Zenek meg az easter eggek bejottek neki, a tobbi nem szamitP. Krisz írta:Majd Remy megmondja a tutit .Bullshit![]()
![]()
Remy tárd elénk gondolataidat a végét illetően.

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 18., csütörtök 18:48
Zenek meg az easter eggek bejottek neki, a tobbi nem szamitP. Krisz írta:Majd Remy megmondja a tutit .Bullshit![]()
![]()
Remy tárd elénk gondolataidat a végét illetően.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 18., csütörtök 18:45
Majd Remy megmondja a tutit .Bullshit![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 18., csütörtök 18:39
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na, es szerintetek miert ul a sitten Eliott? Szerintem kozel sem egyertelmu ez.ateeemadrid írta:Csatlakozom, az első rész az évadból ami elejétől a végéig zseniális volt.Süti írta:Mr. Robot
szenzációs.
BullshitP. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Őszintén ? Nem tudom, Tizi túl sablon lenne. 2 gofri semmire sem elég, Tizi dobozszámra termelte befelé . Inkább valami jelképes dolognak gondolom a halott kislánya felé .nmate írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerinted kinek vitte a kajat Jim?
Ez eleg sablonos volt szerintem.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 18., csütörtök 18:33
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Őszintén ? Nem tudom, Tizi túl sablon lenne. 2 gofri semmire sem elég, Tizi dobozszámra termelte befelé . Inkább valami jelképes dolognak gondolom a halott kislánya felé .nmate írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerinted kinek vitte a kajat Jim?
Ez eleg sablonos volt szerintem.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. augusztus 18., csütörtök 18:20
Csatlakozom, az első rész az évadból ami elejétől a végéig zseniális volt.Süti írta:Mr. Robot
szenzációs.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 18., csütörtök 18:06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerinted kinek vitte a kajat Jim?P. Krisz írta:Még egy gondolat a Stranger Thingshez ,
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 18., csütörtök 17:43
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. augusztus 18., csütörtök 14:03
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 18., csütörtök 12:00
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 18., csütörtök 9:36
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Btw Barbara... az a szal csunyan el lett baszva. Eltunt, anyuka nem aggodik lofaszt sem, Nancy is 2 nap alatt feldogozza kb. Aztan meghalt, hat jo...P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amit Will kitolt magából szvsz. az az egyik gyereke lehetett. Szerintem neki is szüksége van egy inkubátorra álá Alien. Viszont nem mindenki alkalmas erre . Amikor Barb holttestét megtalálták Upside Downban ott volt mellette egy ilyes kis cucli.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 18., csütörtök 9:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 18., csütörtök 9:03
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 17., szerda 20:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 17., szerda 19:33
Csak nézzed, aztán a végén írj róla.nmate írta:Ebben a Stranger Thingsben egy darab eredeti kepkocka sincsen![]()
Attol fuggetlenul nem rossz, daralos fajta.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 17., szerda 19:30
Azt mindannyian leírtuk , hogy az egészet úgy kukázták össze máshonnan, viszont attól király , hogy ez a sok ötlet mégis egy koherens egészet alkot .nmate írta:Ebben a Stranger Thingsben egy darab eredeti kepkocka sincsen![]()
Attol fuggetlenul nem rossz, daralos fajta.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 17., szerda 17:13
Ekkora szart rég láttam.Zsombor írta:Na ziro?![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát pasztmek. Azért nagy csalódás volt ez. Semmi magyarázat, csak 35 percen át ment a filler, ráadásul teljesen lezáratlan. Pff.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 17., szerda 16:53
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. augusztus 17., szerda 12:11
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 17., szerda 12:01
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. augusztus 17., szerda 11:51
Eddig is nagyon bejött a sorozat, de ez az utolsó két rész, ahogy te is mondod ez most nagyon rá lett tolva az erősebb fokozatra.P. Krisz írta:The Night Of part 5-6
Érezni , hogy közeleg a finálé mert rákapcsoltak . Egyre több dolog derül ki az ügy kapcsán . A börtön pedig tényleg bűnözőket nevel.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem