Ez látszott is rajta, szóval nem is értem minek erőltetik ott. Tök kézenfekvő,hogy középen a helye.
Remélem Ancelotti veszi a lapot,és nem kísérletezget vele tovább a szélen,hanem beteszi KP-ra.

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 26., péntek 14:31
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 26., péntek 6:32
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 25., csütörtök 22:50
Gascoigne írta:Ez meg mire jó? Ha egyetlen önálló gondolata nincs, kár megszólalnia. Vagy ez az üzenetrögzítője volt?Özil: “Ancelotti tudja nagyon jól, hogy mit akar. Egyértelmű elképzelései vannak, mi pedig igyekszünk alkalmazkodni azokhoz. Folyamatosan fejlődni fogunk. Biztos, hogy sikeres lesz a mostani idényünk” – nyilatkozta a Királyi Gárda 10-ese.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 25., csütörtök 22:28
Gascoigne írta:Ez meg mire jó? Ha egyetlen önálló gondolata nincs, kár megszólalnia. Vagy ez az üzenetrögzítője volt?Özil: “Ancelotti tudja nagyon jól, hogy mit akar. Egyértelmű elképzelései vannak, mi pedig igyekszünk alkalmazkodni azokhoz. Folyamatosan fejlődni fogunk. Biztos, hogy sikeres lesz a mostani idényünk” – nyilatkozta a Királyi Gárda 10-ese.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. július 25., csütörtök 18:43
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. július 25., csütörtök 18:36
Ez meg mire jó? Ha egyetlen önálló gondolata nincs, kár megszólalnia. Vagy ez az üzenetrögzítője volt?Özil: “Ancelotti tudja nagyon jól, hogy mit akar. Egyértelmű elképzelései vannak, mi pedig igyekszünk alkalmazkodni azokhoz. Folyamatosan fejlődni fogunk. Biztos, hogy sikeres lesz a mostani idényünk” – nyilatkozta a Királyi Gárda 10-ese.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 11., csütörtök 23:35
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 27., csütörtök 13:09
jó, hát ezt egy ember csinálja, nem kell felhúzni magadGalacticos írta: szerintem az is túlhypeoltság hogy egy szöglet utáni ronaldo fejes ami özilnek assist lett utána beírja valaki hogy zseni.
ehhez meg még annyit tennék hozzá, nem feltétlen Özilhez kapcsolva, h mi szurkolók is kevesebbet látjuk más csapatok játékosait, mégis csak úgy záporoznak az újabb és újabb nevek akiket a kezdőcsapatba akarnak egyesek olyanok helyett akik már évek óta meghatározó játékosai a csapatnak. Ez is érdekes.Galacticos írta:vegyünk egy szakértőt. tök mindegy ki az. állítom hogy lehet nem mi értünk legjobban a focihoz de a mi játékosainkról nekünk lehet leginkább valós véleményünk. oka: a szakértő nem nézi minden meccset. nem a szakértő szenvedi végig a szezont amikor kurvaszar a játék hanem fogja elkapcsolja egy másik meccsre és másnap akkor majd arról beszél.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 27., csütörtök 12:59
szerintem az is túlhypeoltság hogy egy szöglet utáni ronaldo fejes ami özilnek assist lett utána beírja valaki hogy zseni.M1Ö írta:Senki nem írja, hogy minden idők legjobbja.
lehet. viszont ezerszer elmondtam már hogy mit változtasson a játékán és akkor már elégedett lennék vele:M1Ö írta:Elég gáz, ha direkt lehúzod.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. június 27., csütörtök 12:39
Talán egyszer szálltam be ebbe a vitába. Látszik a kommenteim számán is, hogy nem vagyok valami aktív, általában csak olvasom a fórumot.Galacticos írta:de ezt még hányszor írod le?
Elég gáz, ha direkt lehúzod. Senki nem hype-olja túl. Senki nem írja, hogy minden idők legjobbja.Galacticos írta:de mondom én direkt húzom lejjebb mert hányok ettől a túlhypeoltságtól
Akkor azt is csak azért nyilatkozta Zidane, hogy nála Benz meg Özil alap kezdő lenne jövőre is?Galacticos írta:te egy csapatnak vagy valakije. mondjuk egy szurkolótábor kedvence -rc- vagy valamilyen feladatot csinálsz a klub körül- -zizou- és így kérdeznek rólad egy real játékosról mernél rosszat mondani? kétlem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 20:50
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 26., szerda 20:47
egyikőjük sem kérdésekre válaszolva méltattaGalacticos írta:te egy csapatnak vagy valakije. mondjuk egy szurkolótábor kedvence -rc- vagy valamilyen feladatot csinálsz a klub körül- -zizou- és így kérdeznek rólad egy real játékosról mernél rosszat mondani? kétlem.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 26., szerda 20:42
te egy csapatnak vagy valakije. mondjuk egy szurkolótábor kedvence -rc- vagy valamilyen feladatot csinálsz a klub körül- -zizou- és így kérdeznek rólad egy real játékosról mernél rosszat mondani? kétlem.Mike írta:akkor most hogy is van?
azok a spanyolok nekem nem mérvadóak akik khedirát is érinthetetlenek közé sorolnák.Mike írta:A spanyolok, akik látják élőben, akár edzéseken is, a játékostársak, edzők.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 26., szerda 20:40
akkor ennyiből kik tudják legjobban megítélni? A spanyolok, akik látják élőben, akár edzéseken is, a játékostársak, edzők.Galacticos írta:vegyünk egy szakértőt. tök mindegy ki az. állítom hogy lehet nem mi értünk legjobban a focihoz de a mi játékosainkról nekünk lehet leginkább valós véleményünk. oka: a szakértő nem nézi minden meccset. nem a szakértő szenvedi végig a szezont amikor kurvaszar a játék hanem fogja elkapcsolja egy másik meccsre és másnap akkor majd arról beszél.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 26., szerda 20:34
miért ért hozzá?Kerlon írta:Gondolom a szakma és a média 98%-a nem ért hozzá.
de ezt még hányszor írod le?M1Ö írta:Figyelj, engem frusztrál, hogy a fórum 80%-a semmibe nézi Özilt. Túlzás nélkül.Legkisebbtobi írta:Azaz kezdjuk elorol az ozil vitat... esz az van.
Ha másról meg össze dobnak egy videót (tökéletes példa Isco) akkor meg már vele kezdik a jövő évi kezdőt.
Mindenki döntse el magába, hogy melyik a gázabb.
Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy rá férne jó pár pofon, mert ez a szezonja (játékban, magához képest) nagyon gyenge volt, de azé' na...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 26., szerda 19:29
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 26., szerda 17:19
ott a pontGondolom a szakma és a média 98%-a nem ért hozzá.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 17:15
Gondolom a szakma és a média 98%-a nem ért hozzá.Legkisebbtobi írta:gondolom a forum 80 % nem ert hozzaM1Ö írta: Figyelj, engem frusztrál, hogy a fórum 80%-a semmibe nézi Özilt. Túlzás nélkül.
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. június 26., szerda 17:14
gondolom a forum 80 % nem ert hozzaM1Ö írta: Figyelj, engem frusztrál, hogy a fórum 80%-a semmibe nézi Özilt. Túlzás nélkül.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem