. Ugyebár azért igazoltuk és Casillas AZÓTA nem olyan mint... mint előtte, amikor sorra hozta le a "clean sheet"-eket... (üres háló?Sierra írta:Nem voltak egy szinten, Lopez jó ideje Casillas felett áll, még ha nem is sokkal, de jelenleg jobb kapus, mint Iker.miVida írta:Lópeznek sikerült bekerülnie, pedig egy szinten voltak
Casillas már jó 2-3 éve nem az igazi, csak nem volt megfelelő alternatívája, akit be lehetett volna rakni helyette. Aztán jött DL, és ki is szorította tavaly nyáron.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 30., szerda 23:21
Nem voltak egy szinten, Lopez jó ideje Casillas felett áll, még ha nem is sokkal, de jelenleg jobb kapus, mint Iker.miVida írta:Lópeznek sikerült bekerülnie, pedig egy szinten voltak
HozzászólásSzerző: Matyas » 2014. július 30., szerda 23:20
hátha szerinted egy kapust a clean sheet-ek alapján kell megítélni akkor nincs miről beszélni... ordító bakira nem emlékszem Diegotol persze volt, hogy hibázott Sanchez gólja az első el classicon illetve Gabi bombája az Atletico ellen bajnoki visszavágón, de ezek sem olyan bakik voltak amelyek abszolút csak az ő nyakába varrhatóak.miVida írta:A másik meg hogy azt is figyeld, h López hány gólt kapott meccsenként... 1-2 MINDIG (!!!) benne volt.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 30., szerda 23:20
Ez szerintem nem igaz, Lopez jobb kapus. Ettől függetlenül az állításod ,h majd Ramos és Arbeloa miatt fog védeni Navas írtó nagy hülyeség, már megbocsáss.miVida írta:Lópeznek sikerült bekerülnie, pedig egy szinten voltak
Attól még potyázhat? Ha nem lövünk gólt akkor egyet muszáj kapni? elég érdekes a gondolatmeneted.miVida írta:hát de most a gól gyártás is az ő feladata? Ha nem lövünk gólt nem nyerünk. Kötelező volt legalább 1 gólt lőni egy Atléticonak.
Ez is mi? ennek mi az értelme?miVida írta: Casillas kapott 1et és elmegy rajta a kupa, aztán a semmiből, egy SZÖGLETBŐL szerzünk egy gólt. Szerintem ez elvárható egy Real Madridtól, nemde, barátom?
tegyük hozzá ,h a sérülésénél nem Arbeloa volt a hibás, hanem maga Casillas.nem, de ha lerugják mint multkor(nem tom melyik volt, mind2 lesérített már saját játékosokat)
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 30., szerda 23:19
hát meg Zizou volt ilyen, aki az egész futball világtól vett ilyen búcsút.Gascoigne írta:Úgy látszik, Ikernek is be kell járnia a szokásos madridi utat, és Hierróhoz és Raúlhoz hasonlóan le kell rombolnia a saját szobrát. Egyedül Gutinak volt elég esze ahhoz, hogy ereje teljében, és a helyzetével vissza nem élve, szép emlékekkel váljon el a klubtól.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 30., szerda 23:17
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 30., szerda 23:15
nem, de ha lerugják mint multkorMatyas írta:miVida írta:szerk.: amúgy szerintem előbb vagy utóbb Navas lesz a kezdő kapus... Ramos vagy Arbeloa tesz majd róla
minthogyha a védők hibája lenne, hogy Iker abszolút vakon van a szögleteknél illetve beíveléseknél...
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem