de egyebkent legalabb olyan muveszi alkotast lathatunk es hallhatunk.
OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: OFF
ezt lehetett hallgatni fejhallgatoval funyiras kozben, a haboru es beket nem tudom ugy olvasni.
De olvasni nincs ido, ugye.'shutterisland írta:30+ oldallal ezelotti hehe komment.közben, aki vizuális tipus, az tudja miert röhögök, hogy ma lagzilajcsi nem jelent meg kecskemeten a börinél a ma kezdődő büntije letöltése ügyében
azota kiderult az igazsag![]()
szanjatok ra egy orat.![]()
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
30+ oldallal ezelotti hehe komment.közben, aki vizuális tipus, az tudja miert röhögök, hogy ma lagzilajcsi nem jelent meg kecskemeten a börinél a ma kezdődő büntije letöltése ügyében
azota kiderult az igazsag
szanjatok ra egy orat.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
NEXT nekünk is bejött. Asszony Zalando/ aboutyou meg hasonló oldalakról szokta venni, és szinte mindig van valahol leértékelés.Nika91127 írta: Mellszivot, merleget, ilyeneket lehet bérelni is bababoltokban.
Az isofix: bevallom, én buzultam, Adac teszt alapján vettem babaülést. Bevált, imádta a gyerkőc. A mostanit is szeretik.
Egy "tuti" tipp. Szofi zsiráfos rágóka. Nem láttam még babát, aki ne rágcsálta volna előszeretettel.
Ma már rágcsálás - nyálkendő (mi csak csulakendőnek neveztük). Sok adag combidressz mosást megspórol.
A babaruhák: vegyesfelvágott, a kis méretekben vegyél használtat, max 1-1 ami nagyon tetszik, vedd meg. A NEXT cuccai nagyon jók, használtan nem horror.
Ami még jó az a DM-böl a valami a-betüs ami valami gyapjú keverék. Picit drágább, mint a pamut, de most a hűvös márciusban tök jó meleg
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- h3x0r
Nekem a sarokban van egy kis szekreny, azon egy sima, 5-7 ezer forintos Orion hosugarzo. (ha nem is pont ez, de hasonlo) Este 5-10 percre beinditom es jo meleg van. Van torolkozoszaritos radiator kozponti futessel, az ad egy alap homersekletet, de telen furdeshez/zuhanyzashoz neha keves.pátkán írta: Sziasztok!
Elektromos futotestet furdobe tud valaki ajanlani? Nem torolkozoszaritos radiator kell, hanem valami kis kicsi masina.
Sziasztok!
Elektromos futotestet furdobe tud valaki ajanlani? Nem torolkozoszaritos radiator kell, hanem valami kis kicsi masina.
joabulicsak
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Mellszivot, merleget, ilyeneket lehet bérelni is bababoltokban.
Az isofix: bevallom, én buzultam, Adac teszt alapján vettem babaülést. Bevált, imádta a gyerkőc. A mostanit is szeretik.
Egy "tuti" tipp. Szofi zsiráfos rágóka. Nem láttam még babát, aki ne rágcsálta volna előszeretettel.
Ma már rágcsálás - nyálkendő (mi csak csulakendőnek neveztük). Sok adag combidressz mosást megspórol.
A babaruhák: vegyesfelvágott, a kis méretekben vegyél használtat, max 1-1 ami nagyon tetszik, vedd meg. A NEXT cuccai nagyon jók, használtan nem horror.
- Pad'em
Grat
Szerintem egy kiskert simán nyithatnánk babaholmiból. De amikor valami nem kerek és anyu kigondolja, hogy mitől lehet jobb. Aztán nem lesz, de kitalál valami mást, hogy az kell úgy már biztos működni fog. Majd jön a barátnő, nagymama, szomszéd és ők bedobnak egy más ötletet. A gyerek meg kiröhögi mindet. A fizetés meg ugrott egy hét alatt. Hatalmas kaland csak tényleg bírja a brifkó.
Van csomó olyan cucc amit megvesztek mert kellhet, viszont az olcsók szart se érnek, pl elektromos mellszívó. Az ilyeneket előre felesleges, meg kell várni mi lesz, aztán ha kell akkor viszont érdemes jobb márkát drágábban.
Babakocsiból CAM van, mózesen a fedő zipzárja szétment 3 hét alatt, nagy nehezen gariba adtak egy új mózest, az gombos szerencsére. Könnyen összehajtható, viszont bazi nehéz.
Más: ikea visszafizette a szállítás árát (30k) amiért lecseszték a falat. Korrektek voltak legalább.
Pont erre gondoltam én isFaust írta: Olyan edes vagy, hogy azt hiszed hogy te dontod el, mit vesztek meg a kis krambonak.Dolj hatra es elvezd, csak bird penzzel.
gratulalok, oriasi kaland!
Van csomó olyan cucc amit megvesztek mert kellhet, viszont az olcsók szart se érnek, pl elektromos mellszívó. Az ilyeneket előre felesleges, meg kell várni mi lesz, aztán ha kell akkor viszont érdemes jobb márkát drágábban.
Babakocsiból CAM van, mózesen a fedő zipzárja szétment 3 hét alatt, nagy nehezen gariba adtak egy új mózest, az gombos szerencsére. Könnyen összehajtható, viszont bazi nehéz.
Imádom ezt a nevetbabaking írta:nuna mixx
Más: ikea visszafizette a szállítás árát (30k) amiért lecseszték a falat. Korrektek voltak legalább.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Gratula 
Nekünk most 2 hetes a pici, mi is vettünk egy csomó mindent használtan, mert ez olyan mint az esküvő, baba miatt megy mindenre a kettes szorzó. Babakocsibol nuna mixx van, eddig nagyon meg vagyunk elégedve kombinálható a gyereküléssel is. De pl a Mózes részét használtan vettük bagóért, mert fél év és kinövi. Egyébként ez nem a legolcsóbb de messze a tetejétől.
Ami eddig nagyon jó döntés az a gyerekülés alá az isofix base. 1 kattintassal kiveszem a hordozót és vissza, nem kell a gyereket külön kiszedni stb. Övvel sem kell cseszekedni.
Illetve egy tipp - mi mar most határozottan megmondtuk a nagyyszülőknek, és ebben nagyon konzekvensek és kemények leszünk a gyerek gyerekülés nélkül 1 métert sem megy autóval - nincs ülés nem viszik majd el a gyereket. Ezzel az isofixxel 30 másodperc áttenni egyik autóból a másikba az ülést, nincs kifogás:)
Ps. Esküszöm nem hazugság, a doki akinél szültünk, Dr. Sergio Ramos. Eddig sem volt kérdés hogy lesz nevelve a gyerek, de ezek után már rendeltem is a P$Gs mezt.
Nekünk most 2 hetes a pici, mi is vettünk egy csomó mindent használtan, mert ez olyan mint az esküvő, baba miatt megy mindenre a kettes szorzó. Babakocsibol nuna mixx van, eddig nagyon meg vagyunk elégedve kombinálható a gyereküléssel is. De pl a Mózes részét használtan vettük bagóért, mert fél év és kinövi. Egyébként ez nem a legolcsóbb de messze a tetejétől.
Ami eddig nagyon jó döntés az a gyerekülés alá az isofix base. 1 kattintassal kiveszem a hordozót és vissza, nem kell a gyereket külön kiszedni stb. Övvel sem kell cseszekedni.
Illetve egy tipp - mi mar most határozottan megmondtuk a nagyyszülőknek, és ebben nagyon konzekvensek és kemények leszünk a gyerek gyerekülés nélkül 1 métert sem megy autóval - nincs ülés nem viszik majd el a gyereket. Ezzel az isofixxel 30 másodperc áttenni egyik autóból a másikba az ülést, nincs kifogás:)
Ps. Esküszöm nem hazugság, a doki akinél szültünk, Dr. Sergio Ramos. Eddig sem volt kérdés hogy lesz nevelve a gyerek, de ezek után már rendeltem is a P$Gs mezt.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Kb havonta varialjuk neki, konyveit is, erre nagyon figyelni kell.
Rotalni kell a jatekokat a gyereknek, nem kell mindent szem ele tenni, ami van neki, igy nem fogja oket megunni, mert amikor kicsereled oket neki olyan lesz, mintha ujakat kapna (nyilvan 2 eves koraig egy doboz aljaval is elvan, kerdes mennyit fejlodik tole). Nem ugy, mint a csapat kezdojet!Faust írta: Olyan edes vagy, hogy azt hiszed hogy te dontod el, mit vesztek meg a kis krambonak.Dolj hatra es elvezd, csak bird penzzel.
Nekunk babakocsibol kinderkraft van, eleg felemasak a tapasztalatok, iszonyat penzek mozognak a bababizniszben. Babakocsin es pelenkan kivul (ha moshato) szerintem semmit nem szegyen hasznaltan venni, foleg a jatekokat, fejlesztoket, mert az raadasul eleg lutri. Megveszed neki a 10 ezres fa szettet, 5 perc utan megunja, de egy ures tejesdobozzal eljatszik 2 orat, stb.Nincs tuti tipp, minden gyerek mas, egy nagy kiserletezes az egesz.
Lassan nyitni kene egy madridom bolcsit baszki, nagyon beteg.
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Bíztató hogy Ti is toljátok a babakötvényt, megmondom őszintén kicsit szkeptikus voltam/vagyok az egésszel( maga a futamidő zavar) de egy fokkal jobban érzem magam most, Te ezekhez nálam jobban értesz, az biztosHalfkey írta:
segítek betenni babakötvénybe a gyereknek
Grat a kollegának a gyerekhez
Olyan edes vagy, hogy azt hiszed hogy te dontod el, mit vesztek meg a kis krambonak.
Dolj hatra es elvezd, csak bird penzzel.
Nekunk babakocsibol kinderkraft van, eleg felemasak a tapasztalatok, iszonyat penzek mozognak a bababizniszben. Babakocsin es pelenkan kivul (ha moshato) szerintem semmit nem szegyen hasznaltan venni, foleg a jatekokat, fejlesztoket, mert az raadasul eleg lutri. Megveszed neki a 10 ezres fa szettet, 5 perc utan megunja, de egy ures tejesdobozzal eljatszik 2 orat, stb.
Nincs tuti tipp, minden gyerek mas, egy nagy kiserletezes az egesz.
Nekunk babakocsibol kinderkraft van, eleg felemasak a tapasztalatok, iszonyat penzek mozognak a bababizniszben. Babakocsin es pelenkan kivul (ha moshato) szerintem semmit nem szegyen hasznaltan venni, foleg a jatekokat, fejlesztoket, mert az raadasul eleg lutri. Megveszed neki a 10 ezres fa szettet, 5 perc utan megunja, de egy ures tejesdobozzal eljatszik 2 orat, stb.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Gratulálok cimbiKAG írta: Gondolkoztam, hogy a következő kommentet az utánpótlásba, vagy ide, az OFF-ba írjam.
Tehát, a párommal babát várunk - ba dumm tss![]()
Nagyon el vagyunk veszve, hogy mik azok a kelengyék, holmik, amik túlárazott szarok és utólag meg fogjuk őket bánni.
Én azt látom, hogy rengeteg ilyen van.
Ha esetleg megosztanák velem azokat a tapasztalatokat, mint apák, hogy mik voltak azok a cuccok amik teljesen fölöslegesek voltak és mik azok, amiket nem bántatok meg, azt megköszönném.
Továbbá, babakocsikból mit érdemes? Én ezeket a peg perego-kat nézem, de ott sem tudom eldönteni igazából, hogy megéri-e az adott extra árat a többi márkához képest.
szerk.:
Fiú lesz, rendes férfi névvel.![]()
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Gratula, sok sikert es kitartast! Rengeteg orom lesz!KAG írta: Gondolkoztam, hogy a következő kommentet az utánpótlásba, vagy ide, az OFF-ba írjam.
Tehát, a párommal babát várunk - ba dumm tss![]()
Nagyon el vagyunk veszve, hogy mik azok a kelengyék, holmik, amik túlárazott szarok és utólag meg fogjuk őket bánni.
Én azt látom, hogy rengeteg ilyen van.
Ha esetleg megosztanák velem azokat a tapasztalatokat, mint apák, hogy mik voltak azok a cuccok amik teljesen fölöslegesek voltak és mik azok, amiket nem bántatok meg, azt megköszönném.
Továbbá, babakocsikból mit érdemes? Én ezeket a peg perego-kat nézem, de ott sem tudom eldönteni igazából, hogy megéri-e az adott extra árat a többi márkához képest.
szerk.:
Fiú lesz, rendes férfi névvel.![]()
Ami fejleszto es ami kell (ruha, pelenka, babakocsi, parna, pelenkazo, babakocsi, utazo, ules es meg ezer cucc), egyik sem felesleges. Abban viszont el fogsz veszni, ar/ertek aranyban melyik a legjobb. Azt add fel, vedd amit jonak latsz, kulonben felno a gyerek mire lesz babakocsija
Örököltünk APG-t meg bogyó és babócát, nagy kedvencekNika91127 írta:Anna-Peti-Gergő sorozat a best. Árban meg, huh...Halfkey írta: Gyerekre:
Játékot, ruhát szerintem nem nagyon kell venni, legtöbb esetben van a családban sok amit meg lehet örökölni.
Játékból kb bármi sok, csak szétszórja őket a gyerek. Mi a nyitottabb rokonoknak elmondtuk hogy amit ajándékra akarnak, segítek betenni babakötvénybe a gyereknek, úgy több haszna van mint az X.edik kis bizének.
Az egy dolog ami nálunk nagyot megy azok a könyvek, kisebb korban böngésző, nagyobban képes-mesés. Azt imádják, és szakad a sok gyereklapozástól, szóval abból nem árt pár plusz.
Babykompot ne!
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Anna-Peti-Gergő sorozat a best. Árban meg, huh...Halfkey írta: Gyerekre:
Játékot, ruhát szerintem nem nagyon kell venni, legtöbb esetben van a családban sok amit meg lehet örökölni.
Játékból kb bármi sok, csak szétszórja őket a gyerek. Mi a nyitottabb rokonoknak elmondtuk hogy amit ajándékra akarnak, segítek betenni babakötvénybe a gyereknek, úgy több haszna van mint az X.edik kis bizének.
Az egy dolog ami nálunk nagyot megy azok a könyvek, kisebb korban böngésző, nagyobban képes-mesés. Azt imádják, és szakad a sok gyereklapozástól, szóval abból nem árt pár plusz.
Babykompot ne!
Gyerekre:
Áthozom ide, ne a mozit offolja szét: hehe szavakat adsz a számba, sőt ‘az értékrendembe’ mikor egy szóval sem írtam hogy ha ütnek, tűrnöd kell. Pont az ellenkezőjét írtam ugyebár.