Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Casemiro szerintem ebbe a felállásba sok. Inkább Kova kéne a helyére és Kroost hátrább vonni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Ha nyerni akarjuk a meccset, akkor vissza kell váltani 4-3-3/4-4-2-re. Ez a szisztéma nem elveszett ötlet, de annyira keveset volt használva, hogy egyszerűen nem származik belőle hasznunk. Nem érzik a játékosok, hogy milyen területet kell bejatszani, hova kell futni. A tanácstalanság azon látszik a legjobban, hogy mennyit várnak egy-egy passzal a srácok, főleg Kroos. Ő többször is labdát vesztett emiatt.
Carvajal meg nagy fegyvertény lehet a meccsen, ő meglepően sok területet kap egy oldalvaltasnal. Casemiro nagyon jó, viszont ez számunkra nem jó hír, hogy egy vkp a csapat legjobbja. Ja, és Modric is nagyot megy, ha kap labdát. Nachot egy kicsit meg feleslegesnek érzem, Varane sebezhető, Marcelo meg túl sablon. A két csatar meg nulla.
Kova nagyon kéne most, azok a megindulasok és kigyorsitasok meg aranyat érhetnek.
Igazából egy kicsit elégedett is vagyok, meg nem is. Elégedett, mert a Sevilla szemmel láthatóan szenved, kellett részünkről a váltás, mert már Sampaoli kiismerte a régi felállást. Viszont csalódott is, mert nem vagyunk jok, ebből a szempontból jobb lenne a régi taktika.
Személy szerint én Nachot levennem, és hoznam Kovacicsot.
Carvajal meg nagy fegyvertény lehet a meccsen, ő meglepően sok területet kap egy oldalvaltasnal. Casemiro nagyon jó, viszont ez számunkra nem jó hír, hogy egy vkp a csapat legjobbja. Ja, és Modric is nagyot megy, ha kap labdát. Nachot egy kicsit meg feleslegesnek érzem, Varane sebezhető, Marcelo meg túl sablon. A két csatar meg nulla.
Kova nagyon kéne most, azok a megindulasok és kigyorsitasok meg aranyat érhetnek.
Igazából egy kicsit elégedett is vagyok, meg nem is. Elégedett, mert a Sevilla szemmel láthatóan szenved, kellett részünkről a váltás, mert már Sampaoli kiismerte a régi felállást. Viszont csalódott is, mert nem vagyunk jok, ebből a szempontból jobb lenne a régi taktika.
Személy szerint én Nachot levennem, és hoznam Kovacicsot.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Szerintem nagyon jó ez.
Kár, hogy Zizou nem tolta már ezt kisebb meccseken, gyakorlás miatt. Mert alapból csak egy Sevilla kalibertől van létjogosultsága ennek a taktikának.
A kozeppalyan Modric és Case kiemelkedő, Kroos furcsa, de bizonytalan, nem érzi ezt a formációt.
A két szélén lazán kéne verni őket, de sajnos nem élünk a lehetőséggel. Eddig.
Ha ma lenne Isco, CR helyett, akkor simán meglenne.
Kár, hogy Zizou nem tolta már ezt kisebb meccseken, gyakorlás miatt. Mert alapból csak egy Sevilla kalibertől van létjogosultsága ennek a taktikának.
A kozeppalyan Modric és Case kiemelkedő, Kroos furcsa, de bizonytalan, nem érzi ezt a formációt.
A két szélén lazán kéne verni őket, de sajnos nem élünk a lehetőséggel. Eddig.
Ha ma lenne Isco, CR helyett, akkor simán meglenne.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem is rendben van a meccs, Sevilla komoly erőt képvisel. Támadásban kéne egy fokkal többet vállalni. Kíváncsi vagyok ki mer többet kockáztatni a győzelemért.
Jó ez így ahogy van, azért a szokásos utolsó 10 perces hajtást sokkal jobb csapatok se bírtak ki mint a mai Sevilla. Ha addig lőnek egyet az csak egy ajándék lesz.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Egyelore a 3 kp-s jateka ami tetszik, de a vedok is oda teszik magukat. a 2 csatar egyedul van elol, de meg igy is megvannak a lehetosegeink.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szerintem is, sokat adna a lendülete. A nagy tömegben ott középen 1 akár 2 játékost is könnyedén maga mögött hagy lendületből, sok pluszt adna. Plusz ha kifáradnak, jöhet Lucas is, aztán csapathatja a szélét. De egyelőre nem fog változtatni ZZ szerintem.TheBull6 írta: Keretben sincs.Kova jöhet majd. Főleg ha vezetést szereznénk, jól jöhet a kontrákhoz középről kihozni a labdát.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
De van jatekunk, csak elolrol Benzema kimozog, vagy pedig ott all CR mellett, tobb mozgas kell es beindulas. Jol jatszik a csapat.M1Ö írta:Jó dolog ez, hogy ha 20 évig játzsana, akkor sem lőne gólt a Sevilla. Védekezésben csillagos 5öst nyomunk. De k.pályán meg elöl annyira zavarja a csapatot ez a 3-5-2.. Inkább váltsunk vissza, aztán lesz ami lesz. Mert eddig nincs játékunk.
Ha valtani kell akkor Nacho le.
Ui: bocsanat. Elfelejtettem!

isco-t ki helyére kéne hozni (ha lenne) szerinted? kroos vagy modric?
én annyira nem látom jó ötletnek tbh
én annyira nem látom jó ötletnek tbh
Keretben sincs.El Unico írta:aztan johet Isco

"A kispad: Casilla, Danilo, Kovacic, Asensio, Mariano, Morata, Lucas Vázquez."El Unico írta:Teljesen jo ez eddig, nagyon nehez meccs, 2. felidoben picivel tobb kell, voltak helyzetecskeink, a ket felfuto Marceloval es Carvajallal jok vagyunk a szeleken, kapjak a keresztlabdakat, csak onnan nem igazan sikerul a beadas, foleg hogy CR van bent csak mivel Benzema sokat jar ki a szelekre. Jo lesz ez. Picit tobbet kell majd vallalni, aztan johet Isco

Teljesen jók vagyunk. Nyugisan fárasztjuk őket. Kicsit defenzívek ez most Casemiroval, Kovaciccsel támadóbb lehetne, de a puding próbája az evés. Ha kell a végén még megkaphatják a LV Morata pakkot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2017. január 15., vasárnap 21:38-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
én vagyok a provokátor?
húha

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Teljesen jo ez eddig, nagyon nehez meccs, 2. felidoben picivel tobb kell, voltak helyzetecskeink, a ket felfuto Marceloval es Carvajallal jok vagyunk a szeleken, kapjak a keresztlabdakat, csak onnan nem igazan sikerul a beadas, foleg hogy CR van bent csak mivel Benzema sokat jar ki a szelekre. Jo lesz ez. Picit tobbet kell majd vallalni, aztan johet Isco

-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Gyerekek... Nagyon vártam ezt a formációt, de szerintem 60 körül kell egy Varane Lucas csere... Addigra remélem kifáradnak... Modric pedig adhatott volna már 3 gólpasszt is, csak kicsit "elrontotta" őket. Pedig kurva látványosan és harcosan játszik!
Egyébként ez a provokátor srác megöli a fórumot, küldjük már vissza a másik oldalra... van egy érzésem, h 98as születésű :DDD
Egyébként ez a provokátor srác megöli a fórumot, küldjük már vissza a másik oldalra... van egy érzésem, h 98as születésű :DDD
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
rég láttam ilyen jó iramú meccset. Tetszik amit játszuk, elég élesnek tűnnek fiúk. Elől nagyon sűrű a pálya, de 1-2szer már átjutottuk már.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- numberone1
De csak azert, mert Laudrup az egyik kedvencem volt akkoriban.Laudrup2 írta:a depor elleni 3-2-nél casemiro sérült volt de azért köszönöm, hogy megpróbáltál válaszolni
neked is köszönöm a választ number1
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jó dolog ez, hogy ha 20 évig játzsana, akkor sem lőne gólt a Sevilla. Védekezésben csillagos 5öst nyomunk. De k.pályán meg elöl annyira zavarja a csapatot ez a 3-5-2.. Inkább váltsunk vissza, aztán lesz ami lesz. Mert eddig nincs játékunk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Márpedig amikor azokon a meccseken Ramos kb. csatárt játszott igenis ő ment vissza. Ejtsük a témát lassan szerintem.Laudrup2 írta:szinte kizártnak tartom, hogy Casemiro visszahúzódik belső védőnek de ha ennyire biztos vagy benne legyen
Nem,nem volt az, róla kaptuk az egyik gólt is.Laudrup2 írta:a depor elleni 3-2-nél casemiro sérült volt de azért köszönöm, hogy megpróbáltál válaszolni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2017. január 15., vasárnap 21:33-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
a depor elleni 3-2-nél casemiro sérült volt de azért köszönöm, hogy megpróbáltál válaszolni
- numberone1
Eddig nekunk vannak lehetosegeink, ok csak tavolrol puffogtatnak. Semmit nem veszelyesek, csak hajtanak mint a mergezett eger.sonic írta:Nem lesz ez jo... mi nem tudunk vegigbekkelni egy meccset, elore fele meg igy dupla nulla.
Valtoztatni kell mert ki fogunk szopni.
Ezen a meccsen nem is fog tartosan visszahuzodni, mert mar vannak harman....csaka szituaciotol fuggoen.szinte kizártnak tartom, hogy Casemiro visszahúzódik belső védőnek de ha ennyire biztos vagy benne legyen
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou