kapcsold ki a fifát.MyStiQ írta:Pogba a mi játékosunk lesz, nem kell beszarni.Hámeszt lehet el tudtuk volna hozni 2 év múlva is, mikor CR lehet itt se lesz már, Pogbára lehet most lett volna a legnagyobb az esély. De ez már csak fikció.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 2., szombat 17:06
kapcsold ki a fifát.MyStiQ írta:Pogba a mi játékosunk lesz, nem kell beszarni.Hámeszt lehet el tudtuk volna hozni 2 év múlva is, mikor CR lehet itt se lesz már, Pogbára lehet most lett volna a legnagyobb az esély. De ez már csak fikció.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 2., szombat 16:55
Pogba a mi játékosunk lesz, nem kell beszarni.Hámeszt lehet el tudtuk volna hozni 2 év múlva is, mikor CR lehet itt se lesz már, Pogbára lehet most lett volna a legnagyobb az esély. De ez már csak fikció.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 2., szombat 16:52
Lemaradtam valami hirrol vagy milyen hatalmas nagy bajrol van szo?miVida írta: én nem mondtam hogy bárki is kirúgná
de nem egy diktátor ő, aki ért hozzá tudja hogyan kell lemondatni. De ha nem akarják akkor valószínűleg nem akkora a baj, mint amit itt egyesek látnak
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 2., szombat 16:46
én nem mondtam hogy bárki is kirúgnáGalacticos írta:mert ki rúgja ki?miVida írta:Hogyha idén nem nyerünk semmit (ami nem valószínű), akkor elképzelhető, hogy Pérez repül
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 2., szombat 16:43
mert ki rúgja ki?miVida írta:Hogyha idén nem nyerünk semmit (ami nem valószínű), akkor elképzelhető, hogy Pérez repül
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 2., szombat 16:42
Hogyha idén nem nyerünk semmit (ami nem valószínű), akkor elképzelhető, hogy Pérez repülwZoLee7 írta:cím: Presi és a marketing
rendező: Florentino Perez
szereplők: Real Madrid keret
kategória: HORROR
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 2., szombat 14:55
Szerintem Reus sorsa mar tavaly eldolt, amikor Bale-t vettuk meg helyette.ziro4vr írta:erre írtam még korábban, ha reus nem sérül le és hoz egy fullos vb-t, győztesként, akár mvp-ként, most lehet neki nem lenne itt helye..
Hámeszt lehet el tudtuk volna hozni 2 év múlva is, mikor CR lehet itt se lesz már, Pogbára lehet most lett volna a legnagyobb az esély. De ez már csak fikció.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 2., szombat 14:24
erre írtam még korábban, ha reus nem sérül le és hoz egy fullos vb-t, győztesként, akár mvp-ként, most lehet neki nem lenne itt helye..torjack írta: milyen érdekes ugye, hogy perpill iscónak sincs posztja nálunk, erre még jön james is, akinek szintén nincs. az árából pogbára is futotta volna.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 2., szombat 14:15
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 2., szombat 14:12
milyen érdekes ugye, hogy perpill iscónak sincs posztja nálunk, erre még jön james is, akinek szintén nincs. az árából pogbára is futotta volna.ziro4vr írta:A mostani rendszerünkben légüres térbe került, Carlo úgy tűnik hátra felé irányítgatná, szerintem előre fele kellett volna, de legalábbis ha már hátrébb, akkor legalább 1 csúcsnéger kéne mellé, nem két játszópajti, mint Kroos meg Luka.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 2., szombat 14:01
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 2., szombat 13:57
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 2., szombat 13:55
Ja, azt tudom, de a mostani taktikátokban van valahol helye? Mert nem hinném, hogy átálltok 4-2-3-1-re..ziro4vr írta:4231ben a csati mögött lenne az igazi
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 2., szombat 13:52
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 2., szombat 13:50
Ezt így mindenkitől kérdezem, hogy Iscot hol játszatnátok? Mert ahogy hallom a középpályán nem - legalábbis a fórum nagy része -, hamis9-esbe ahogy olvasom - így a mostani meccsek után is - nem jó.. Hol lenne akkor posztja? Van egyáltalán neki nálatok?wZoLee7 írta:én ezt értem, James és Isco nálam eleve nem a kp-n játszana de hát ez ellen nem sokat tehetek...majd meglássuk milyen lesz a szerkezet
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 2., szombat 13:38
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. augusztus 2., szombat 12:58
egy kiöregedő félben lévő xabi, egy zöldfülű illarra, a kp-n totál súlytalan isco, meg egy james, aki talán még nem is játszott a pálya közepén....ez sztem minden csak nem megfelelőXabi,Illarra, Modric, Kroos, Isco, James...ha valaki lesérül ott a castilla, azért felesleges idehozni valaki, hogy aztán a padra se férjen le.
HozzászólásSzerző: Takesz » 2014. augusztus 2., szombat 12:55
Remélem nem adjuk el máris Kroost, hisz még csak most érkezett...ziro4vr írta:Remélem arra lesz jó a meccs, hogy a háttérben lehet tárgyalni a német világbajnokunkról...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 2., szombat 12:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 2., szombat 10:55
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem