EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 28., szombat 22:23

Azért hollandiának reszeltek ha nem tudnak legalább Xelni.....

Pisont Pista megmondta. Mindenért a játékosok a hibásak :D

Majd 1x hosszan kifejtem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. március 28., szombat 22:14

R.M.C.F írta:Azért nem értek egyet,mert egy sövény is akkor nő a legjobban ha állandóan nyírják......ha egy 17 éves ember 6 hónapon,1 éven át,nem kap megfelelő ellenhatást,akkor abban az időszakban nem fejlődik úgy ahogy egyébként tudna.

Ezt idehaza lehet a legjobban látni,egy 15 éves tehetséget ha egy évig egy szutyok edző kezébe adsz,kevesebbet tud majd kifutni a végső karrierjéből...ez nem vicc.Ez komoly.
Pisont Pista megmondta. Mindenért a játékosok a hibásak :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 28., szombat 21:47

Jelen és a jövő :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 28., szombat 21:45

Azért nem értek egyet,mert egy sövény is akkor nő a legjobban ha állandóan nyírják......ha egy 17 éves ember 6 hónapon,1 éven át,nem kap megfelelő ellenhatást,akkor abban az időszakban nem fejlődik úgy ahogy egyébként tudna.

Ezt idehaza lehet a legjobban látni,egy 15 éves tehetséget ha egy évig egy szutyok edző kezébe adsz,kevesebbet tud majd kifutni a végső karrierjéből...ez nem vicc.Ez komoly.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 28., szombat 21:44

Ilyen teaserként fogjuk látni majd percekre, aztán utána kölcsön.

Hollandok nem állnak valami jól. :lol:
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. március 28., szombat 21:38

Pár meccset biztos fog kapni csereként. Szezon végén, ha már eldőlt a bajnoki helyezés szerintem lehet kezdő is lenne majd

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 28., szombat 21:33

wxyz írta:Szerintem sincs keresnivalója a nagyok között. Nem miatta, csak nem kapna elég lehetőséget. Kezdő nem lesz, annak pedig semmi értelme, hogy csereként játszon 20 perceket

Ez a fél év Castilla szerintem jó neki, hogy szokja az idegen közeget. Nyáron pedig jöhet a kölcsön vagy a 2.liga, ha feljut a Castilla, ami neki a legmegfelelőbb
Nem állandóan, de tavasszal lazább otthoni meccsekre le lehetne tenni a padra és akkor 20-30 percet kaphatna. Ennek a Castillának úgyis mindegy, nagyon gyenge, az a lényeg, hogy Ödegaardból a maxot hozzuk ki. Gesztusnak jó lenne a klubtól, hogy játszhat a Bernabeúban is egy kicsit. Jövőre kölcsön egy első osztályú csapatba. Fontos lenne Spanyolországban maradnia, hogy itt szerezzen barátokat, tanulja a nyelvet és szokja a hispán életvitelt, ami eléggé ellentétes az övével. Egyszerűen muszáj, hogy nálunk váljon sztárrá. Nem baszhatjuk el, nem megengedett.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. március 28., szombat 21:25

Szerintem sincs keresnivalója a nagyok között. Nem miatta, csak nem kapna elég lehetőséget. Kezdő nem lesz, annak pedig semmi értelme, hogy csereként játszon 20 perceket

Ez a fél év Castilla szerintem jó neki, hogy szokja az idegen közeget. Nyáron pedig jöhet a kölcsön vagy a 2.liga, ha feljut a Castilla, ami neki a legmegfelelőbb

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 28., szombat 21:22

Ezért mondtam, hogy 1-2 meccsre simán be lehetne dobni, mert látszik, hogy bírja a felnőttek között. Nyilván egy szezont még nem tudna a legmagasabb szinten végigfocizni, de azért, aki már válogatottban és egy első ligában is bizonyított, az azért csak képes valamire.

Nálunk meg vannak olyan játékosok, akikkel lehet focizni. Kicsiben is érzi a játékot, szóval egy Isco - Modric párossal a háta mögött nem lenne nagyon elveszve. Amilyen labdákat meg ad a meccsein... nem lennék meglepve, ha hamar kiosztana egy gólpasszt. Magasan a korosztálya fölött van agyilag a gyerek.

szerk: Mekkora retek ez a holland csapat. :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 28., szombat 21:20

Mike írta:én is így gondolom, dehát sokan azt a nézetet vallják h egy gyereknek semmi keresnivalója a nagyok között, tökmind1 milyen :lol:

szerencsére azér minden héten a nagyokkal edz, az is vmi. Ez a fél év így fog menni, arról szól h megszokja az új közeget, aztán úgyis szintet fog lépni. Vagy kölcsön kerül egy villareal féle csapathoz, vagy nyáron meggyőzi Carlot (ha ő marad) és marad nálunk a nagyoknál

Úgy legyen......amúgy egy edzés és a mérkőzés nagyon távoli cselekmény egymástól. Szüksége van arra,hogy éles,meccshelyzetben,amikor minden megoldás döntő jobbak ellen küzdjön.
A kölcsön jó ötlet....nagyon jó.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 28., szombat 21:17

én is így gondolom, dehát sokan azt a nézetet vallják h egy gyereknek semmi keresnivalója a nagyok között, tökmind1 milyen :lol:

szerencsére azér minden héten a nagyokkal edz, az is vmi. Ez a fél év így fog menni, arról szól h megszokja az új közeget, aztán úgyis szintet fog lépni. Vagy kölcsön kerül egy villareal féle csapathoz, vagy nyáron meggyőzi Carlot (ha ő marad) és marad nálunk a nagyoknál
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 28., szombat 21:08

Mike írta:ez amit írsz RMCF, a Castillában is nagyon látszik. Folyamatosan kéri a lasztit, nagyon érti a játékot, és komoly irányítói képességei is vannak, technikailag és taktikailag is kiemelkedik.

És nincs a focinak olyan része amiben még ne tudna fejlődni

A fejlődés előre vetítve nem mérhető,nem modellezhető,nem kiszámítható csak becsülhető de inkább csak találgathatunk tippelhetünk..... Egy emberi szervezet fejlődési képessége nem meghatározható és nem is garantálható,mindenkinél más és más....és sok tényező függvénye nem csak magáé az emberé.
Castilla meccset nem néztem,de egy biztos,ha egy ember 17 évesen ennyire ott van a felnőttek(össze sem hasonlítható fizikális,gyorsasági,rutin stb...különbségek vannak) között....azt nem szabad tovább "gyengébbek" között szerepeltetni mert nem tud megfelelő ütemben fejlődni. Vagyis,mindig meg kell tudni látni,határozni a fejlettségi szintjét és a feladatkörét,edzésmunkáját,meccsszituációt ehhez illeszteni. Ha marad a castillában akkor vissza fog fejlődni....neki az már kevés,nincsen komolyabb ellenhatásnak kitéve,neki jobb,gyorsabb,ügyesebbek ellen KELL már MOST gyakorolnia,mert itt lesz a gyerek VÉGE........... :shutup: :shutup: :shutup: :shutup:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 28., szombat 21:08

Giggs 50 évig ott volt a válogatottban. Semmi... visszavonult. 5 meccs, vezetik a selejtezőt veretlenül. Ramsey - Bale csodaduó. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 28., szombat 20:58

ez amit írsz RMCF, a Castillában is nagyon látszik. Folyamatosan kéri a lasztit, nagyon érti a játékot, és komoly irányítói képességei is vannak, technikailag és taktikailag is kiemelkedik.

És nincs a focinak olyan része amiben még ne tudna fejlődni
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 28., szombat 20:51

csabi* írta:
cart írta:Akkor legalább még könnyebb dolga van kiemelkednie onnan. Mondjuk azóta hogy a Realhoz került, én egy darab hírt nem olvastam róla, hogy mekkora ász lenne de biztos nem figyeltem eléggé.
nem csak gólokkal lehet kiemelkedni.
oktat a srác, öröm nézni minden mozdulatát

Én is így láttam.....kifejezetten szerettem volna többet látni belőle.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 28., szombat 20:50

Mike írta:
tubatibi írta:Hogy játszik Ödegórd? :mrgreen:
nem lógott ki egyáltalán, de úgy igazából nem tudta megmutatni mit tud. Gyenge volt a norvég csapat. Sajnálom h egy ilyen válogatottban kell játszania, nagyon nem az ő stílusa

Én azért kicsit többet láttam belé.....hangsúlyozom fő szempont a megítélésemnél az életkora. Ahhoz nézem. Azt is derekasan bevallom hogy ma a válogatott meccsen láttam 8x 9 mp-et tőle mert vendégeim voltak,de igencsak kilógott felfelé. Sokat mozgott le üresbe és lépett vissza labdáért,ebben a korban ez igencsak pozitiv,hiszen ez már a játék teljes megértése,átlátása után lehet ilyen szintre vinni. Nem a mozgást,mert azt már meg lehet érteni ebben a korban,hanem az ütemet,a kivitelezést. Ezen felül a tisztára játszásai is pozitiv volt,remek ütemérzékkel tolja el a kilépő ellenfél mellett a labdát,játssza magát rendre tisztára,és azért a horvát védelem nem űbergyenge. A passz technikája is kiemelkedő,pontos,erőteljes és jól rúgja meg a labdát,látszik rajta a kiemelkedő képzettség.

Az ami nagyon kiemelhető,az hogy ennyi idősen ennyire beleolvadni,sőt inkább kiemelkedett mint beleolvadt a felnőttek focijába,az számomra reménykedésre ad okot,mert ennyi idősen minden élettani sajátosságában emeletekkel van elmaradva az ellenféltől,ugye a kora miatt,és ezt nem hogy kompenzálta,nem bújkált,nem csak "ott akart lenni" hanem kérte a labdát,mutatta magát és bátran vállalkozott.......ezt pedig kevesen tudták ebben a korban.....rooney,messi.....sokan nem.
Na de ez sokat nem jelent,mert neo pelék,neomárádónák 25en voltak már....és egyikből sem lett lószar sem.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 28., szombat 20:45

cart írta:Akkor legalább még könnyebb dolga van kiemelkednie onnan. Mondjuk azóta hogy a Realhoz került, én egy darab hírt nem olvastam róla, hogy mekkora ász lenne de biztos nem figyeltem eléggé.
nem csak gólokkal lehet kiemelkedni.
oktat a srác, öröm nézni minden mozdulatát
Kép

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 28., szombat 20:27

A maga módján azért látszik hogy ügyes,de a Mike által említett dolog miatt nem jön ki a gólokban.
(Bár hozzáteszem hanyatt se kell vágni magadat tőle.)
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 28., szombat 20:26

semmi extra, csak sétált vissza ökölbeszorította a kezét felnézett és ordított. de majd lesz videó. :)

bale parádé
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. március 28., szombat 20:26

Akkor legalább még könnyebb dolga van kiemelkednie onnan. Mondjuk azóta hogy a Realhoz került, én egy darab hírt nem olvastam róla, hogy mekkora ász lenne de biztos nem figyeltem eléggé.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2015. március 28., szombat 20:26-kor.

Vissza: