Ő elég sokat letett az asztalra, ellenben a braziloddal. A többi meg már csak a te vergődésed, irigykedni lehet, ahogy azt teszed most is a másik topikban akkor is ha már nincs ittH.E.H.E. írta:Nekem meg ceronaldoe, de most mar nem kell elviselnem![]()

HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. július 30., hétfő 19:44
Ő elég sokat letett az asztalra, ellenben a braziloddal. A többi meg már csak a te vergődésed, irigykedni lehet, ahogy azt teszed most is a másik topikban akkor is ha már nincs ittH.E.H.E. írta:Nekem meg ceronaldoe, de most mar nem kell elviselnem![]()
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 30., hétfő 16:03
Nekem meg ceronaldoe, de most mar nem kell elviselnemTottinho írta:Maga a viselkedése nagyon ellenszenves nekem.H.E.H.E. írta:Jo ha van sapka az a baj, ha nincs akko meg az.
Mert te is gyulolod mint a szart
En ugyanigy vagyok mindenkivel aki nem tud focizni
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. július 30., hétfő 15:29
Maga a viselkedése nagyon ellenszenves nekem.H.E.H.E. írta:Jo ha van sapka az a baj, ha nincs akko meg az.
Mert te is gyulolod mint a szart
En ugyanigy vagyok mindenkivel aki nem tud focizni
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 30., hétfő 14:56
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. július 30., hétfő 14:06
Ezek csak szavak nála, kíváncsian várom.H.E.H.E. írta:ezen én is röhögtem egy sort, de remélhetőleg változást látni majd a játékhoz való hozzáállásában.Tottinho írta:Ehhez elmorzsoltam pár könnycseppet, annyira meghatott...
Idézném a világ legjobbját: "A szeretetetek erőssé tesz, a gyűlöletetek megállíthatatlanná."
Ez is a különbség.
Ezért sem lesz Ő soha elit.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 30., hétfő 14:05
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 30., hétfő 13:47
ezen én is röhögtem egy sort, de remélhetőleg változást látni majd a játékhoz való hozzáállásában.Tottinho írta:Ehhez elmorzsoltam pár könnycseppet, annyira meghatott...
Idézném a világ legjobbját: "A szeretetetek erőssé tesz, a gyűlöletetek megállíthatatlanná."
Ez is a különbség.
Ezért sem lesz Ő soha elit.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. július 30., hétfő 13:38
HozzászólásSzerző: Ewr » 2018. július 27., péntek 17:20
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. július 27., péntek 15:58
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. július 27., péntek 15:49
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 27., péntek 15:32
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 27., péntek 15:05
hát ahogy nézem céronaldo árban lenne a favágó, azért ekkora nyomorékok ne legyünk márRealista24 írta:Majd megveszik, ahogy kifizettük Cavanit.Kerlon írta:Pancserek. Arra gondoltam, hogy szamit a penz az araboonal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 27., péntek 14:59
Majd megveszik, ahogy kifizettük Cavanit.Kerlon írta:Pancserek. Arra gondoltam, hogy szamit a penz az araboonal.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 27., péntek 14:49
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 27., péntek 14:23
hát igen bicepsz, erről beszélek én is, jó lett volna ha elviszik a tohonyát a bájernbül.ziro4vr írta:Ott van Kimpembe meg Marquinhos, ha jól beépítik őket, megvan oldva 10 évre a poszt.Kerlon írta:na most figyeljetek: azt írják, ohgy mégsem veszik meg Boatenget, mert összeségében túl DRÁGA.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. július 27., péntek 14:20
Ott van Kimpembe meg Marquinhos, ha jól beépítik őket, megvan oldva 10 évre a poszt.Kerlon írta:na most figyeljetek: azt írják, ohgy mégsem veszik meg Boatenget, mert összeségében túl DRÁGA.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 27., péntek 14:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 27., péntek 14:02
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 26., csütörtök 15:36
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem