RealAsensio írta:
Pad'em írta:
Kedves uraim, járt már valaki úgy, hogy bútorszállítók leverték a falat a lakásban? Gardróbszekrényt hozták ikea vmelyik fuvarpartnerének kifinomult munkatársai ma, és egy kb 5 centis gyönyört hagytak maguk után az egyik sarkon. Megpanaszolom vevőszolgálaton visszafizetik legalább a 30ezres szállítást ilyenkor vagy mi a tapasztalat?
A tapasztalat az, hogy “nem mi voltunk, az már előtte ott volt”. Jobb esetlen számlaképes embert hívsz javításra, és panaszt teszel, a számla ellenében pedig kártérítés. Fotók legyenek. Amúgy passz. Inkább írj panaszlevelet, fotóval mellékelve, és akkor bízhatsz legalabb egy 10-20.000 Ftos kuponban.
Az lesz, fotó van tegnapról az ép fallal. Amúgy Ikeával nem tudom mi van, eddig nem volt velük gondom, de most harmadjára tudták kihozni a bútort, először vasárnapra mondták, rendszerhiba miatt nem hozták, jajj sajnáljuk. Aztán szerda reggel 7 és 11 közt, oké. Hív a csóka fél 7kor, nem vettem fel visszahívom negyed óra múlva hogy mi a fasz van, ó már elmentek, egyeztessek új időpontot. Most harmadjára meg szétcseszik a falat. Ja és az egész gardróbot két körben hozzák, két külön időpontban hozza két külön cég, holnap reggel jön a következő kör. Baszott körülményesek, egy ideig azt hiszem nem megyek a közelükbe.
hehetheoriginal írta:
ezert kell ketrecharc edzesre jarni, hogy ilyenkor azonnal repül a könyék, spriccel az orr
Amúgy igen, egy bocsánatot nem löktek mikor jeleztem hogy itt csúnyán lebasztátok a sarkot

Csendben eloldalaztak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"