szánalmas bazzeg és most megint CR a nagyképű kcsg a legtöbbnél, akik szépen nso-n elolvassák a cikket, mert azok a szerencsétlenek "elfelejtettek" pár sort lefordítani.....
Egyébként nem szívesen teszem, de kénytelen vagyok megvédeni az nso-t. Az AS-t kell szidni most emiatt. Ott van a videó, lefordítva minden amit mond (ami a cikkben is van itt), azon teljesen értelmesen elmondja, amit gondol. De a cikkbe teljesen mást írtak, kihagytak, átírták, és hogyha valaki csak azt fordította (ahogy elsőre n is tettem.

) anélkül, hogy megnézte volna a videót, annak az fog lejönni megint, hogy Cé a köcsög.
Mondjuk az nsotól az is kitelik, hogy szépen megnézték a videót, elolvasták a fordítást is, majd kitették, hogy Cé a köcsög.
Amúgy nagyon tetszenek ezek a pletykák, Falcao nem kell, de ha elhozzuk a két Marcot akkor én olyan leírhatatlanul boldog lennék. De Verratti nem is kulcs, Reus viszont nagyon kell, Ő lenne a tökéletes láncszem. Remélem valóban megvan vele a megállapodás, akkor a Dortmundnak nem nagyon van beleszólása, ha akaratoskodnak, szépen le kell pakolni a kivásárlási árat az utolsó pillanatban.