Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 7., csütörtök 21:26

Cr ha nem gátolják sérülések aztmondom ezt a szintet egy 2 max 3 évig tudja még tartani, de utána is lehet még hasznos labdarúgó szerintem persze nem alap kezdőként(de ő ezt nem viseli el ha nem ő a legfontosabb ezért lépni fő Raúl rekordja után)

De sokat változott a világ most már rohadtul nem félek a Cr nélküli meccsektől/évektől...Bale Jesé James(Isco) egy nagyon jó csapat lehet ez később...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 7., csütörtök 21:24

revolver írta:
2-3 jó év? szerintem nem lesz annyi, 2 maximum és a 2.-ban már lényegesen kevesebbet lesz pályán mint most...
:lol: :lol: tehát 31 évesen már alig fog játszani szerinted? te sem gondolod komolyan, elég ha megnézzük Xabi Alonso-t, 32 éves, fele olyan fizikuma sincs mint CR-nek és mondhatni simán lehozta a tavalyi szezont. vagy ott van Ibra, á na mindegy..
Xabi jateka mar sokkal kevesebb mozgast igenyel, CR a sebessegebol el......de Xabi is ki volt pukkadva ev vegere, iden, tavaly es tavaly elott is. CR ez hatvanyozottan fog hatni 31-32 evesen.

Egyetertek wZoleeval, nekem is ez az erzesem, ha nem is mindjart most, de fokozatosan lesznek beepitve ezek a suhancok.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 7., csütörtök 20:11

ki mondta hogy alig, nem ennyit...miért kell mindenbe mást látni mint ami???
látom igen, Xabi dög lassú lett, de mondjuk sosem volt valami gyors, CR-t viszont a gyorsasága tette naggyá...mind1, ha majd 32 évesen CR lesprinteli a védőket és minden meccsen kezdő lesz ruha nélkül végig megyek az utcán...remélem kevesen lesznek akkor kint :lol:

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 7., csütörtök 20:08

2-3 jó év? szerintem nem lesz annyi, 2 maximum és a 2.-ban már lényegesen kevesebbet lesz pályán mint most...
:lol: :lol: tehát 31 évesen már alig fog játszani szerinted? te sem gondolod komolyan, elég ha megnézzük Xabi Alonso-t, 32 éves, fele olyan fizikuma sincs mint CR-nek és mondhatni simán lehozta a tavalyi szezont. vagy ott van Ibra, á na mindegy..

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 7., csütörtök 20:02

2-3 jó év? szerintem nem lesz annyi, 2 maximum és a 2.-ban már lényegesen kevesebbet lesz pályán mint most...a jelenlegi egy őrült teljesítmény, rendszerint ilyent követ egy komoly visszaesés. 2-3 évig még kezdő legyen, én azt kizártnak tartom, ezért lehet majd fokozatosan pótolni őt, erre gondoltam én, nem pedig arra hogy holnap kivágják
és ezzel is csak azt írtam hogy lesz játékperce mindenkinek bőven

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 7., csütörtök 19:56

wZoLee7 írta:Valamiért az érzem az igazolások miatt is, hogy már erősen készülnek a CR nélküli időszakra...lássuk be, CR, DM, Modric, Xabi...csak 4 név akik tavaly alap kezdők voltak de már nem lesznek fiatalabbak. De van utánpótlás, Illarra, Isco, James, Jesé...csak legyen türelmük kivárni és akkor nem lesz gond.
hova kéne utánpótlás? :lol: A felsoroltak közül vegyük ki Xabi és akkor látod, hogy CR is még csak 29... 2-3 jó éve van lehet még. Alonso utánpótlása volt tavaly, de úgy tűnik Illarra nem lesz tökéletes megoldás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 7., csütörtök 19:50

Valamiért az érzem az igazolások miatt is, hogy már erősen készülnek a CR nélküli időszakra...lássuk be, CR, DM, Modric, Xabi...csak 4 név akik tavaly alap kezdők voltak de már nem lesznek fiatalabbak. De van utánpótlás, Illarra, Isco, James, Jesé...csak legyen türelmük kivárni és akkor nem lesz gond.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 7., csütörtök 19:31

Idén Isco szerintem jó lesz, és Carló is több lehetőséget fog neki adni. Nem írnám még le, mint ahogyan Jamest sem. Szerintem kimondottan jól alakùlnak a dolgok. Carló tudja mit csinál. Nagyon azt látom ezen a keretépítésen, hogy a címvédés az elsődleges cél. Bő, minőségi, fiatal a keret. Nem vagyok benne biztos, hogy DM és Khedira is lép. Nem tudom miért, de az az érzésem, hogy Khedira menni fog idén, DM pedig jövőre. Az árából meg jövőre jön Pogba. Jelenleg ezt a forgatókönyvet tudom elképzelni. :hmmm:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 7., csütörtök 19:09

hehe írta:
jól cselez, jól lő, jól lát, érzi a zsugát, tipikus tucat.
ez mind igaz, de pont úgy, mint hamesz, ő sem fér be a kezdőbe.
innentől kezdve meg el kell döntenie, hogy jó-e neki ez a szerep hosszú évekig, vagy vhol máshol kezdő lesz.
Tavaly sem játszott keveset és szerintem tökéletes ez a játék idő. A tavasszal a kupa döntőben meg a fontosabb meccseken nekem tetszett, amit nyújtott. Nem volt hibátlan, de látszott rajta a törekvés és a fejlődés is, ha kitartó és tudja, hogy mit akar, akkor könnyen lehet, hogy a tavaszra vagy a következő évben már lépés előnyben lesz pl- Modriccal szemben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 7., csütörtök 19:05

ez mind igaz, de pont úgy, mint hamesz, ő sem fér be a kezdőbe.
innentől kezdve meg el kell döntenie, hogy jó-e neki ez a szerep hosszú évekig, vagy vhol máshol kezdő lesz.
Kép
Kép
Kép

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 7., csütörtök 18:57

hehe írta:
Galacticos írta:nincs kérdés hogy ide való.
te szoktad mondani hehe hogy elég egy videó vagy pár perc hogy meglehessen állapítani hogy ki milyen.
most mondanám hogy 7:20nál ahogy átveszi a labdát, vagy mikor a galata ellen mint a grundon még a kapust is elküldi aztán utána passzolja be.
ha letudja vetkőzni azt hogy két jó csel meg kötény után ne a harmadikra menjen hanem passzoljon akkor az egyik legjobbunk lehet. és ott van példának cr, ő is letudta ezt vetkőzni.
oké. menjünk bele a dologba mélyebben.
egy dolgot nem lehet elvenni diszkótól. hogy kib. technikás, tapad hozzá a labda. ez hatalmas pluszpont.
viszont: rövidek és görbék a lábai, fizikai szempontból nézve emiatt nem lehet túl gyors és robbanékony és nem is az.
nem túl erős sem, az indulósebessége szintén nem emeli ki a tucatból.
ő egy tipikus spanyol játékos prototípus, semmiben sem kiemelkedő, de szinte mindent tud egy nagyon jó szinten, mint ahogy az elmúlt évtizedek jobbfajta spanyoljai általában.
ebbe a real madridba semmiképp sem fér be a legerősebb kezdőbe, és nem is fog soha, viszont kelleni fog a hosszú szezon miatt, és nincs is ezzel semmi baj, mindenki fog játszani sokat.
a real madrid valszeg mindig erősebb lesz, mint a spanyol válogatott, tehát az nem jelent semmit, hogy utóbbiban alapember lehet majd egyszer.

szerintem meg nagyobb szabadságban játszana jól egy csatárral elöl, illetve még bőven kiforrhat, hogy prosti jó játékos legyen belőle
K

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 7., csütörtök 15:29

ziro4vr írta:azért az komoly ha a két jómadár rajtunk marad.. szerintem az egyik fog csak menni, az is aug. végén, mint valami wenger-féle arc nagy dobása
Húzzon mind a kettő a fenébe. :vivo:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 7., csütörtök 15:23

VanillaSky írta:
most lefogadom hogy a következő szezonba isco kurva jó lesz 433ba a középső hármas egyikeként
Kb bármibe mernék fogadni, hogy a jövő nyár első távozói között lesz!
szerintem fogadjatok, mondjuk az avatarodon levő bácsitól egy kezelés a tét :lol: :lol:

(szerintem se lesz itt nagy jövője kezdőként, max supersub)
Nem illik.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 7., csütörtök 15:22

most lefogadom hogy a következő szezonba isco kurva jó lesz 433ba a középső hármas egyikeként
Kb bármibe mernék fogadni, hogy a jövő nyár első távozói között lesz!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 7., csütörtök 15:11

azért az komoly ha a két jómadár rajtunk marad.. szerintem az egyik fog csak menni, az is aug. végén, mint valami wenger-féle arc nagy dobása
Nem illik.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 7., csütörtök 14:20

Galacticos írta:nincs kérdés hogy ide való.
te szoktad mondani hehe hogy elég egy videó vagy pár perc hogy meglehessen állapítani hogy ki milyen.
most mondanám hogy 7:20nál ahogy átveszi a labdát, vagy mikor a galata ellen mint a grundon még a kapust is elküldi aztán utána passzolja be.
ha letudja vetkőzni azt hogy két jó csel meg kötény után ne a harmadikra menjen hanem passzoljon akkor az egyik legjobbunk lehet. és ott van példának cr, ő is letudta ezt vetkőzni.
oké. menjünk bele a dologba mélyebben.
egy dolgot nem lehet elvenni diszkótól. hogy kib. technikás, tapad hozzá a labda. ez hatalmas pluszpont.
viszont: rövidek és görbék a lábai, fizikai szempontból nézve emiatt nem lehet túl gyors és robbanékony és nem is az.
nem túl erős sem, az indulósebessége szintén nem emeli ki a tucatból.
ő egy tipikus spanyol játékos prototípus, semmiben sem kiemelkedő, de szinte mindent tud egy nagyon jó szinten, mint ahogy az elmúlt évtizedek jobbfajta spanyoljai általában.
ebbe a real madridba semmiképp sem fér be a legerősebb kezdőbe, és nem is fog soha, viszont kelleni fog a hosszú szezon miatt, és nincs is ezzel semmi baj, mindenki fog játszani sokat.
a real madrid valszeg mindig erősebb lesz, mint a spanyol válogatott, tehát az nem jelent semmit, hogy utóbbiban alapember lehet majd egyszer.
Kép
Kép
Kép

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 7., csütörtök 14:12

Isco egyértelműen a jövő spanyol válogatottjának egyik kulcsfigurája lesz. Remélem, hogy nálunk válik azzá, mert a tavalyi átigazolási szezonban az ő aláírásának örültem a legjobban. Egyébként fiatal, bőven beletanulhat új szerepkörbe is, úgyhogy én semmiképpen sem írnám le, sőt... Meg kell tartani, ki kell kupálni, hogy a rossz szokásokat levedkőzze, és akkor nem csak a válogatottban lesz kulcsjátékos, hanem a jövő Madridjában is :)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 7., csütörtök 14:06

nincs kérdés hogy ide való.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 7., csütörtök 14:02

Galacticos írta:
hehe írta:hát ja, ha nincs súlyos sérülés, akkor isco kuka, illarramendinek vízválasztó ez az év, de sztem ő is kuka, mert jövőre hozzuk pogbát.
most lefogadom hogy a következő szezonba isco kurva jó lesz 433ba a középső hármas egyikeként, ahol a barca elleni kupadöntőn játszott, és nem fog jövőre elmenni.
adom. pár év múlva aranylabdás lesz itt :p
Kép

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:45

hehe írta:hát ja, ha nincs súlyos sérülés, akkor isco kuka, illarramendinek vízválasztó ez az év, de sztem ő is kuka, mert jövőre hozzuk pogbát.
most lefogadom hogy a következő szezonba isco kurva jó lesz 433ba a középső hármas egyikeként, ahol a barca elleni kupadöntőn játszott, és nem fog jövőre elmenni.

illarramendi meg kevés. :)

Vissza: