Nem vagyok biztos benne, hogy jó döntés, de sok sikert Palinak!
Mennyei futball
-
BBarni
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Re: Mennyei futball
HIVATALOS: 2015 november 30-ig Dárdai Pál marad a szövetségi kapitány.
-
BBarni
Egyéb kérdés nincs?Kezdődik az uborkaszezon, BBarni nem tudsz valamit?![]()
Hajnal tényleg jön? Elek? Fórumokon Völgyi neve is felvetődött. Radót megpróbáljuk megint? Brazilokra mekkora esély van, és milyen posztra jönnének? Milyen távozók várhatóak? Tervbe van véve lejárt szerződésű játékosokkal előre tárgyalni?
Bocsi a fárasztásért, köszi a választ.
Nem tudok konkrét dolgokat, Hajnal ha akar jön, ez tény, Elekre kevés az esély de lehet, Radóról(azon kívül amit Pali mondott) és Völgyiről nem tudok semmit!
Brazilok: Itt sem tudok konkrét dolgokat nem én tárgyalok velük, a támadó szekcióba érkeznének, ahogy Pali is mondta 3 emberről van szó, de ebből ha 1-2 jön az már nagy szó hiszen jelenleg is utánpótlás válogatott játékosokról van szó(nem 34 éves 16 évesen utánpótlás válogatott szitu mint sokszor
A távozókról sem tudok sokat, nem lesz sok az biztos max 2-3(itt azért lehet sejteni, hogy kik)+ lehet 1-2 fiatal kölcsönbe!Nem várható télen nagy mozgás szerintem 2-3 érkező(persze ha befut egy jó "ajánlat" akkor bármi lehet) és ugyanennyi távozó lehet!Tervbe van, de nem annyira itthonról!
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Kezdődik az uborkaszezon, BBarni nem tudsz valamit?
Hajnal tényleg jön? Elek? Fórumokon Völgyi neve is felvetődött. Radót megpróbáljuk megint? Brazilokra mekkora esély van, és milyen posztra jönnének? Milyen távozók várhatóak? Tervbe van véve lejárt szerződésű játékosokkal előre tárgyalni?
-
BBarni
Nyáron lejár a szerződése és nem akar hosszabbítani, mert nyáron(vagy tavaly nyáron) is vitte volna azt hiszem egy olasz csapat de a Vidi beintett nekik!Nem hiszem, hogy sok pénzt kapnának érte, ennyivel a szerződése lejárta előtt!Persze az is lehet, hogy pont ezért megtartja a Vidi!Többen is figyelik, de nem túl nagy csapatok(szerb,osztrák,görög,belga persze a jobb csapatok)Mondjuk, ha Nikolic megy, akkor az komoly érvágás. 16 gólja van már most, ami magyar szinten brutális. Vajon mennyi pénzt kapnának érte? Hova menne?
Persze ez is sokat számít, de a családi hagyományok is, meg azért a Fradi még mindig a legnépszerűbb csapat itthon!Szóval Remy szurkoljon csak a Fradinak!bbarni azért a helyi kötődés sokat számít szerintem, én pl nem tudok szabolcsiként csak a szparinak szurkolni de mivel oda se tudok kimenni a legtöbb meccsre így marad a mennyei megyei![]()
Ja és mindenki egyen ALMÁT
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mondjuk, ha Nikolic megy, akkor az komoly érvágás. 16 gólja van már most, ami magyar szinten brutális. Vajon mennyi pénzt kapnának érte? Hova menne?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
most mibajod van velük? van mb1 is meg .. izéé.. na érted pécsi vagy faszom szurkoljá má nekik 
bbarni azért a helyi kötődés sokat számít szerintem, én pl nem tudok szabolcsiként csak a szparinak szurkolni de mivel oda se tudok kimenni a legtöbb meccsre így marad a mennyei megyei
bbarni azért a helyi kötődés sokat számít szerintem, én pl nem tudok szabolcsiként csak a szparinak szurkolni de mivel oda se tudok kimenni a legtöbb meccsre így marad a mennyei megyei

-
BBarni
Azért óvatosan ezzel a Vidi bajnoki címmel!Tudom már sokszor mondtam, de az összes komoly meccset idegenben fogják játszani(mi az összeset otthon) és ha még azt hozzátesszük, hogy ezek közül a Diósgyőrt és a Győrt 1 góllal verték(Laci összeszedi az ETO-t rendesen) a Lokitól kikaptak hazai pályán velünk meg döntetlent játszottak!(plusz az idegenbeli MTK,Dózsa meccsük is kemény lesz)Persze ők az egyértelmű esélyesek szerintem is behúzzák, de azért nem lesz sima!Nikolic meg állítólag télen megy, őt is nehéz lesz pótolni!Pláne ha hozzuk a brazilokat!Na, azért úgy látszik a Fradi elkapta a fonalat. Most nyomatni kell, és a 2. helyet meg lehet szerezni év végére. Vidi már bajnok, 8 pont előny, ráadásul erősek is. Tavasszal már készülhetnek is a selejtezőkre, mert azokat sikerrel kéne venni.
A 3. hely szerintem meg lesz nekünk akár a 2. is, ráadásul valószínűleg lesz egy Magyar Kupa döntőnk is és a Ligakupában is állunk!A játékon még van mit csiszolni ez tény!
Egyébként meg miért ne szurkolhatna?te remy pécsiként hogy szurkolhatsz a fradinak?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szurkol a ***om magyar csapatnak. Vagyis inkább úgy mondom, hogy én szurkolok az összesnek, hogy érjenek el sikereket nemzetközi porondon. Fradit és a Vidit is bírom, de ennyi. Nem szurkolok én egyiknek se. Pécs meg...csabi* írta:te remy pécsiként hogy szurkolhatsz a fradinak?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Ferencváros
Ezzel azért várjunk még. Egy rém gyenge Pápát és Kecskemétet sikerült megvernünk. A játékunk ettől függetlenül 30 perceket leszámítva még mindig gyalázat.Remy írta:Na, azért úgy látszik a Fradi elkapta a fonalat.
Valószínűleg jön a két brazil gyerek télen. Nem tudom mennyire leszünk kisegítve velük.
VKP-ra még mindig kellene valaki, mert Gyömbér gyenge, Pápa ellen már nem is kezdett. Elek állítólag szóba jött.
Remélem jön egy igazi Fradi tavasz, és a második hely meglesz, hogy aztán megint kiessünk a második körbe
ember, fizesd meg.Remy írta:Na, azért úgy látszik a Fradi elkapta a fonalat. Most nyomatni kell, és a 2. helyet meg lehet szerezni év végére. Vidi már bajnok, 8 pont előny, ráadásul erősek is. Tavasszal már készülhetnek is a selejtezőkre, mert azokat sikerrel kéne venni.
Ez a Georges Griffiths amúgy ki? 23 éves, és elég jól termel.
Amúgy azon gondolkodtam, hogy milyen király lenne már, ha egy Asamoah Gyan-t meg lehetne szerezni. Mondjuk Fradi vagy Vidi. Beteg ez az ember. 99 meccsen 107 gólja van a klubjában.
Griffiths meg a legnagyobb király.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Griffiths már a tavalyi szezonban is elég jól termelt a rém gyenge Pápában.Én kicsit ügyetlennek tartom de egy kicsivel jobb magyar csapatban tökéletes és még fejlődhet is bőven aztán később kikerülhet külföldre.
- Remy
- Kapcsolat:
Na, azért úgy látszik a Fradi elkapta a fonalat. Most nyomatni kell, és a 2. helyet meg lehet szerezni év végére. Vidi már bajnok, 8 pont előny, ráadásul erősek is. Tavasszal már készülhetnek is a selejtezőkre, mert azokat sikerrel kéne venni.
Amúgy azon gondolkodtam, hogy milyen király lenne már, ha egy Asamoah Gyan-t meg lehetne szerezni. Mondjuk Fradi vagy Vidi. Beteg ez az ember. 99 meccsen 107 gólja van a klubjában.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ez kb minden jobb csapat jelmondata, minden évben.Ferencváros írta:Viszont jövőre tényleg bajnokesélyes csapat lehet belőlük, főleg ha hoznak egy-két spílert
Egyébként igen, ebből a projektből szerintem is lehet valami, Győrben elvileg minden adott.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Ferencváros
Hülyeség azt mondani, hogy már látszik Miriuta keze a Győrön, de mégis...
Az első félidőben teljesen lefocizták a Honvédot, uralták a meccset, korszerű focit játszottak. Széleken jól építkeztek. Rudolf jól játszott, bár kihagyott egy tizenegyest.
Második félidőben elfáradtak, igaza volt Lacinak, hogy nem bírnak 90 percet. Viszont jövőre tényleg bajnokesélyes csapat lehet belőlük, főleg ha hoznak egy-két spílert Miriuta kapcsolataiból.
Az első félidőben teljesen lefocizták a Honvédot, uralták a meccset, korszerű focit játszottak. Széleken jól építkeztek. Rudolf jól játszott, bár kihagyott egy tizenegyest.
Második félidőben elfáradtak, igaza volt Lacinak, hogy nem bírnak 90 percet. Viszont jövőre tényleg bajnokesélyes csapat lehet belőlük, főleg ha hoznak egy-két spílert Miriuta kapcsolataiból.
Ez igazalapvető hiányossággal rendelkező játékosokkal nehéz konzisztens eredményeket elérni, olyan nevetséges hibák vannak minden meccsen, hogy az edző maximum verheti a fejét a kispadba.
de ez nem menti fel az edzőket és a játékosokat az alól, hogy rossz az erőnlét
Tavasszal meg zsinórban hozta a győzelmeket.wxyz írta:Komoly munkát végezhetett Horváth
Nem védem, de ő szerintem ebben a mezőnyben aránylag tehetséges, ambiciózus edzőnek számít, alapvető hiányossággal rendelkező játékosokkal nehéz konzisztens eredményeket elérni, olyan nevetséges hibák vannak minden meccsen, hogy az edző maximum verheti a fejét a kispadba.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Múltkor 20 perc után lecserélte a csatárát, mivel nem futott eleget, azt nyilatkozta, hogy ez bármelyik játékossal megtörténhet, a következő meccsen a 90. percig is hajtani fog, fognak.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Nem szoktam nb1es edzők nyilatkozataival foglalkozni, de azért az árulkodó, hogy Miriuta szerint a győri játékosok erőnlétileg kevesek 90 percre
Komoly munkát végezhetett Horváth
Komoly munkát végezhetett Horváth
Ericsson tavaly nagyon pletykálták, azért írtam. Csak tudnám mit akartak veleBBarni írta:Nagyon sok mindenki szóba került, Bento,Rutten,Spalletti,Ranieri stb(de ők csak felvetődtek, nem biztos, hogy velük egyáltalán tárgyaltak volna) Nagy nevet akarnak csak pénz meg annyi nincs!Egervári után Rutten volt az egyik fő jelölt, de túl sokat kért!(Ranieri meg most bukott meg a görögöknél
)
Ericsson azt hiszem most a Kínában tevékenykedik szóval ne reménykedj benne!Az is felvetődött egy ideig, hogy egy fiatalabb, de a játékos múltja miatt viszonylag nagyobb nevű embert neveznek ki, de ezt hamar elvetették!Pedig itt is voltak jó nevek!
Szerintem megint az lesz mint Egervári után, hogy minden nagyobb nevű külföldi edzőnél bepróbálkoztak aztán amikor koppantak előhúzták Pinyőt!(most ez László Csaba vagy Nyíl lehetne)
Sok mindent elárul amúgy, hogy ennyi név fel merül
Össze-vissza kapkodás, elképzelés nélkül