Pisont Pista megmondta. Mindenért a játékosok a hibásak![]()
Majd 1x hosszan kifejtem.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 28., szombat 22:23
Pisont Pista megmondta. Mindenért a játékosok a hibásak![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. március 28., szombat 22:14
Pisont Pista megmondta. Mindenért a játékosok a hibásakR.M.C.F írta:Azért nem értek egyet,mert egy sövény is akkor nő a legjobban ha állandóan nyírják......ha egy 17 éves ember 6 hónapon,1 éven át,nem kap megfelelő ellenhatást,akkor abban az időszakban nem fejlődik úgy ahogy egyébként tudna.
Ezt idehaza lehet a legjobban látni,egy 15 éves tehetséget ha egy évig egy szutyok edző kezébe adsz,kevesebbet tud majd kifutni a végső karrierjéből...ez nem vicc.Ez komoly.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 28., szombat 21:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 28., szombat 21:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 28., szombat 21:44
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. március 28., szombat 21:38
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 28., szombat 21:33
Nem állandóan, de tavasszal lazább otthoni meccsekre le lehetne tenni a padra és akkor 20-30 percet kaphatna. Ennek a Castillának úgyis mindegy, nagyon gyenge, az a lényeg, hogy Ödegaardból a maxot hozzuk ki. Gesztusnak jó lenne a klubtól, hogy játszhat a Bernabeúban is egy kicsit. Jövőre kölcsön egy első osztályú csapatba. Fontos lenne Spanyolországban maradnia, hogy itt szerezzen barátokat, tanulja a nyelvet és szokja a hispán életvitelt, ami eléggé ellentétes az övével. Egyszerűen muszáj, hogy nálunk váljon sztárrá. Nem baszhatjuk el, nem megengedett.wxyz írta:Szerintem sincs keresnivalója a nagyok között. Nem miatta, csak nem kapna elég lehetőséget. Kezdő nem lesz, annak pedig semmi értelme, hogy csereként játszon 20 perceket
Ez a fél év Castilla szerintem jó neki, hogy szokja az idegen közeget. Nyáron pedig jöhet a kölcsön vagy a 2.liga, ha feljut a Castilla, ami neki a legmegfelelőbb
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. március 28., szombat 21:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 28., szombat 21:22
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 28., szombat 21:20
Mike írta:én is így gondolom, dehát sokan azt a nézetet vallják h egy gyereknek semmi keresnivalója a nagyok között, tökmind1 milyen![]()
szerencsére azér minden héten a nagyokkal edz, az is vmi. Ez a fél év így fog menni, arról szól h megszokja az új közeget, aztán úgyis szintet fog lépni. Vagy kölcsön kerül egy villareal féle csapathoz, vagy nyáron meggyőzi Carlot (ha ő marad) és marad nálunk a nagyoknál
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 28., szombat 21:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 28., szombat 21:08
Mike írta:ez amit írsz RMCF, a Castillában is nagyon látszik. Folyamatosan kéri a lasztit, nagyon érti a játékot, és komoly irányítói képességei is vannak, technikailag és taktikailag is kiemelkedik.
És nincs a focinak olyan része amiben még ne tudna fejlődni
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 28., szombat 21:08
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 28., szombat 20:58
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 28., szombat 20:51
csabi* írta:nem csak gólokkal lehet kiemelkedni.cart írta:Akkor legalább még könnyebb dolga van kiemelkednie onnan. Mondjuk azóta hogy a Realhoz került, én egy darab hírt nem olvastam róla, hogy mekkora ász lenne de biztos nem figyeltem eléggé.
oktat a srác, öröm nézni minden mozdulatát
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 28., szombat 20:50
Mike írta:nem lógott ki egyáltalán, de úgy igazából nem tudta megmutatni mit tud. Gyenge volt a norvég csapat. Sajnálom h egy ilyen válogatottban kell játszania, nagyon nem az ő stílusatubatibi írta:Hogy játszik Ödegórd?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 28., szombat 20:45
nem csak gólokkal lehet kiemelkedni.cart írta:Akkor legalább még könnyebb dolga van kiemelkednie onnan. Mondjuk azóta hogy a Realhoz került, én egy darab hírt nem olvastam róla, hogy mekkora ász lenne de biztos nem figyeltem eléggé.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 28., szombat 20:27
A maga módján azért látszik hogy ügyes,de a Mike által említett dolog miatt nem jön ki a gólokban.cart írta:Akkor legalább még könnyebb dolga van kiemelkednie onnan. Mondjuk azóta hogy a Realhoz került, én egy darab hírt nem olvastam róla, hogy mekkora ász lenne de biztos nem figyeltem eléggé.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 28., szombat 20:26
HozzászólásSzerző: cart » 2015. március 28., szombat 20:26
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem