ez nem mai kép, mivel a tavalyi edzőmez van mariskánkupak17 írta:edzetttubatibi írta:Di Maria edzett ma? Remélem felkerülnek a mai edzésről a képek, kíváncsi vagyok a pofájára, hogy legalább van egy kis vigyor rajta?

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 5., kedd 18:54
ez nem mai kép, mivel a tavalyi edzőmez van mariskánkupak17 írta:edzetttubatibi írta:Di Maria edzett ma? Remélem felkerülnek a mai edzésről a képek, kíváncsi vagyok a pofájára, hogy legalább van egy kis vigyor rajta?
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2014. augusztus 5., kedd 18:42
edzetttubatibi írta:Di Maria edzett ma? Remélem felkerülnek a mai edzésről a képek, kíváncsi vagyok a pofájára, hogy legalább van egy kis vigyor rajta?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 5., kedd 18:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 5., kedd 18:28
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 5., kedd 18:06
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 5., kedd 17:47
Nehogy azt mondd, hogy pont ott leszel es szivesen beugranal egy meccsreBBeno írta:Mar egyszer kerdeztem de valaszt sehol nem talaltam ra de lehet tudni a real iden teli turajarol valamit? Olvastam valahol hogy dubaiba mennek december vegen ez mennyiben lehet igaz hir?
http://madridom.hu/blog/2014/06/18/serg ... as-labbal/Rasta írta:Tudomásom szerint Franco uralma alatt a Real volt a kormányzat, a "rendszer" hivatalosan támogatott csapata. Valószínűleg innen eredhet. Aztán, hogy Franco Atletico, Rayo, Getafe vagy éppen más szurkoló volt-e, azt nem tudom, de az a személyes preferenciája volt, a Real meg a spanyol kormányzás "imidzse" ha úgy tetszik.ikarus93 írta:Külföldi fórumokon, mint pl a troll football, mindig mikor a Real-ról van valamilyen kép/post, szinte mindig szóba hozza valamelyik kommentelő Franco-t.
Valaki eligazítana még is mi köze van a Real Madridnak Francohoz?
Tudtommal Franco Atletico szurkoló volt.
Gyors utószerk: kicsit hasonlóra kell gondolni, mint amit az itthoni rendszer csinált pl. az olimpikonokkal az átkosban.
Kód:
A negyvenes években elég sokan csináltuk azt, hogy a socio kártyáinkkal fizettünk a házigazdának, akik bejöttek a házadba és többnyire fémben kérték a fizetséget. Ezekben az években éltem át a Barca elleni 11-1-et a Copa del Generalíssimóban (A Király-kupa elődje, mely Franco tábornok nevét viselte – a szerk.) és ez nagyban kompenzált minket. De a rezsim csapata nem mi voltunk, hanem az Atlético Aviavión. Forrás: Madridom.hu
Mert a legtobb oldal meglat egy jol hangzo hirt es azonnal elkezdi ra csorgatni a nyalat. Eloszor le kell ulni es atgondolni hogy valoban igaz lehet-e a hir.Realista24 írta:Most bezzeg minden oldal kapálózik és korrigál a mezes hír miatt![]()
![]()
Máskor majd tudják, hogy ne szórakozzanak velemm![]()
december 10 es 20 kozott Marokkoban.csabi* írta:télen nem a klub vb lesz?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 5., kedd 17:44
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 5., kedd 17:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 5., kedd 16:00
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 5., kedd 15:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 5., kedd 15:35
Olvassatok kicsit a téma után, mielőtt hülyeségeket írtok.Rasta írta:Tudomásom szerint Franco uralma alatt a Real volt a kormányzat, a "rendszer" hivatalosan támogatott csapata. Valószínűleg innen eredhet. Aztán, hogy Franco Atletico, Rayo, Getafe vagy éppen más szurkoló volt-e, azt nem tudom, de az a személyes preferenciája volt, a Real meg a spanyol kormányzás "imidzse" ha úgy tetszik.ikarus93 írta:Külföldi fórumokon, mint pl a troll football, mindig mikor a Real-ról van valamilyen kép/post, szinte mindig szóba hozza valamelyik kommentelő Franco-t.
Gyors utószerk: kicsit hasonlóra kell gondolni, mint amit az itthoni rendszer csinált pl. az olimpikonokkal az átkosban.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 5., kedd 15:32
Tudomásom szerint Franco uralma alatt a Real volt a kormányzat, a "rendszer" hivatalosan támogatott csapata. Valószínűleg innen eredhet. Aztán, hogy Franco Atletico, Rayo, Getafe vagy éppen más szurkoló volt-e, azt nem tudom, de az a személyes preferenciája volt, a Real meg a spanyol kormányzás "imidzse" ha úgy tetszik.ikarus93 írta:Külföldi fórumokon, mint pl a troll football, mindig mikor a Real-ról van valamilyen kép/post, szinte mindig szóba hozza valamelyik kommentelő Franco-t.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 5., kedd 15:27
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 5., kedd 11:33
MorataMartin írta:Ami ugye érdekes legalábbis számomra, hogyha Lopez v. Casillas távozik, akkor ki lesz a 3. sz. kapus miután idén Mejias és Jesus is eligazolt. Esetleg Pachecho a Castillából? Tényleg Zidanénál kivédett az eddigi meccseken? Egyébként azon is gondolkoztam, ha esetleg Diego Lopezt és Casillast is elküldenénk Navas mellé hozhatnánk Kiko Casillát.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. augusztus 5., kedd 11:13
HozzászólásSzerző: Babinho » 2014. augusztus 5., kedd 10:01
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 5., kedd 9:40
Az igaz, nincs is már ittRealista24 írta:José fckn Mourinho :ĐBár mondjuk kíváncsi lennék ki az, aki odamerne menni és megmondani, hogy figyelj öreg, ez neked már nem megy, keress másik kihívás
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 5., kedd 9:35
José fckn Mourinho :ĐBár mondjuk kíváncsi lennék ki az, aki odamerne menni és megmondani, hogy figyelj öreg, ez neked már nem megy, keress másik kihívás
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 5., kedd 9:34
Kicsit offolok én is:Fuentealbilla írta:Hát ennek az országnak 100 milliárd forint elég nagy tétel. Had ne mondjam mennyi értelmesebb dologra el lehetne költeni mint arra a bohóckodásra amit címeres mezbe művelnek itthon foci címén, nem beszélve arról mennyit lopnak majd szét ebből a pénzből...sentry írta: az új Puskás is 90-100 milliárd lesz. Szóval lehet ez sok pénz neked, de egy országnak annyira nem nagy tétel.
Bocsi az OFF-ért...
Köszönjük mester.Anthony írta:Hierro győzte meg Casillast a maradásról. Köszönjük amigo![]()
(ezért kár volt visszahozni)
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 5., kedd 8:54
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem