Miguel jöhetne vissza szépen a balosra, jobbosra meg a brazil csapattársa és akkor lenne végre Marci után egy technikás brazilos szélsőhátvédünk.

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. február 9., péntek 11:44
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 9., péntek 11:24
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. február 9., péntek 11:22
mi a legújabb fejezet??Realista24 írta: Miert nem szallunk mar le a Davies vonatrol konyorgom.![]()
Ilyen serules utan nem erdemes penzt aldozni ra. Ha kiuli a szerzodeset es eljon ingyen 2025ben, azt mondom ok, addig jojjon Miguel.
Jim voltam.
AS szerint Rafa Marin visszater kolcsonbol a nyaron es marad.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. február 9., péntek 11:19
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. február 9., péntek 11:07
+1Realista24 írta: Miert nem szallunk mar le a Davies vonatrol konyorgom.![]()
Ilyen serules utan nem erdemes penzt aldozni ra. Ha kiuli a szerzodeset es eljon ingyen 2025ben, azt mondom ok, addig jojjon Miguel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 9., péntek 10:35
HozzászólásSzerző: mexes » 2024. február 9., péntek 8:11
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. február 9., péntek 6:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. február 8., csütörtök 23:20
Szerintem sok sargas szabalytalansag tobb buntetest erdemel, de nem er egy pirosat, szoval ez nem rossz atmenet.Csabi írta: az indokolatlan reklamálás a bírónál oké. de ez a veszélyes támadás megakasztása eléggé kétélű. az ilyen szándékos taktikai faltok eddig is a taktika része volt. elmegy a támadó, felrúgod, hogy ne kerüljön ziccerbe. ha eddig tisztán játszottál kapsz érte sárgát, ha nem akkor két sárgával pirosat. szerintem ez jó így.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2024. február 8., csütörtök 21:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 8., csütörtök 20:42
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. február 8., csütörtök 20:26
Spanyol meccseken még kéne zöld is, a szarabbakat fel lehetne dobni, megvan a 4 szín, unozhatnak is ha van kedvükrealbeckham írta: Kár, hogy xavi nem éli már meg ezt az "innovációt". Ilyen kék szín még úgy sincs a vitrinben.
Amúgy aki kitalálta ezt a faszsagot az arcát kékre festenem örök életére. Még több hatraltatas, tobb buziskodas, tobb időhúzás. Kb semmire nem valo, csak hogy lehessen vele basztatni. Értem én, hogy a szabályokon valtoztatni kell, de továbbra is itt a biraskodassal vannak bajok. Lehet kitalalni jo dolgokat, mint a var, de ha azt egy kretén kezeli, akkor nincs mit tenni.
Szamomra a tiszta jatekido a legfontosabb. Az idohizu, fetrengo, reklamalo gyökerek. Ha nincs játékban a labda pause. Ha jatekban van start. Jó, persze ennyiben ez sem megoldas, mert akkor 3 órás lesz egy meccs? De ebbe az iranyba nezelodnek először. Meg kiserletezgetnék. Engem ez kur fel. Spanyolban legalabb is.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. február 8., csütörtök 20:12
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. február 8., csütörtök 19:15
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 8., csütörtök 18:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 8., csütörtök 17:35
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 8., csütörtök 17:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 8., csütörtök 17:03
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 8., csütörtök 16:56
Nagyon fontos innováció. A jelenlegi szabályok szerint se tudnak megfelelően fújni hát még ha bejönnének ilyen biszem baszom újítások.Realista24 írta: Jön a kek kartya.
Any player who gets a blue card would leave the pitch for 10 minutes if they commit a cynical foul or show dissent.
A tesztidoszakban az elso osztalyu meccsek nem fognak reszt venni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 8., csütörtök 16:47
Tehát mégnagyobb szabadsága lesz a bíróknak befolyásolni a meccseket. Fasza lesz amikor zsebben a meccs aztan hirtelen valami faszság miatt 10 emberre fogyatkozunkRealista24 írta: Jön a kek kartya.
Any player who gets a blue card would leave the pitch for 10 minutes if they commit a cynical foul or show dissent.
A tesztidoszakban az elso osztalyu meccsek nem fognak reszt venni.
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem