HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. május 6., péntek 23:02
Ilyenkor örömteli, hogy Real drukker az ember.
Jóban-rosszban a csapat mellett állva, de amikor ekkora hatalmas örömököet okoz az ember(ek) számára a csapat, akkor már megáll sokszor az ember lélegzete.
Rengetegszer úgy érezhettük, hogy lemondhatunk mindenről, Chelsea, PSG, City ellen is, de csodák márpedig vannak. Az a sok idióta néző (nem szurkoló, drukker) pedig, akik elindultak hazafelé, kimentek a stadionból, magukra vessenek. Épp nekik kéne tudni, hogy "csodák márpedig vannak", akkor van vége a meccsnek, amikor a bíró lefujja azt!
Amúgy mérges voltam Carlora a meccs közben. Fura mód totál elfelejtettem, hogy meccs volt, így az első félidőről kb ugy ahogy van, lemaradtam. De az eredményt látva, nem is baj... Viszont az a CKM középpálya, halálos. Negatív értelemben. NEM KÉNE már azt erőltetni, főleg nem BL szinten. Bajnokságban még ESETLEG, de már ott se igazán. Jó volt, szép volt, de ennyi volt. Ahogy szépen leszedegette őket, és a Camavinga-Valverde páros összeállt ott, az is okozta a csoda kezdőlökését, akár még Ceballost odatéve, ez lehetne egy jövőbeli középpályás trió, legalábbis a hátralévő bajnokikon lehetne ezzel kisérletezgetni.
Rodrygo meg egyszerűen fantasztikus néha. Esetek többségében ha kezdő, akkor eltűnik. Viszont csereként tökéletesen teljesít általában. Inter ellen is eldöntötte a meccset, asszem 1-0ra nyert a Real. Most is, és korábban is lőtt már fontos gólokat. Vini inkább a bajnokságban tündökölt, Rodrygo pedig a BL-ben - mert az elmúlt napokban sok FB-huszárt láttam, akik fikázták őt, hogy egy "csatártól" ez a gólmennyiség krva kevés. Aztán azárt ki lettek oktatva, hogy Rodrygo többnyire csere + inkább szélső támadó. de örülhetünk, hogy ilyen 12.embere van a csapatnak.
Jó lenne kialakítani egy, a korábbi mintára egy B csapatot. Amikor is ugye a James, Morata, Lucas, Isco, Asensio féle brigád szállította a csapatnak a bajnokságot, míg a CKM, BBC pedig a BL győzelmet. Az alapkövek már nagyjából megvannak, már csak ki kéne alakítani egy rendszert.