Ugy ment el, mint Karim az Atma ellen kb. annoToti írta: isak assist![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 28., péntek 7:23
Ugy ment el, mint Karim az Atma ellen kb. annoToti írta: isak assist![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. április 28., péntek 7:21
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 28., péntek 6:10
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 27., csütörtök 21:49
És nem?___Samy___ írta: Baszki, en eloszor azt hittem, hogy coolrob es atesz baratunk egy es ugyanaz![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. április 27., csütörtök 20:54
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 27., csütörtök 16:25
Pad'em írta:Ha jól igazolnak nyáron miért lennének esélytelenek? Nem azt mondtam h megnyerik, de versenyben szerintem lehetnek. Ten Hag kérte Casemirót meg Lisandrót is, ők beváltak, ezért írtam hogy ha nem az Antony, Weghorst vonulatot vesznek hanem inkább előbbit, akkor léphetnek feljebb. Előre vesznek mondjuk egy Osimhent, kpra egy Frenkiet, védelembe is valami épkézláb embert, aztán sztem egy Arsenal szintű menetelés kinézhet nekik. BL az persze más tészta.realmadrid95 írta:
Szerintem eselytelen a bajnoki cimre ten Haggal az Mu. Egyebkent Weghorstot es Antonyt kifejezetten o kerte. Casemiro hatalmas upgrade volt, meg hogy kikerult Maguire, igazabol ez volt a fordulopont, hogy elindultak felfele, nem Cr hianya, meg ten Hag “varazslata”. Brighton is sokkal jobb volt mezonyben toluk.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 27., csütörtök 14:03
Ha jól igazolnak nyáron miért lennének esélytelenek? Nem azt mondtam h megnyerik, de versenyben szerintem lehetnek. Ten Hag kérte Casemirót meg Lisandrót is, ők beváltak, ezért írtam hogy ha nem az Antony, Weghorst vonulatot vesznek hanem inkább előbbit, akkor léphetnek feljebb. Előre vesznek mondjuk egy Osimhent, kpra egy Frenkiet, védelembe is valami épkézláb embert, aztán sztem egy Arsenal szintű menetelés kinézhet nekik. BL az persze más tészta.realmadrid95 írta:Pad'em írta: Ez az ati mint a kretén törpe a mesében kibasszák az ajtón visszaugrik az ablakon, csak hogy elpuffogtassa ugyanazt a fáradt semmitérő szöveget. Hihetetlen.
Amúgy CR-t fikázó külsősök: miért meglepő, hogy egy Realos fórumon Real drukkerként bírjuk a világ legsikeresebb klubjának all time gólrekorderét? Csak 4 BL-t nyert nekünk, engedtessék már meg
Persze ten Hag szapulását azért túlzásba visszük, ha nem csak kb 13 használható embere van akkor nem konyulnak így le a szezon végére. Van ott azért fejlődés, ha nyáron kér és kap pár értelmes igazolást (na mondjuk nem Antony meg Weghorst szintűeket) akkor talán már a bajnoki versenybe is beleszagolhatnak szerintem.
Szerintem eselytelen a bajnoki cimre ten Haggal az Mu. Egyebkent Weghorstot es Antonyt kifejezetten o kerte. Casemiro hatalmas upgrade volt, meg hogy kikerult Maguire, igazabol ez volt a fordulopont, hogy elindultak felfele, nem Cr hianya, meg ten Hag “varazslata”. Brighton is sokkal jobb volt mezonyben toluk.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 27., csütörtök 13:07
Nem eth az akadály (még) a bajnoki címhez, hanem hogy az út elején vannak.realmadrid95 írta:Pad'em írta: Ez az ati mint a kretén törpe a mesében kibasszák az ajtón visszaugrik az ablakon, csak hogy elpuffogtassa ugyanazt a fáradt semmitérő szöveget. Hihetetlen.
Amúgy CR-t fikázó külsősök: miért meglepő, hogy egy Realos fórumon Real drukkerként bírjuk a világ legsikeresebb klubjának all time gólrekorderét? Csak 4 BL-t nyert nekünk, engedtessék már meg
Persze ten Hag szapulását azért túlzásba visszük, ha nem csak kb 13 használható embere van akkor nem konyulnak így le a szezon végére. Van ott azért fejlődés, ha nyáron kér és kap pár értelmes igazolást (na mondjuk nem Antony meg Weghorst szintűeket) akkor talán már a bajnoki versenybe is beleszagolhatnak szerintem.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 27., csütörtök 11:57
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 27., csütörtök 11:46
Pad'em írta: Ez az ati mint a kretén törpe a mesében kibasszák az ajtón visszaugrik az ablakon, csak hogy elpuffogtassa ugyanazt a fáradt semmitérő szöveget. Hihetetlen.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 27., csütörtök 11:21
Ha nezed a focit, nem csak latod
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 27., csütörtök 11:20
atesz-- írta: A fideszezéshez csak annyit, hogy itt nagyítóval kell keresgélni azokat, akik nem tapsolnak a foci propagandájuknak és adópazarlásuknak.
De hát a Fradi bejutott 10 év után a Bl-be, meg kijutottuk 2 Eb-re, mert megemelték a létszámot.![]()
Ronaldoval az a valóság, hogy odament az Ole féle csapatba, ami előtte 3. és 2. helyeket ért el, aztán úgy szétbaszta a csapatjátékot, de főleg a védekezést, hogy edzőt váltottak és a Ferguson utáni éra legrosszabb szezonját hozták.
Aztán idén nélküle valahogy megint Bl pozícióban vannak
Erről persze mindegyik kussol![]()
Végülis csak olyan vélemények mentek itt tavaly, hogy Ronaldo nélkül ezek valahol az alsó házban lennének.
Ki gondolta volna hogy valami olyasmi lesz az ok, hogy nem hiszik el vagy akarják eléggérealmadrid95 írta: Arteta nem tudta elhitetni ezzel a csikocsapattal, hogy ezt a bajnoksagot be tudjak huzni.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. április 27., csütörtök 9:13
Brutalis ami ott folyik. Az a durva, hogy szerintem siman benne van, hogy a maradek 6 meccsuket mind elbukjak. Jatszanak az Arsenallal, Cityvel, Uniteddel, Newcastevel, plusz a kieses ellen menekulo Bournemouth es Nottingham kettossel.Sierra írta: Azért ez durva meddig süllyedt a cselszi. 32 meccsen sikerült 30 gólt összekaparniuk. Még a 1/1-es átlaguk sincs meg.![]()
Lehet kóklerezni Tukkelt, de tavaly simán bevitte őket a top3-ba ugyanezzel a kerettel, idén meg.. hagyjuk.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 27., csütörtök 8:51
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. április 26., szerda 23:52
Én vicceltem mondjuk mert a fideszezes egy Pl topikban komikusnak tunt…Jezusom. Tolem mondhatsz amit akarsz.coolrob írta:Tehát manapság a gyökér és hasonlók belefér, ez nem személyeskedés, és a Fidesznél húzzuk meg a határt.lestat írta:
Lehet hehe-t nem zavarta hogy szemelyeskedsz.
De nalam itt vegyel vissza. Ki nem allhatom a fideszt![]()
Le lehetne ezt írni a szabályzatba, hogy az újak tudják.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 26., szerda 23:25
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 26., szerda 23:13
Volt egy allitas: CR nem erezte a klub tamogatasat, nem hitt neki a vezetosegetek, amikor a gyerekevel a korhazban volt. Ezt az interjuban mondta.coolrob írta:Tehát manapság a gyökér és hasonlók belefér, ez nem személyeskedés, és a Fidesznél húzzuk meg a határt.lestat írta:
Lehet hehe-t nem zavarta hogy szemelyeskedsz.
De nalam itt vegyel vissza. Ki nem allhatom a fideszt![]()
Le lehetne ezt írni a szabályzatba, hogy az újak tudják.
ugy nez ki atesz nem sok hsz-t olvasott a politika topikban mondjuk a legutobbi valasztasok elottatesz-- írta: A fideszezéshez csak annyit, hogy itt nagyítóval kell keresgélni azokat, akik nem tapsolnak a foci propagandájuknak és adópazarlásuknak.
De hát a Fradi bejutott 10 év után a Bl-be, meg kijutottuk 2 Eb-re, mert megemelték a létszámot.![]()
HozzászólásSzerző: atesz-- » 2023. április 26., szerda 23:11
Ki gondolta volna hogy valami olyasmi lesz az ok, hogy nem hiszik el vagy akarják eléggérealmadrid95 írta: Arteta nem tudta elhitetni ezzel a csikocsapattal, hogy ezt a bajnoksagot be tudjak huzni.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. április 26., szerda 23:08
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 26., szerda 22:59
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem