Gyerekkori álom ma valósággá vált,a 20. század legjobb csapatában.
A Premier league legjobba,üdv a klubban,stb.
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. szeptember 2., hétfő 13:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 13:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 2., hétfő 13:29
http://madridom.hu/blog/2013/09/02/elo- ... koztatoja/vki tömören, de röviden leírja miket papol perez papa?
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. szeptember 2., hétfő 13:25
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 2., hétfő 13:22
Jó, volt egy sejtésem. Na.weeni írta:realfan91 írta:Lószrt verhetetlenek. Amúgy meg nem ettől a párostól, hanem mert, mint csapat jók. Xavi, Iniesta, Pedro, Alexis, stb.
szerintem iróniát használt a kolléga
Amúgy mire várnak? Megebédelnek és csak utána küldik ki tele hassal a walesit?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 2., hétfő 13:15
hát szerintem Madrid nőnemű lakosait kevésbé hozza lázbarealfan91 írta:Amúgy csak sztem vannak kevesen a bernabeuban a bemutatáson? CR-en telt ház volt nem?
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. szeptember 2., hétfő 13:15
ennyien munkanélküliek csak madridban.realfan91 írta:Amúgy csak sztem vannak kevesen a bernabeuban a bemutatáson? CR-en telt ház volt nem?![]()
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. szeptember 2., hétfő 13:14
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. szeptember 2., hétfő 13:13
realfan91 írta:Lószrt verhetetlenek. Amúgy meg nem ettől a párostól, hanem mert, mint csapat jók. Xavi, Iniesta, Pedro, Alexis, stb.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 2., hétfő 13:11
Lószrt verhetetlenek. Amúgy meg nem ettől a párostól, hanem mert, mint csapat jók. Xavi, Iniesta, Pedro, Alexis, stb.Mike írta:miért tennének ilyet? A Messi-Neymar párossal verhetetlenek.Boky írta:amúgy én vagyok az egyetlen paranoiás aki ilyenkor tart attól, hogy egy félőrült, radikális barca drukker elmegy az ilyen high-profile bemutatásokra, és ellövi a játékos fél lábát?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 2., hétfő 13:09
miért tennének ilyet? A Messi-Neymar párossal verhetetlenek.Boky írta:amúgy én vagyok az egyetlen paranoiás aki ilyenkor tart attól, hogy egy félőrült, radikális barca drukker elmegy az ilyen high-profile bemutatásokra, és ellövi a játékos fél lábát?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 2., hétfő 13:08
Kerlon írta:Szerintem egyéni edzéseket végzett és az elmúlt hónapban a sérülések elkerülése illetve a sztrájk jellegű volt az edzések kerülése a részéről. Amúgy "csak" 91 millió.Arpinho írta:Üdv.
Szóval, egyetlen 1 kérdésem lenne. Méghozzá, hogy ki mit tud arról, hogy mennyit edzett a csávó. Csak azért, mert kétlem, hogy kiadtunk érte közel 100 milliót, és nincs megfelelő kondiban, vagy? Segítsen már valaki.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 2., hétfő 13:07
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. szeptember 2., hétfő 13:06
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. szeptember 2., hétfő 13:01
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 2., hétfő 13:01
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 13:00
___Samy___ írta:pont az előtted lévő hsz-ben linkeltem be azt a képet, amit te
erre értette gondolom
Senki nem állította, hogy Barca drukker volt. Mondjuk ez az avatarodon szereplő tagról lehet nem mondható el.Lehet, akkor még se Barca drukker és tényleg Realos, de oda is ment volna. Na mindegy.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 12:57
Szerintem egyéni edzéseket végzett és az elmúlt hónapban a sérülések elkerülése illetve a sztrájk jellegű volt az edzések kerülése a részéről. Amúgy "csak" 91 millió.Arpinho írta:Üdv.
Szóval, egyetlen 1 kérdésem lenne. Méghozzá, hogy ki mit tud arról, hogy mennyit edzett a csávó. Csak azért, mert kétlem, hogy kiadtunk érte közel 100 milliót, és nincs megfelelő kondiban, vagy? Segítsen már valaki.
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. szeptember 2., hétfő 12:57
Ez mi???"Annak viszont még nem sok jelét mutatta, hogy úgy érti a játékot, ahogy egy Real Madrid-szintű klubnál kell, és hogy képes lesz a kombinálásra egy Cristiano Ronaldóval, egy Xabi Alonsóval vagy az új sztár Iscóval. Akit a nyáron alig 30 millió euróért szerződtettek a Malágától, és aki hiába került harmada annyiba, simán lehet, hogy háromszor akkora játékos lesz, mint Bale."
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 2., hétfő 12:57
20 ezer körülMennyien vannak/lesznek a bemutatásán?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem