triplázás után senkit nem fog majd érdekelni hogy előtte nyáron a szuperkupában mit játszott a csapattubatibi írta:Attól rajtunk röhögne mindenki, ha holnap elbuknánk a kupát.

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 11., hétfő 12:59
triplázás után senkit nem fog majd érdekelni hogy előtte nyáron a szuperkupában mit játszott a csapattubatibi írta:Attól rajtunk röhögne mindenki, ha holnap elbuknánk a kupát.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 11., hétfő 12:50
ez legyen az ő bajuk. utána majd fifában megmutathatják, hogy kell ezt csinálni.tubatibi írta:Attól rajtunk röhögne mindenki, ha holnap elbuknánk a kupát.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 11., hétfő 12:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 11., hétfő 12:38
Nem mérvadó. Szar rövid felkészülésünk volt,az emberek darabonként szállingóztak vissza ami miatt normális munkát nem lehetett végezni.tubatibi írta:Egyébként remélem nyerünk holnap, ezek az előszezonos meccsek eléggé siralmasak voltak.![]()
Sajnálni fogom, ha se Varane, se Marcelo nem lesz kezdő...
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 11., hétfő 11:33
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 11., hétfő 0:23
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 10., vasárnap 21:30
miért? van aki szerint nem igy van???? nyilvánvaló hogy melyik a jobb kapus.tubatibi írta:Azért az nem semmi, hogy a kapusedzőnk szerint Lopez a legjobb kapus és erre pont őt küldjük el. Innen is látszik, hogy mennyire nem sportszakmai döntés volt ez a kapuskérdés.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 10., vasárnap 17:00
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 10., vasárnap 13:00
azért egy kényszerfrancia elférne rajta.hehe írta:mindenesetre elég egyértelmű egybeesés, hogy casillas azóta ilyen idióta, amióta ez a nő vele van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 10., vasárnap 12:37
Viszont Jamest és Iscot be lehetne variálni Benzema "helyére" úgy, hogy működjön, de akkor Ronaldonak és Balenek beljebb kéne játszania, a kolumbiainak/spanyolnak meg hátrébb.Toky írta:Igen, volt baj a góllövéssel, amikor Benzema nem játszott, vagy mikor a végén sérült volt. Ronaldonak és Bale-nek tetszik vagy sem, kell egy "Benzema" középre. És Isco nem tudom, hogy még hány meccsen kell hogy bizonyítsa, nem él meg a "Benzema poszton". Jamest nem tudom, hogy milyen ott, még életemben nem láttam. De többen is írtátok, hogy nagyon nem az a posztja. Meglátjuk.Remy írta:De miért? Eddig volt baj a góllövéssel? Minek egy újabb sztárcsatár vagy támadó? Így is rengetegen támadónk van. A gólokkal nem lesz gond. A kérdés az, hogy csapatként hogyan muzsikálunk, illetve a védekezés mennyire lesz jó.
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. augusztus 10., vasárnap 12:24
Igen, volt baj a góllövéssel, amikor Benzema nem játszott, vagy mikor a végén sérült volt. Ronaldonak és Bale-nek tetszik vagy sem, kell egy "Benzema" középre. És Isco nem tudom, hogy még hány meccsen kell hogy bizonyítsa, nem él meg a "Benzema poszton". Jamest nem tudom, hogy milyen ott, még életemben nem láttam. De többen is írtátok, hogy nagyon nem az a posztja. Meglátjuk.Remy írta:De miért? Eddig volt baj a góllövéssel? Minek egy újabb sztárcsatár vagy támadó? Így is rengetegen támadónk van. A gólokkal nem lesz gond. A kérdés az, hogy csapatként hogyan muzsikálunk, illetve a védekezés mennyire lesz jó.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 10., vasárnap 12:23
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 10., vasárnap 11:53
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 10., vasárnap 11:49
a nője egyben a gyereke anyja is, szóval nem valószínű hogy az asszony és a klub közül az utóbbit választaná. mellesleg a lopez-casillas duóval mentünk neki az előző szezonnak is, aztán csak leesett 2 kupa...gyuri0926 írta:attareal írta: Hááááát. azért az, hogy 3 hibát vétett. benne volt 3-ban, de nem hiszem, hogy az ő nyakára kell varni a dolgokat....
Nem varrtam a nyakába csak Lopezzel és Casillassal neki vágni egy idénynek egyenlő a halállal , ha pedig igazolunk egy igazi menőt , akkor minek ez a két ember egyszerre ? Mégiscsak Casillas a "régebbi" , majd jövőre Ő is lapát , hacsak ki nem rugja a túl okos nőjét .
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 10., vasárnap 11:42
HozzászólásSzerző: gyuri0926 » 2014. augusztus 10., vasárnap 11:39
attareal írta: Hááááát. azért az, hogy 3 hibát vétett. benne volt 3-ban, de nem hiszem, hogy az ő nyakára kell varni a dolgokat....
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 10., vasárnap 11:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 10., vasárnap 11:13
De miért? Eddig volt baj a góllövéssel? Minek egy újabb sztárcsatár vagy támadó? Így is rengetegen támadónk van. A gólokkal nem lesz gond. A kérdés az, hogy csapatként hogyan muzsikálunk, illetve a védekezés mennyire lesz jó.Dupla D írta:James és Isco még mindig nem csatárok, én nem is tudnak azt játszani. ebben a keretben csak Benzema alkalmas erre, ezért én nagyon támogatnék még egy csatárt.wZoLee7 írta:Kell a fenének Falcao...most komolyan, ha DM lelép vagy jön Pogba vagy senki. Egy csatár érkezésével James és Isco perceire is keresztet vethetünk
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. augusztus 10., vasárnap 11:11
James és Isco még mindig nem csatárok, én nem is tudnak azt játszani. ebben a keretben csak Benzema alkalmas erre, ezért én nagyon támogatnék még egy csatárt.wZoLee7 írta:Kell a fenének Falcao...most komolyan, ha DM lelép vagy jön Pogba vagy senki. Egy csatár érkezésével James és Isco perceire is keresztet vethetünk
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 10., vasárnap 11:08
Igen, igen, IGEN AAAAAAAAAAAH. Mystiq for presidente! Mindenképpen el kéne küldeni Casillast is, mert így a probléma szinte még mindig fennáll. A különbség annyi, hogy sokkal többen látják már, hogy Casillas nem tud jól teljesíteni és már nincs az se, hogy "nem volt játékban és nincs önbizalma"... Már csak az elvetemültek vannak, akik meccset szerintem nagy ritkán látnak.MyStiQ írta:Pedig nem tűnik ez olyan bonyolultnak.
Idehoztuk Lopezt, hogy pótolja Casillast, mert Adán nem igazán volt életbiztosítás.
Lopez az első félévben kiválóan védett, Casillas pedig Casillas, esélyt kellett kapnia a 2013/2014-es szezonban is. Mindkettőnek védenie kellett, egyszerre viszont csak egy állhat a kapuban, ezért jött ez a felosztásos rendszer. Lopez valamennyire visszaesett, Casillas picit feljavult, az év végén pedig azt láthatták az emberek, hogy Ikerrel a kapuban behúztuk mindkét kupát, Lopezzel a kapuban pedig elbuktuk a liga végét.
Ezek után jött a VB, ahol Casillas bizony benne volt 1-2 gólban, eközben Navas a szervezett Costa Ricával szépen menetelt.
Az tiszta sor volt szerintem Carlóék számára, hogy a Casillas - Lopez duóval nem vághatunk neki a szezonnak ugyanúgy, mint az előző idényben, így hozni kell valakit. Neuer, Courtois és De Gea mozdíthatatlan, így elhozták Navast, aki szintén kiváló kapus, ráadásul egy olyan piacot is hoz a Real Madridnak, ami szintén nem elhanyagolható tényező.
Navas tehát fix, remélhetőleg a kezdőben, így már csak az (volt) a kérdés, hogy kit is küldjenek el.
Ikert? A szurkolók megbolondulnak, a végkielégítés magas, ráadásul a csúnya Real Madrid ismét elbánt egy legendával, ami akár a csapaton belül is vitát generálhat. A pozitívum az lett volna, hogy Navasról lekerül egy komolyabb teher, ugyanis jelen helyzetben ahogy hibázik egy kicsit, már ordítanak is, hogy "Iker! Iker!"...
Lopezt? A szurkolók jobban viselik, pénztárcabarát megoldás. Ugyanakkor Lopez esetében van egy stabil szint, amit hozni tud, az öltözőben szerintem csendesebb.
Én továbbra is azon vagyok, hogy el kellene küldeni mindkettőt, idehozni Navas mögé Casillát, aztán kezdjük tiszta lappal ezt a kapus dolgot. Ez is mi már, hogy a három kapusunk gyakorlatilag nem beszél egymással?
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem