Megint sokáig meneteltek az ökölvívóink.Remy írta:Harcsa mit kapott.

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. augusztus 12., péntek 18:19
Megint sokáig meneteltek az ökölvívóink.Remy írta:Harcsa mit kapott.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 12., péntek 18:18
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 12., péntek 17:18
Vicc bakker....Remy írta:10 másodperccel a vége előtt megintik Barnát és emiatt esik ki.![]()
![]()
![]()
Menjenek már...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. augusztus 12., péntek 17:11
http://www.mediaklikk.hu/m5-eloRemy írta:M5-öt nem lehet online nézni? Sehol nem találok streamet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 12., péntek 17:04
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 12., péntek 16:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 12., péntek 16:06
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2016. augusztus 11., csütörtök 20:05
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 11., csütörtök 19:14
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. augusztus 11., csütörtök 15:39
a válaszPipita írta:Valaki mondja meg hogy miért cseréltek le 3 tagot a 4 × 100-as magyar gyors váltó válogatottból és miért nyilatkoztak úgy azok a tagok, mintha eleve velük számoltak volna...könyörgöm.
HozzászólásSzerző: matador » 2016. augusztus 11., csütörtök 12:06
Amikor a női kardot felvették a programba, akkor nem emelték meg a kiosztható aranyak számát. Egy női és egy férfi csapatverseny így mindig kimarad. Nem igazán gondolta senki, hogy nem sikerül kilobbizni még azt a nyamvadt két aranyat három olimpia alatt, pláne, hogy a fél NOB vívó, de így a 'királykategória' férfi kardnak jött el az ideje. Sajnos pont rosszkor, ebben az olimpiai ciklusban 2 vb-érmet is nyertünk.CS0ki írta:Vetésforgó...Minden olimpián kimarad valamelyik, jó nagy baromság.Ami viszont idén nem lesz, ezt tudja valaki mi alapján van? Mert nőknél és férfiaknál is a három fegyvernemből csak 2-2 van csapatban is.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. augusztus 11., csütörtök 11:52
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. augusztus 11., csütörtök 9:54
Vetésforgó...Minden olimpián kimarad valamelyik, jó nagy baromság.Ami viszont idén nem lesz, ezt tudja valaki mi alapján van? Mert nőknél és férfiaknál is a három fegyvernemből csak 2-2 van csapatban is.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 11., csütörtök 7:54
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 11., csütörtök 3:48
András93 írta:Igen, én se, gondoltam vannak az olaszok, a franciák meg mi... erre 4 éve Londonban ők nyerték a kard csapatot.numberone1 írta:Mondjuk en nem kovetem a vivokat, de nem gondoltam, h koreaiak ilyen jok...![]()
En mar a londonira nem is emlekszem...elsore nalam is olaszok es franciak vannak meg, mint legnagyobb rivalisok. Na meg az azsiai emberekrol sem az jut elsore eszembe, h magasak es hosszu karjuk van.Ferencváros írta:
Csapatvilágbajnokok is, nem egyszer. Vasárnap ellenük kezd a párbajtőr-csapatunk.
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. augusztus 11., csütörtök 2:39
Igen, én se, gondoltam vannak az olaszok, a franciák meg mi... erre 4 éve Londonban ők nyerték a kard csapatot.numberone1 írta:Mondjuk en nem kovetem a vivokat, de nem gondoltam, h koreaiak ilyen jok...
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. augusztus 11., csütörtök 2:22
Csapatvilágbajnokok is, nem egyszer. Vasárnap ellenük kezd a párbajtőr-csapatunk.numberone1 írta:Mondjuk en nem kovetem a vivokat, de nem gondoltam, h koreaiak ilyen jok...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 11., csütörtök 2:21
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. augusztus 11., csütörtök 2:14
Ja, én nem a döntőre gondoltam, hanem, egészében, már eleve, hogy döntőig ment, a fehérorosz elleni meccsen pl. elég nehézkesen ment, meg ugye a dél-koreai volt talán a legnehezebb ellenfél.numberone1 írta:Szerintem a dontoben nem a legerosebb ellenfel jutott.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. augusztus 11., csütörtök 2:11
Nem, mert azt megverte az elődöntőben.numberone1 írta:Szerintem a dontoben nem a legerosebb ellenfel jutott.András93 írta:
Nem gondoltam volna, hogy Szilágyi megvédi a címét, de szép volt.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem