Alvaro Morata - 21

Archívum
peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

Re: Alvaro Morata - 21

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 11., péntek 22:14

Isten hírével! :-*

:agree: :iszunk:

Ryel
Kedvenc játékosaid: Raul, Morientes, Figo, Higuain, Cristiano Ronaldo, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ryel » 2014. július 11., péntek 17:11

wZoLee7 írta: padmelegítőt 35-ért :D
Illaramendi :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 11., péntek 12:42

LiamGallagher írta:Ha fejben összekapja magát, és lesz játszatva rendszeresen,akkor én még nem írnám le a gyereket...Meglátjuk!Hajrá,sok sikert!
Ahhoz, hogy ő visszakerüljön őrült jó teljesítménnyel kell előrukkolnia. 35 milláért már lehet venni jobb csatárt is. Ha lehoz egy olasz gólkirályi címet, a juve olaszo.-ban mindent megnyer, jók lesznek a bl-ben is és Morata rugdosni fogja a gólokat ott is akkor lehet, de padmelegítőt 35-ért :D

Viszlát Morata, sok sikert neki

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 11., péntek 11:54

35
Azt írtam! :mrgreen:

Mondjuk a Juventust se értem...De legyen az ő bajuk.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 11., péntek 11:52

CS0ki írta:Ezzel a 25 milliós visszavásárlási árral gyakorlatilag végleg eladtuk. Nem tudom elképzelni, hogy olyan teljesítményt hoz, hogy ennyiért visszahozzuk. Még ha egy jó cserecsatár szintet el is érne, ennyiért nem hozzuk el.

A 18+4 millió esetleges bónusz korrekt ár érte.
35 :Đ

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 11., péntek 11:49

Ezzel a 35 milliós visszavásárlási árral gyakorlatilag végleg eladtuk. Nem tudom elképzelni, hogy olyan teljesítményt hoz, hogy ennyiért visszahozzuk. Még ha egy jó cserecsatár szintet el is érne, ennyiért nem hozzuk el.

A 18+4 millió esetleges bónusz korrekt ár érte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CS0ki 2014. július 11., péntek 11:52-kor.

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. július 10., csütörtök 22:15

Ha fejben összekapja magát, és lesz játszatva rendszeresen,akkor én még nem írnám le a gyereket...Meglátjuk!Hajrá,sok sikert!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 10., csütörtök 21:38

nem szerettem. pofázós-rinyálós. komoly játékos soha sem lesz.
jöjjön a klóze:)
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 10., csütörtök 21:21

Viszlát, így már biztos egy csatár érkezése is. :iszunk:
Nekem egyáltalán nem fogsz hiányozni. :smile:

Legyen már vége a VB-nek, új játékosokat akarok a keretben látni. :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 10., csütörtök 21:19

Abban a gyenge olasz bajnokságban, egy ilyen Juve k.pályás sorral a háta mögött még jó is lehet.
Csak kérdés, hogy Tevéz meg Llorrente mellett mennyit fog játszani az első évében...
Nehogy ott is be sértődjön. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 10., csütörtök 21:08

20ast gondoltam érte, végülis majdnem. Remélem megtalálja a számítását és soha nem jön vissza. :mrgreen: Kétlem, hogy olyat fejlődne, hogy 35ért megérje visszahozni.
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 10., csütörtök 21:06

Teljes megállapodásra jutott a Juventus és a Real Madrid. Morata 18 millió euróért fog klubot váltani, a visszavásárlási opció pedig három évre fog szólni. Amennyiben a madridi csapat úgy dönt, hogy igényt tart a játékosra, úgy 35 millió eurót kell majd fizetnie. Morata öt évre ír alá. Forrás: Madridom.hu
Egy kicsit csalodott vagyok, mert remenykedtem a korabban megjelent 22 millas vetelarban. :(

Nem hiszem, hogy a Juve es az olasz bajnoksag a megfelelo hely szamara. Jobb lett volna ha egy olyan csapatba igazol, ahol rendszeresen lehetoseget kap.

Ez a 35 millas visszavasarlasi ar se olyan veszes. Nemsokara 22. Harom ev alatt azert mar fejlodhet annyit, hogy egy stabil csere csatar lehessen nalunk. :agree:

szerk.: szerintem Perez azt a kuldetest adta neki, hogy 1 ev alatt meggyozze Pogbat az ideigazolasrol :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 14., szombat 15:04

zalkrisz írta:
PEEtör írta:ez mi a halált képzel magáról?
Miért is?
Ha ezt egy olyan jatekos csinalja, aki par evet eltoltott a klubbnal, akkor meg is ertenem. De nem egy 21 eves sajat nevelesu jatekostol, aki 6 evet huzott le nalunk. Gondolom akkor nem panaszkodott, amikor 17 eves koraban Mourinho kivitte Amerikaba, hogy olyan no name jatekosokkal edzhessen mint Ronaldo vagy a friss VB gyoztes Casillas, Xabi, Ramos. Persze az is lehet, hogy csak az olaszok talaltak ki az egeszet.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 14., szombat 14:29

zalkrisz írta:Ő is ember, nem tett le semmit, de attól még teljesen érthető, hogy nem akar a világ bármely pontján játszani.. És mivel szerződés köti mindkét félt, pontosan olyan feltételeket szab, amilyeneket akar, nem kell ahhoz letenni semmit ha egyszer aláíratták vele a papírt.
Csak ugye vannak a bizonyos íratlan szabályok a fociban (de közel minden csapatsportban)...

Meg a csapatsport és irodai munka sem ugyanaz.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. június 14., szombat 14:28

Ő is ember, nem tett le semmit, de attól még teljesen érthető, hogy nem akar a világ bármely pontján játszani.. És mivel szerződés köti mindkét félt, pontosan olyan feltételeket szab, amilyeneket akar, nem kell ahhoz letenni semmit ha egyszer aláíratták vele a papírt.

Persze mindenki azt gondol amit akar, de én sem örülnék neki, ha holnap azt mondaná a főnök, hogy figyu, el kell menned az ország másik felébe dolgozni az ottani cégünkhöz, mert az jobban megéri nekünk. Tuti nem mennék, mert a szerződésben telephelyhez van kötve a munkavégzés, aztán csinálhatnak amit akarnak, ki is rúghatnak, akkor keresek itt másik melót.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2014. június 14., szombat 14:30-kor.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 14., szombat 14:24

zalkrisz írta:
Miért is?

Van egy klub, ahol számítanak rá, ahova menni szeretne, de a vezetőség más ajánlatokat is meghallgat, ami nem tetszik neki.. élő szerződése van, ha nem engedik Torinóba, akkor jövőre megy ingyen.. Teljesen jogos, én is ezt csinálnám a helyében. Biztos nem kényszerből választanék csapatot.
Ki ő, hogy ilyen feltételeket szabjon meg a Real Madridban? Mit tett le itt az asztalra, hogy ilyeneket mondhasson? Értem a mondanivalód lényegét, ne érts félre, és egy tökéletes világban még jogos is lenne, de azért elég vicces ezt így előadni NEKI a "való világban".
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. június 14., szombat 14:12

Miért is?

Van egy klub, ahol számítanak rá, ahova menni szeretne, de a vezetőség más ajánlatokat is meghallgat, ami nem tetszik neki.. élő szerződése van, ha nem engedik Torinóba, akkor jövőre megy ingyen.. Teljesen jogos, én is ezt csinálnám a helyében. Biztos nem kényszerből választanék csapatot.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 14., szombat 14:05

ez mi a halált képzel magáról?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 12., csütörtök 11:50

Folosleges minden szo, csak nezem es elvezem. :roll:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 12., csütörtök 11:48

https://www.youtube.com/watch?v=fWaJk54mIDE
30 milliós cimkét rá videót elküldeni mindenkinek :D remélem rom7ooo videója alapján akar majd Wenger és Mou is igazolni mert akkor Morata és Khedire borsós áron távoznak :agree:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Vissza: