Szerintem van egy csak a fidesz tábor, meg van egy bárki csak ne a fidesz tábor. Utóbbinál sajnos figyelembe kell venni azt, hogy ki a legerősebb kihívó, akkor is, ha mondjuk egyébként, nem szavaznál rá.kiserik írta:Ez így van, de bakker, MP nem pont ezt csinálta/csinálja szó szerint, mint amit leírtál? A Tisza szavazók nem úgy gondolják, hogy: "a jövőjét, az életét, a családját, gyerekeit, a békéjét, stb. veszélyezteti" a másik oldal? Itt már mindenki fideszes, aki nem áll be mögé. Minden párt, minden közszereplő, minden újságíró (még Dezső András isnuevo_ericco írta: Politikusok vannak mindkét félen, politizáljanak, az a dolguk, nincs ebben semmi meglepő. Azt vallom, bárki politizálhat, minél többen foglalkoznak a közügyekkel, annál jobb.
Viszont engem picit aggaszt, hogy Orbán beszédei egyre inkább arról szólnak, hogy aki nem ért vele egyet, nem az ő politikájukat vallja, az tk. a patás cimborája, negatív jelzők tucatjait mondja rájuk, és ez már valahol ott van az aki nem velünk, az ellenünk bolsi felfogásnál. Ennél a jelenségnél veszélyesebb nem sok van egy társadalomra nézve, mert ha MP nem cseszi el, lesz szinte két azonos méretű tomb egymással szemben, és legalább az egyik azt fogja gondolni a másikról, hogy a jövőjét, az életét, a családját, gyerekeit, a békéjét, stb. veszélyezteti, mert ezt hallja mindenhonnan, az állam teljes eszköztárával felhangosítva.), mindenki a "patás (Rogán - a szerk.) cimborája". A hívek pedig pont ugyanezt vallják, "aki nem velünk, az ellenünk bolsi felfogás" (még itt a fórumon is kicsiben). Vagy ez jól van így?
![]()
Illetve azt azért szerintem lehet látni, hogy annak, amit szegény fideszes politikusokra negatív értelemben, negatív jelzőkkel emlegetnek, azoknak van alátámasztása. Látod, érzed, hogy kilopják a szemed, hogy korruptak, demagógok stb stb.
Magyar Péternél, ezt egyelőre csak feltételezed, mert nem volt még hatalmon, nem volt még nála a kassza kulcsa...
De nálam rendben van, ha szerinted a kettő ugyanaz.