Pont olyan jó mint fernie.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 16., csütörtök 22:49
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 16., csütörtök 22:47
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2023. február 16., csütörtök 22:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 16., csütörtök 22:44
Tény de mit akarsz ezzel mondani? Az a múlt.4Rv írta:pont tegnap fejelte rá benzema 30 centiről az elche játékos kezéreKercsó írta: túl közelről fejelte rá a kezére
mozdult a keze, de tizedmásodpercek alatt nem lehet azt mondani, hogy szándékosan
de amilyen kiismerhetetlen a kéz-szabály, nem lettem volna meglepve ha befúják.
gyenge volt a spori. Gavi is megúszott még az elején 1 sárgát. Case is már sárga lappal, tapasott meg valakit (igaz, az első sárgája vicc volt)
nem olvastam a nyilatkozatát, de amit írtam az tényRealista24 írta:
Látom Xavi nyilatkozata beütött neked is.![]()
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2023. február 16., csütörtök 22:42
pont tegnap fejelte rá benzema 30 centiről az elche játékos kezéreKercsó írta: túl közelről fejelte rá a kezére
mozdult a keze, de tizedmásodpercek alatt nem lehet azt mondani, hogy szándékosan
de amilyen kiismerhetetlen a kéz-szabály, nem lettem volna meglepve ha befúják.
gyenge volt a spori. Gavi is megúszott még az elején 1 sárgát. Case is már sárga lappal, tapasott meg valakit (igaz, az első sárgája vicc volt)
nem olvastam a nyilatkozatát, de amit írtam az tényRealista24 írta:Látom Xavi nyilatkozata beütött neked is.4Rv írta:
azért ma este egy többszörös bl döntő párosítást láthattunk![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 16., csütörtök 22:38
Látom Xavi nyilatkozata beütött neked is.4Rv írta:azért ma este egy többszörös bl döntő párosítást láthattunkferni írta: Még mindig hatalmas poén ez az Európa Liga topik![]()
![]()
![]()
És a legviccesebb hogy zsinórban másodjára írkálunk ide a Barca miatt![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. február 16., csütörtök 22:33
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2023. február 16., csütörtök 22:31
azért ma este egy többszörös bl döntő párosítást láthattunkferni írta: Még mindig hatalmas poén ez az Európa Liga topik![]()
![]()
![]()
És a legviccesebb hogy zsinórban másodjára írkálunk ide a Barca miatt![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. február 16., csütörtök 22:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 16., csütörtök 22:21
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. február 16., csütörtök 22:21
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 16., csütörtök 22:10
A kezezés nálam semmi, valahol felkar-váll határa, ilyet befújni vicc lenne. A taposás viszont ért volna egy pirosat.4Rv írta:https://twitter.com/viniciusbat1sta/sta ... 8544771073Realista24 írta:
Videó van a kezezesrol?
itt pedig lassítva is megtudod nézni 42:05-től, a taposás pedig 26:40
https://sbbrisk.com/po4q5awargg1.html
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2023. február 16., csütörtök 21:58
https://twitter.com/viniciusbat1sta/sta ... 8544771073Realista24 írta:Videó van a kezezesrol?4Rv írta:
most jól megmondtad. mit említsek rajta? csak arról volt szó ebben a topikban, az általam említettekről nem.
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. február 16., csütörtök 21:52
Hat de 3 evig fizettek a birokat es ilyenhez ok nincsenek hozzaszokva, mit nem ertesz?Caraway írta:Tudod miert arrol volt szo?4Rv írta:
most jól megmondtad. mit említsek rajta? csak arról volt szó ebben a topikban, az általam említettekről nem.
Azert, mert ez nem a meccset, hanem az egesz parharcot eldonto szituacio volt, amit rosszul iteltek meg. Ha ott kiallitja teljesen jogosan Koundet 1-2-es allasnal, akkor ez a meccs nem dontetlen lett volna, hanem olyan 1-4 a Unitednak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 16., csütörtök 21:50
Öreg vagyok én már ezekhez.hehetheoriginal írta: ne már bzmeg, ilyen gyorsan ne tüzelj már főnök.....![]()
még trollkodni se lehet vele igy![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. február 16., csütörtök 21:49
Tudod miert arrol volt szo?4Rv írta:most jól megmondtad. mit említsek rajta? csak arról volt szó ebben a topikban, az általam említettekről nem.Toti írta:
Jaja, ez nem a la liga. Ide lehet tobb penz kellett volna.
Komolyra forditva, ugyanmar. Kounde utolso emberes szerelese, instant piros. Azt miert nem emlited meg? Kaptatok ti annyi segitsetek a csucs érátok alatt, a fallosz rossz vegen ilyenkor megszarabb allni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 16., csütörtök 21:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 16., csütörtök 21:48
Videó van a kezezesrol?4Rv írta:most jól megmondtad. mit említsek rajta? csak arról volt szó ebben a topikban, az általam említettekről nem.Toti írta:
Jaja, ez nem a la liga. Ide lehet tobb penz kellett volna.
Komolyra forditva, ugyanmar. Kounde utolso emberes szerelese, instant piros. Azt miert nem emlited meg? Kaptatok ti annyi segitsetek a csucs érátok alatt, a fallosz rossz vegen ilyenkor megszarabb allni.
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2023. február 16., csütörtök 21:44
most jól megmondtad. mit említsek rajta? csak arról volt szó ebben a topikban, az általam említettekről nem.Toti írta:Jaja, ez nem a la liga. Ide lehet tobb penz kellett volna.4Rv írta: látom sláger téma volt itt is és másik topikban is a var, fred kezezése a 16-oson belül bizonyára elkerülte sokak figyelmét, vagy mikor a 70. percben bobo két méterre a bíró orra előtt agyontaposta robertot, pont mindenki egyszerre pislogott a var szobában ülőkkel.
münchen, milánó és a mai, csak idén 3 európai kupa meccs, ahol a var nem adott meg egy egyértelmű 11-est, erről ennyit.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem