MorataMartin írta:Talán ezért volt tökéletes kiegészítőember a sokat szidott Morata!

De egy Falcaora akk sincs szükség, de amúgy sincs senki a piacon csatár, akit nyugodt szívvel idehoznék!
Nem mondtam, hogy van. Én eddig sem hoztam volna Falcaot, és most sem hoznám.
Más kérdés, hogy sem Jamest, sem Bale-t nem hoztam volna.
El Unico írta:Egyebkent a csatarkerdeshez csak annyit hogy meccsenkent 15-20 golhelyzetunk van,teljesen mindegy hogy kifejezetten csatar jatekos balfaszkodik elol vagy egy kozeppalyas... Ezzel csak azt akarom mondani,hogy hiaba igazolunk csatart ha nem lojuk be a ziccereket. En nem igazolnek csatart,epp eleg tamadofelfogasu a csapat,szinte barki kepes golt szerezni... nem kell csatar en azt mondom.
A probléma az, hogy pont Benzema jelenléte, játéka az, ami sokszor helyzetet eredményez. Meg lehet nézni, hány helyzetünk volt, amikor játszott, és hány amikor nem. A helyzetkihasználásunk valószínűleg nem javulna egy másik csatárral (bár így visszagondolva, voltak, akik más véleményen voltak), nem is ezért igazoltunk volna valakit, hanem azért, hogy meglegyenek ezek a helyzetek, ahol bárki gólt szerezhet.
MorataMartin írta:Akkor mondjatok már egy olyan csatárt akit ide hoznátok Benzema mög/mellé?
Ahogy RMCF szokta volt írni, nem mi kapunk fizetést ezért. És azt is írtam, hogy ezt az igazolást James helyett léptem volna meg.