Én kicsit azért elővenném Zidanet is. Visszajött egy elcseszett év végére, mindenki azt mondta hogy na majd most akkor tud próbálkozni, lehetőséget adni embereknek, taktika így-úgy. Erre toltuk tovább az ötlettelen játékot..+ Marcelo ment vissza Regu helyett szinte egyből, valamint el lett felejtve Llorente is teljesen.
Két olyan játékosról beszélünk, akik ha megfelelő percet kaptak volna, valószínűleg még most is itt lennének. Igen tudom, hogy menni akartak, de ki ne akart volna menni, amikor percek se jutottak.. Előbbi válthatta volna a brazilt, utóbbinak hála meg lenne egy emberünk akivel lehetne Caset tehermentesíteni. Mert azért tegyük hozzá, idén az összes brazilunk bohózat, Caseval is az élen. Vininek vannak jobb napjai, Rodrygo meg alig játszik.
Beszélünk itt a múltról.. Asensio, Isco és Lucas nem tett le az asztalra annyit, hogy ilyen védett szerepben legyenek. Asensio és Lucas helyett lehetne egy Brahimunk, Isco összes perce Ödegaardnak járna (tudom, sérült).
De a mostani Isconál Ceballos is utcahosszal jobb focista.
De sok lesz a spanyolból, mert a végén még Jim 2 leszek.
Hakimit meg Kovacicet pl már nem is említem. Bár tegyük hozzá, mindkettő elférne akár a kezdőben is. De gondolom amikor Hakimi jött, hogy kezdő szeretne lenni, nem az lett mondva hogy oké, ha jobb vagy mint Carvajal, te játszol, hanem az hogy bocsi, Carvajal az első számú.
Arra természetesen nem tehet, hogy Hazarddal befürödtünk. Arról sajna Perez tehet, hogy nem 2 évvel korábban hozta. Persze simán lehet, hogy akkor is elhízva jött volna, meg megsérült volna. Bár nem tudom a hambis pociját mennyire jó szemmel nézte volna CR.