asszem az inter egy magyarországi fanatikussal gazdagodna mindenképp

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 7., hétfő 22:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 7., hétfő 22:09
Most miért mondod?nmate írta:Szinte csak kiégett, meg hánytatott sorsú játékosok mennek még mindig ebbe az olasz bajnokságba
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 7., hétfő 22:06
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. július 7., hétfő 11:32
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 7., hétfő 11:29
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 4., péntek 18:46
Realista24 írta:
Nem tudom, de most olvasgatok, hogy ez már elég régen fix volt, csak ma volt az első napja.
már március környékén aláírta a szerződését az Interrel.R.M.C.F írta:árat tudsz? v lejàrt szerz volt?Realista24 írta:Vidic, Inter, hivatalos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 4., péntek 18:45
Nem tudom, de most olvasgatok, hogy ez már elég régen fix volt, csak ma volt az első napja.R.M.C.F írta:árat tudsz? v lejàrt szerz volt?Realista24 írta:Vidic, Inter, hivatalos.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 4., péntek 18:43
árat tudsz? v lejàrt szerz volt?Realista24 írta:Vidic, Inter, hivatalos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 4., péntek 18:35
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 3., csütörtök 14:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 3., csütörtök 13:40
Amúgy egy-két helyen komoly szurkolás is van már, viszont azt én is lemerem fogadni, hogy az európai focit nem igazán követik, de az tény, hogy nagyon feltörekvőben van ott a foci.Realista24 írta:Ezért írtam ,hogy kéne egy olyan mérőszám, hogy mennyien nézik rendszeresen a meccseket.Magyarországon kb. 200ezer igazolt focista van, ez 2%-a a lakosságnak és azért magasan a legnépszerűbb sportág a foci. nem kevés az 1% egyáltalán.
Mert ok, odaviszik parádézni a csapatokat, de állítom a 80% CR-en és Bale-en kívül max három játékost tud felsorolni, 20-30%, meg azt sem tudja, hogy melyik országban van Madrid.
viszont, ha 2017ben valóban megalakul Beckham csapata...akkor bármi lehetNa de ez már nagyon off.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 3., csütörtök 13:21
Ezért írtam ,hogy kéne egy olyan mérőszám, hogy mennyien nézik rendszeresen a meccseket.Magyarországon kb. 200ezer igazolt focista van, ez 2%-a a lakosságnak és azért magasan a legnépszerűbb sportág a foci. nem kevés az 1% egyáltalán.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. július 3., csütörtök 12:56
Igen, ez szerintem is így van. Valahogy meg kéne szólítaniuk az afro lakosságot, erősek, gyorsak, labdaügyesek..minden bennük van ami kell. kosárlabdából kéne átcsábítani párat. Nekem az a furcsa, hogy nem nagyon vannak a válogatottban latinók. ők is ügyesek, meg a foci a #1 sport ott. van merítési lehetőség, na.Ferencváros írta:Épp a vb-n gondolkoztam azon, hogy Amerikában laknak 300 millióan, és tény, hogy az amerikai foci, kosár, baseball, hoki sokkal népszerűbb, nem igaz, hogy nem találnak 20 olyan labdarúgót, akik VB-t nyernének. Mert ennyi ember között biztos, hogy vannak tehetségek.
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 3., csütörtök 12:55
Ferencváros írta:Épp a vb-n gondolkoztam azon, hogy Amerikában laknak 300 millióan, és tény, hogy az amerikai foci, kosár, baseball, hoki sokkal népszerűbb, nem igaz, hogy nem találnak 20 olyan labdarúgót, akik VB-t nyernének. Mert ennyi ember között biztos, hogy vannak tehetségek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 3., csütörtök 12:44
Na, oda aztán soha nem jutna ki MB1-es csapatFerencváros írta:
Tuti beszerveznék valami Világ BL-tNem hiszem, hogy bármelyik amerikai, brazil, kolumbiai csapat leégne.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 3., csütörtök 12:42
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. július 3., csütörtök 12:27
Magyarországon kb. 200ezer igazolt focista van, ez 2%-a a lakosságnak és azért magasan a legnépszerűbb sportág a foci. nem kevés az 1% egyáltalán.Realista24 írta:Azaz kb 1%.
Abból is lehet, hogy mikor a Madrid kimegy túrázni Amerikába akkor megtelik a stadion, azért kíváncsiak az európai sztárokra is, egyre inkább.Realista24 írta:Mert szep es jo, hogy a sajátjukat nezik, de a focic iránti érdeklődést nem lehet csak ebbol merni sztem.
Miért ne változhatna? a trendek mindig változnak, sportban/divatban/politikában stb. inkább az kevésbé valószínű, hogy 100 év múlva is ugyanazok a dolgok lesznek menők, mint most. sőt, szinte kizárt, szerintem.Zsombor írta:Egyre többen választják a focit? Nem tudom ez honnan van, de jelenleg kb az egyetemi baseballt többen nézik mint a "soccert", és ez nem is nagyon fog változni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 3., csütörtök 11:53
Azaz kb 1%.cart írta:Több mint 3 millió ifi játékost tartanak nyilván az USA-ban...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 3., csütörtök 11:11
Az angol bajnokság közvetítését kétszer annyian nézték, mint az azt megelőző évben, az amerikai vb meccseket többen nézték, mint az NFL-en kívül bármilyen sportmeccset. Tudtommal...Egyre többen választják a focit? Nem tudom ez honnan van, de jelenleg kb az egyetemi baseballt többen nézik mint a "soccert", és ez nem is nagyon fog változni. Az NFL,NBA,NHL,MLB kombót soha a büdös életben nem fogja megelőzni a foci, még egy vb cím esetén sem.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem