általában a legnagyobb vereségekkor (küldi ki az ifistákat nyilatkozni)... ő ilyen csapatkapitány. le a fejet. be az öltözőbe,flori írta: Messi cskként soha nem nyilatkozik?
szarmakkos barsza akkor se csodálkozhatott volna ha 5-3 a vége.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. december 19., szombat 18:51
általában a legnagyobb vereségekkor (küldi ki az ifistákat nyilatkozni)... ő ilyen csapatkapitány. le a fejet. be az öltözőbe,flori írta: Messi cskként soha nem nyilatkozik?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. december 19., szombat 18:20
Nem, az a tizi előtt volt. Mondjuk az még jobban felhúzott, 0-2 helyett 1-1. Amire gondoltam, ott Cheryshev tört el egy ígéretes lövést kapuval szembe, 16oson belülről. Abból jött a Barca és a megpattanós góljuk.illgner írta: Arra gondolsz, amikor Cseriszev bravúrosan beadta a labdát, és Gomez meg a kapusba fejelte?
HozzászólásSzerző: flori » 2020. december 19., szombat 18:17
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. december 19., szombat 18:10
Arra gondolsz, amikor Cseriszev bravúrosan beadta a labdát, és Gomez meg a kapusba fejelte?M1Ö írta:Ez az egyik. A másik meg, hogy 1 perccel előtte meg Cheryshev mit cseszett el... 2 akár 3-0 lenne az igazságos a Valencia-nak, erre 2-1 a Barca-nak...Remy írta: Hihetetlen... Valenciásról odapattan elé.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. december 19., szombat 17:36
Ez az egyik. A másik meg, hogy 1 perccel előtte meg Cheryshev mit cseszett el... 2 akár 3-0 lenne az igazságos a Valencia-nak, erre 2-1 a Barca-nak...Remy írta: Hihetetlen... Valenciásról odapattan elé.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. december 19., szombat 17:35
Mindegy amugyis, ma hernandezhernandez nem engedte volna a kis baratait pontokat bukni...Remy írta: Hihetetlen... Valenciásról odapattan elé.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 19., szombat 17:31
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. december 19., szombat 17:22
Ez nálam 22:30, bár időzónát nem ír. Spanyolok egy-két órával elcsúsztatott életvitelt folytatnak, mint mi. Náluk a 22:30 olyan, mint nálunk a 9-fél 10. Hétközi meccseket azért rakják későre a hivatalos indoklás szerint, mert az emberek sokáig dolgoznak, és nem érnének haza vagy a stadionba a meccs kezdetére._Bushido_ írta:Kerestem neked egy másikat: WhoScored adatlapSeraf írta: ez már ott bukik, hogy egy eredmények.com-ot hozol fel mint mérvadó oldalt... nyilván ha szaud arábiába lett volna akkor ilyen tájt lett volna megtartva így viszont szerintem szimplán még nincs is hivatalos időpont, hogy hánykor...
de a lényeg, hogy akkor is átmegy másnapra a meccs. Ma elkezdik, holnap befejezik.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. december 19., szombat 17:11
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. december 19., szombat 17:10
közben 3 ziccert basznak el...ateeemadrid írta: Kamu tizi kamu pirosbol csak a kamu tizi maradt, a gyökér kihagyja, majd bemakkoljak... Fugeci
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. december 19., szombat 17:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 19., szombat 17:09
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. december 19., szombat 17:07
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. december 19., szombat 17:05
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. december 19., szombat 17:05
Most akkor mégse piros?...Nika91127 írta: Vesztésre áll a Barca, jön is a klasszik piros+11es kombó (ezt nem eltörölték?)... Meg sem lep.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. december 19., szombat 17:05
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. december 19., szombat 17:05
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 19., szombat 16:13
Kerestem neked egy másikat: WhoScored adatlapSeraf írta: ez már ott bukik, hogy egy eredmények.com-ot hozol fel mint mérvadó oldalt... nyilván ha szaud arábiába lett volna akkor ilyen tájt lett volna megtartva így viszont szerintem szimplán még nincs is hivatalos időpont, hogy hánykor...
HozzászólásSzerző: Seraf » 2020. december 19., szombat 15:33
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 19., szombat 15:25
Jobbat is tudok kérdezni: az miért van, hogy spanyol kupameccset ÉJJEL kell rendezni? Épp néztem valamelyik nap az eredmenyek nevű oldalt, ott láttam, 23:30-kor kezdődött a meccs. Nem tudom ki találta ki ezt az ökörséget. Nyáron még csak-csak oké, de télen??Steve írta: Miért kell este 22:00-kor játszani a meccseket amúgy? Nyáron a meleg miatt megértem.
Azt is értem, hogy a spanyolok esetleg nem dolgoznak másnap, de nem lehet azokra is gondolni, akik dolgoznak?![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem