realblanco írta:Én az első hozzászólásommal elmondtam a véleményemet egyes emberekről, nulla személyeskedés volt benne, mert nem címeztem senkinek, láss csodát hányan magukra vették, na pont nekik szólt.
Még tudnék hasonlókat írni azokról, akik Di Mariát pénzéhes senkiházinak titulálják (NSO-s pletykák alapján), aki játszani se tud, de a felesége már üzent nekik helyettem is.
Na vegyük sorjában a dolgokat. Iker legenda, mindenki tiszteli de már ő a múlt, ha nem tudod ezt elfogadni akkor számtalan csalódás fog még érni. Láthatod a mérkőzéseket te is, Casillas már nem a régi. Be kell látni és le kell zárni. Kétlem ,h meg vannak elégedve a kapusokkal. Lopez távozik (ugye minek lenne itt 3 ilyen kapus, te sem gondolhatod ,h maradni fog), Casillas már nem képes folyamatosan a jó teljesítményre. Idehozták Navast, szép lassan úgyis kiszorítsa Casillast. Nem kellene ledivatozni a többi MADRIDISTÁT mert belátják ,h Iker már nem lesz soha a régi.Ha tetszik, ha nem.
Di Mariáról meg jönnek a hírek (amiket nem az NSO hoz le, kellene követni az oldalat amin jelenleg is fórumozol, hogy tisztában légy a dolgokkal

),hogy fizetésemelést szeretne. Nem is lenne gond ha nem kellene neki minden évben. Ugye nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.