Adnám, de ezt a vonatot már nem tudom kisiklatni, a kurva életbe!dzsi91 írta: Szerintem írjon alá a barszához úgy, hogy még 1000 év múlva is ellegyenek adósodva![]()

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. február 15., csütörtök 17:34
Adnám, de ezt a vonatot már nem tudom kisiklatni, a kurva életbe!dzsi91 írta: Szerintem írjon alá a barszához úgy, hogy még 1000 év múlva is ellegyenek adósodva![]()
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. február 15., csütörtök 17:32
Miért ne csípné Carlo Miguelt?Jim írta:nekem az a kérdés miért kéne Mendy és Davies együtt?Nika91127 írta: Akkor minek a kanadai? Miért nem Miguel Guti?![]()
ez kb a legrosszabb kombináció![]()
látszik, hogy nem csípi Carlo Miguelt, de sérülékeny Davies mellé
biztos nem tartanék meg ugyanolyan sérülékeny Mendyt![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 15., csütörtök 17:30
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 15., csütörtök 17:26
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 15., csütörtök 17:26
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 15., csütörtök 17:26
BREAKING: Kylian Mbappe has communicated decision to leave PSG this summer. Terms yet to be fully agreed. #PSG + 25yo will communicate when finalised in coming months. Will club save €200m per year & they will focus on youth / collective @TheAthleticFC
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. február 15., csütörtök 16:31
nekem az a kérdés miért kéne Mendy és Davies együtt?Nika91127 írta: Akkor minek a kanadai? Miért nem Miguel Guti?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 15., csütörtök 16:23
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. február 15., csütörtök 16:12
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 15., csütörtök 16:01
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. február 15., csütörtök 15:46
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. február 15., csütörtök 15:06
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. február 15., csütörtök 14:56
Akkor minek a kanadai? Miért nem Miguel Guti?Realista24 írta: Elvileg megvan a megegyezes Davies-szel. Most a Bayern aldasa es az arcedula a kerdeses.
Ezek melle Carlo Mendyt akarja a balosra, hosszabbitani is akar a klub vele, de a jatekos egyelore nem bolintott ra az ajanlatra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 15., csütörtök 14:47
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. február 15., csütörtök 11:55
Én azt mondom várjuk ki a végét, azért ez egy komoly sérülés Courtoisnál és nem mindenki bírt visszatérni arra a szintre utána, ahol volt. 32 évesen már ő se a nagyon fiatalok közé tartozik. Valószínűleg a neve meg a múltja miatt megfogja kapni a bizonyítási lehetőséget, de én látok rá esélyt, hogy Lunin kiszorítsa.weah írta:Megérdemli,de szerintem attól sokkal jobb kapus hogy kispadozzon a Belga mögött.Sokat köszönhet neki a Real a BL és a bajnokságban is idén.Ilyen ez amikor hiába vagy nagyon jó,van valaki aki még jobb.(kellemes probléma)Realista24 írta: Lunin uj szerzodest kap, nagyobb fizuval. Kerdes, hogy elfogadja-e.
Kepa meg mehet vissza.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. február 15., csütörtök 9:43
Megérdemli,de szerintem attól sokkal jobb kapus hogy kispadozzon a Belga mögött.Sokat köszönhet neki a Real a BL és a bajnokságban is idén.Ilyen ez amikor hiába vagy nagyon jó,van valaki aki még jobb.(kellemes probléma)Realista24 írta: Lunin uj szerzodest kap, nagyobb fizuval. Kerdes, hogy elfogadja-e.
Kepa meg mehet vissza.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 15., csütörtök 9:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 13., kedd 17:15
Nyilvánfilatáska írta:Saját tapasztalat, hehito?hehetheoriginal írta: egy keserű szomorú lelkinyomorék lesz a világ összes pénzével, aki nem találja a helyét, sosem lesz elégedett és boldog.![]()
mínusz a világ összes pénze, gondolom nem fizet úgy a kamionozás.![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. február 13., kedd 16:11
Saját tapasztalat, hehito?hehetheoriginal írta: egy keserű szomorú lelkinyomorék lesz a világ összes pénzével, aki nem találja a helyét, sosem lesz elégedett és boldog.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 13., kedd 14:11
biztos vagyok benne meg lehetne ezt oldani valahogyraul 4 ever írta:
Nem Klopp a hülye, nincs kivel stabilizálni a középpályát, Mac hordja a vizet, de muszáj Dominiktól is a visszafogottabb, védekezőbb játék. Megkapnák Tchouaméni-t vagy Camát maguk mögé Endo helyett, az komoly középpálya lenne.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem