Szépen csendben tette a dolgát, és ha nem is lett szupersztár, de elért valamit, amire Ő is és Mi is büszkék lehetünk.

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 9., vasárnap 22:03
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 4., kedd 23:46
Pedig Juhaszt sem vedonek lett "nevelve"....csatar volt meg 20 eves kora elott.BBarni írta:Ez a védelem azért nagyon komoly...Elképesztő, hogy Juhász óta nem tudunk kinevelni egy valamirevaló védőt...
Hiányzik Vanczák Vili...![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 4., kedd 23:36
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 4., kedd 23:19
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. november 4., kedd 18:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 4., kedd 14:28
Mondjuk ebből eddig az volt, hogy Kalmár, Kovács nem játszik semmit, Nikolic játszik de minek, Szalai meg nem tud levenni csak 15-ből 2 labdát.messideco írta: Van most variációs lehetőség, Kalmár, Kovács Pistike, elől Nikolic és Szalai, széleken is van választék. A védelemben nem látom Korcsmárt, valószínűleg sérült, így kérdéses, hogy ki lesz Juhász párja.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. november 4., kedd 14:20
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 1., szombat 21:38
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 1., szombat 21:01
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 1., szombat 14:51
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 31., péntek 18:48
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. október 31., péntek 17:58
Bazdmeg ez vicc....A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) hivatalos bejelentése alapján az UEFA fegyelmi testülete egy szektort bezáratott a bukaresti National Arénában, illetve 32 ezer eurós büntetéssel sújtotta a románokat a Magyarország elleni Eb-selejtezőn tapasztalt rendbontások és rendezési hiányosságok miatt.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 31., péntek 17:51
Egy szektor bezárása november 14.én, és kb. 10millió forintos büntetés. (32ezer euró)BBarni írta:
![]()
Nyíl!![]()
Elvileg ma lesz döntés büntetésekről, kíváncsi vagyok...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. október 31., péntek 17:47
– Olyat éltem át ott, Bukarestben, amit korábban sem játékosként, sem edzőként nem éltem át. Már a kimenetelnél történtek miatt minimum két meccsre be kellene zárni a stadiont. Ami ott történt, az egészen elképesztő volt. Ami a mieinket illeti, ki merem jelenteni, hogy ilyen magyar közönség csapatot még nem kísért el. Teljesen visszafogottak voltak, amíg nem kezdték meg a másik oldalon a cirkuszt. Ha átdobnak egy széket, azt vissza kell adni, mivel nem a mi tulajdonunk… A VIP-páholyban is olyan cirkusz volt, hogy azt el nem tudom mondani. Zsigeri gyűlölet volt, amit ott tapasztaltunk. Bár a mi szurkolóink semmilyen egetverő dolgot nem tettek, semmi jóra nem számítok… Van ott 4-5 ember, akinek vagy megmondják, hogyan kell dönteni, vagy a saját belátásukra bízzák. Nem hinném, hogy a román sportdiplomaták szava döntene. Az biztos, hogy bizonyítani kell fotókkal, videókkal, hogy a német ellenőrnek szelektív volt a látása, a hallása – fogalmazott Nyilasi Tibor
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 31., péntek 17:34
Gyors, technikás, jól tud beadni. Nem kell ütköznie, ha lefutja a támadót.numberone1 írta:
Lehet, h kerdeztem mar korabban, de Simon mint jobbhatved? Lattam a Feroer ellen, de hat nem tud utkozni. A gyorsasag az egy dolog.....akkor inkabb Somalia(meggyorsabb, tud utkozni(igaz fekete
)
)
szerk: erdekes, h Vasst meg mindig nem veszik szamitasba egyik kapitany jeloltnel sem, pedig bent van mar par vilagtalan...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. október 31., péntek 16:53
Lehet, h kerdeztem mar korabban, de Simon mint jobbhatved? Lattam a Feroer ellen, de hat nem tud utkozni. A gyorsasag az egy dolog.....akkor inkabb SomaliaFerencváros írta:Bogdánnumberone1 írta: A magyar felhozatalobol ki milyen kezdot allitana ki?
Simon Krisztián-Juhász-Korcsmár-Völgyi
Tőzsér-Vass/Vadócz, ha lenne csapata
Pölöskei/Kalmár
Lovrencsics-Rudolf-Dzsudzsák
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2014. október 31., péntek 16:45
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 31., péntek 16:44
Bogdánnumberone1 írta: A magyar felhozatalobol ki milyen kezdot allitana ki?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. október 31., péntek 16:40
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. október 31., péntek 15:30
Vagy ez a kínálat. A magyar fociban csak extrém gyenge, gyenge és közepes megoldás létezik. A közepes szintet üti mondjuk Juják. A védelmet inkább nem minősíteném, legalább a Guzmicescu szintű arcok már nem alapemberek. Alexandru Egervárescu alatt a bővebb volt kinálat, csak a szakvezető ragaszkodott a kis kedvenceihez.Ferencváros írta:Kezd hatni a magyar légkör Dárdaira?
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem