Toni Kroos
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Toni Kroos - 8
Mondjuk egy öltözői kontextusban a leaving szerintem simán ül. Leavingeli a játékot, az oltozot, a csapatot. Én ezt annyira nem gondolnám túl.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most megneztem szamos spanyol oldalt, akik hoztak a hirt. Mindenhol az elmegyek szo szerepel. De szerintem ez csak fel van itt nagyitva, vilagosan elmondta, hogy a Realbol vonul vissza.Kercsó írta:fordítás kérdése is lehet.Halfkey írta: Mondjuk a leaving meg retiring mást jelent, érdekes.
innen fog visszavonulni, ebben biztos vagyok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Mert Modric kb. nemzeti hős, minden horvát focikedvelő példaképe és kedvence, kb. mint nekünk Puskás. Neki ugyanúgy fontos a válogatott, mint a Real Madrid. Kroos helyzete és viszonya másabb a németekkel és a válogatottal._Bushido_ írta: Lahm is relatíve hamar abbahagyta a focit. Pedig lett volna még benne.
(plusz a válogatottságot is hamar lemondta, 31 évesen)
Kroosnál sokat jelenthet, hogy szintén lemondta a válogatottságot, így normálisan tud pihenni a válogatott szünetek és VB/EB-k ideje alatt. El nem tudom képzelni, hogy Modric miért nem tesz ugyanígy.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Lahm is relatíve hamar abbahagyta a focit. Pedig lett volna még benne.
Kroosnál sokat jelenthet, hogy szintén lemondta a válogatottságot, így normálisan tud pihenni a válogatott szünetek és VB/EB-k ideje alatt. El nem tudom képzelni, hogy Modric miért nem tesz ugyanígy.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
fordítás kérdése is lehet.Halfkey írta: Mondjuk a leaving meg retiring mást jelent, érdekes.
innen fog visszavonulni, ebben biztos vagyok
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Abszolút konzisztensen visszavonulásról beszélt eddig, ezért lepett meg ez a leaving.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megkerdeztek korabban, hogy a 2024es Olimpian fog-e szerepelni, arra is azt mondta, hogy mar focizni sem fog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Ha ő is a MU-ban köt ki tökön szúron magamHalfkey írta: Mondjuk a leaving meg retiring mást jelent, érdekes.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Mondjuk a leaving meg retiring mást jelent, érdekes.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tiszteletben kell tartani a donteset.Pad'em írta: “When this contract ends, I’m leaving.” This is what Toni Kroos has repeated to his teammates in the locker room. @relevo
Ne má'![]()
De azert csak ra kellene eroszakolni +1 evet

- Pad'em
“When this contract ends, I’m leaving.” This is what Toni Kroos has repeated to his teammates in the locker room. @relevo
Ne má'
Ne má'

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ha egy klasszikust kell idézni, akkor a játéka: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"excites me sexually" mi volt ez megint, te jó ég
eddigi legjobb őszét tolja, mindezt úgy, hogy tavasszal jogosan volt megkóstolva nem egyszer.
most örülök igazán, hogy lemondta a válogatottságot.
Carlonak jár a pacsi, végre forgatja rendesen a keretet

eddigi legjobb őszét tolja, mindezt úgy, hogy tavasszal jogosan volt megkóstolva nem egyszer.

Carlonak jár a pacsi, végre forgatja rendesen a keretet

#whatisyourexcuse
- RealVazquez
Madridban nincs szukseg szoborra, hogy emlekeztessen minket a legendainkra. Nekunk ott vannak a muzeumban a serlegek, ettol lesznek orokkevaloak!Remy írta: Kár, hogy nálunk nem divat a szoborpark. Egy CKM szobor annyira adná magát. Megérdemelné mindhárom, hogy ott álljanak az örökkévalóságig.

Kurvara remelem, hogy Perezek meggyozik Kroost, maradjon meg egy evet. Bar ha igy elvezi a focit ujra, es erzi, hogy az elitben van meg, akkor marad magatol is.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kár, hogy nálunk nem divat a szoborpark. Egy CKM szobor annyira adná magát. Megérdemelné mindhárom, hogy ott álljanak az örökkévalóságig.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Valahogy én is így gondolom.RealAsensio írta:Szerintem jot tett neki a frissites. Az, hogy Casemiro tavozott, megbomlott a CKM, jott Csucsu, aki fiatal, tehetseges, ehes a sikerre, leteszi a melot, ezzel segitve a ket oreget. Illetve, elfogadtak Modriccsal azt, hogy neha pihenni is kell, es mivel forgatva vannak, igy kipihentebbek. Ancelottiek erre remekul raereztek, igy Toni is es Modric is tobbszor tudjak kihozni magukbol a regi fiatalos enjuket. Csapagyasra sem kell hajtaniuk magukat, mert a fiatalok vagy besegitenek, vagy elvegzik a piszkos munkat, futnak, robotolnak, csusznak, masznak, jobban helyezkednek, es figyelnek a rutinos jatekosok intelmeire.ELSiete írta: Érdekes srác ez a Toni, mert kétségtelen, hogy egy zseni és mentalitásban, gondolkodásban, stilusban és tudásban nehezebb nála alkalmasabb játékost mondani egy Real Madrid szintű házassághoz, de amit idén leművel (nem csak ma, év eleje óta figyelem!), az egészen a fiatalabbik TOP Kroosra mutat vissza. Tavaly azert már nem kicsit döcögött nála a szekér, a döntőben persze fullos volt, de előtte volt hogy a fiatalokat eroltettuk volna már helyette. Most én jelenleg a legjobb emberünknek látom őt a kpn. Tanárian osztogat, forgatja folyamatosan a csapatot, minden labdajanak üzenete van. A védekezés is sokkal kiemelkedőbb mint tavaly, esik, kel, harcol. És nem csak a Barca ellen.. Na most vagy Tchouameni mellett lett több energiája, vagy sanszosan eldontotte, hogy ez az utolsó éve és még akar egyet robbantani. Remelém az előbbi, mert aki így tud játszani, az folytassa kérem.
Summa summarum, ujra elvezi a jatekot, es ez nagyban koszonheto annak, hogy megfelelo jatekosok veszik oket korul a kp-n.

Már csak Benzinek jöhetne egy tuti csere lehetőség.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Hova tudja még fokozni ezt Modric és Kroos? Ez ma mi volt?
Művészek bazdmeg nem focisták...
Madrid múzeum archívba tárhelyet kell bővíteni, hát annyi terrát teleraknak, hogy külön terem kell neki...
(amúgy megvan, hogy a keresztnevük Luka Toni? fentebb így akartam írni, de akkor az a digó tank ugrik be
)
Művészek bazdmeg nem focisták...
Madrid múzeum archívba tárhelyet kell bővíteni, hát annyi terrát teleraknak, hogy külön terem kell neki...
(amúgy megvan, hogy a keresztnevük Luka Toni? fentebb így akartam írni, de akkor az a digó tank ugrik be

- RealVazquez
Szerintem jot tett neki a frissites. Az, hogy Casemiro tavozott, megbomlott a CKM, jott Csucsu, aki fiatal, tehetseges, ehes a sikerre, leteszi a melot, ezzel segitve a ket oreget. Illetve, elfogadtak Modriccsal azt, hogy neha pihenni is kell, es mivel forgatva vannak, igy kipihentebbek. Ancelottiek erre remekul raereztek, igy Toni is es Modric is tobbszor tudjak kihozni magukbol a regi fiatalos enjuket. Csapagyasra sem kell hajtaniuk magukat, mert a fiatalok vagy besegitenek, vagy elvegzik a piszkos munkat, futnak, robotolnak, csusznak, masznak, jobban helyezkednek, es figyelnek a rutinos jatekosok intelmeire.ELSiete írta: Érdekes srác ez a Toni, mert kétségtelen, hogy egy zseni és mentalitásban, gondolkodásban, stilusban és tudásban nehezebb nála alkalmasabb játékost mondani egy Real Madrid szintű házassághoz, de amit idén leművel (nem csak ma, év eleje óta figyelem!), az egészen a fiatalabbik TOP Kroosra mutat vissza. Tavaly azert már nem kicsit döcögött nála a szekér, a döntőben persze fullos volt, de előtte volt hogy a fiatalokat eroltettuk volna már helyette. Most én jelenleg a legjobb emberünknek látom őt a kpn. Tanárian osztogat, forgatja folyamatosan a csapatot, minden labdajanak üzenete van. A védekezés is sokkal kiemelkedőbb mint tavaly, esik, kel, harcol. És nem csak a Barca ellen.. Na most vagy Tchouameni mellett lett több energiája, vagy sanszosan eldontotte, hogy ez az utolsó éve és még akar egyet robbantani. Remelém az előbbi, mert aki így tud játszani, az folytassa kérem.
Summa summarum, ujra elvezi a jatekot, es ez nagyban koszonheto annak, hogy megfelelo jatekosok veszik oket korul a kp-n.

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
durva, hogy tavaly azt hittük már leeresztett itt a vég
és ilyen szintre jött vissza
neki és Modricnak is mehet a +1 év
és ilyen szintre jött vissza

neki és Modricnak is mehet a +1 év
Pep akarta Kroost, csak a vezetoseg nem.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Reméljük Pep Haalandot is megoldja.ziro4vr írta: Egyértelműen világklasszis és korszakos játékos, olyan szempontból nekem Zidane hasonmás, hogy azért 30-on túl már "megválogatja" mikor elit, de amikor kell, akkor az.
Tőlem addig maradna amíg akar, pláne hogy ő fejben pontosan érzi meddig bírja, és nem szeretne béna nyuggerként visszavonulni.
Köszi bayern továbbra is hogy nem tartottátok többre mint egy jó játékos.![]()
És felőlem is addig marad amíg akar, Benzema és Modric ugyanez a kaliber. Nyilvan ha formahanyatlas van, akkor pad és pihenő mindhárom esetében, de jelenleg távol van ettől az emberünk.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."