Dél-amerikai foci
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Dél-amerikai foci
Neymar is az olimpiat valasztotta, egyertelmuen az a fontosabb, szoval ez a kieses semmit nem jelent..

én ezzel tisztában vagyok. ezért írtam hogy Brazília népe lett behülyítve. senki nem veszi komolyan a focit az olimpián.olimpiára korosztályos csapattal kell menni, plusz a néhány túlkoros, nincs is fifa által elismerve, kicsit más a helyzet.
ericco írta:Egyszer már kibaszták. majd visszahozták, kvázi elismerve, hogy nem kelett volna kibaszni. Most basszák ki újra, elismerve azt is, hogy hiba volt visszahozni?
minimum. lemondani nem fog, túl beképzelt ahhoz. szerintem épp azon gondolkodik kinek a hibája volt ez a gyalázat, mert tuti nem az övé.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Egyszer már kibaszták. majd visszahozták, kvázi elismerve, hogy nem kelett volna kibaszni. Most basszák ki újra, elismerve azt is, hogy hiba volt visszahozni?hehe írta:továbbra sem látom, hogy kibaszták volna az ürgét.

Amúgy a brazilok még a hazai VB-re sem tudtak előkaparni egy értelmes keretet. Pedig volt rá vagy 6-7 évük építkezni. Ott is az a probléma, mint nálunk. Nem a tudás és a teljesítmény dönt, hanem hogy kinek ki a kije, és ki mennyire tűri meg a nyelvén a seggszőrt.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
hehe írta:
továbbra sem látom, hogy kibaszták volna az ürgét.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
olimpiára korosztályos csapattal kell menni, plusz a néhány túlkoros, nincs is fifa által elismerve, kicsit más a helyzet.

miert basznak ki? meg van egy event amit mindenki var. szerintem egesz brazilia be lett hulyitve hogy az olimpia a vilag legfontosabb rendezvenye iden nem a copa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem a kínai bajnokság hibája, nem tartja elég élesen a játékosokat. Igaza van Dungának!!!
Nem illik.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Megmondta, hogy olyan tapasztalt játékosok mondtak csődöt, akikről ezt nem feltételezte. Ezzel egy edző már nem tud mit csinálni.sosem nyertek még olimpiát, sztem most sem fognak.
nem látom még a hírt, hogy a gyökér ki lenne rúgva és be lenne hintve sóval az egész
Gyakorlatilag egy percre nem gondolta úgy, hogy ő b*szott el valamit.. Beteg.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Gondolom a kifogás most a sok sérült meg a bírózás lesz. Vicc bazdmeg hogy a Peru Ecuador Haiti csoportból nem mennek tovább

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Isten keze büntetett.....
Jobb nem is történhetett volna, talán észbekapnak páran mekkora vicc ez a brazil válogatottnak mondott valami.... azt már nem kívánom, hogy leszerepeljenek az Olimpiàn, hazai pályán nyerni nem akármi, de jobbat tenne nekik, ha kiesnének, minthogy megnyernék.....

Jobb nem is történhetett volna, talán észbekapnak páran mekkora vicc ez a brazil válogatottnak mondott valami.... azt már nem kívánom, hogy leszerepeljenek az Olimpiàn, hazai pályán nyerni nem akármi, de jobbat tenne nekik, ha kiesnének, minthogy megnyernék.....
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sosem nyertek még olimpiát, sztem most sem fognak.BBeno írta:nem baj majd behúzzák a mindenki számára nagyon nagy prioritással rendelkező olimpiát és egész brazília megnyugszik hogy mire mentek el dollár százmilliók![]()
![]()
![]()
![]()
nem látom még a hírt, hogy a gyökér ki lenne rúgva és be lenne hintve sóval az egész

nem baj majd behúzzák a mindenki számára nagyon nagy prioritással rendelkező olimpiát és egész brazília megnyugszik hogy mire mentek el dollár százmilliók

Amilyen szerencsétlen szokott lenni a válogatottsággal, pont lesérült volna 5 hónapra ebből a bohóckodásból.
Amúgy tényleg nem látja senki Brazíliába, hogy Dunga abszolút kontár? Az addig oké lenne, hogy nem nyernek, dehogy versenyben sincsenek rendre. Legalább valami értelmes focit játszatna, ami célra vezetne, de mondjuk nem kiforrott vagy egyszerűen ennyit lehet kihozni a játékosokból.
Mondjuk a csatárt leszámítva szerintem minden posztra kitudnának egy olyan játékost rakni, aki nőven jó lenne a számukra.
------------kapust nem vágom
Fabinho-Silva-Marquinhos-Marcelo
---------------Casemiro
------Fernandinho----Coutinho
Lucas------------------------Döglégy
--------------Neymar
De még jó pár pozícióra van egy csomó lehetőség vagy variálhatóság. (tudom, hogy volt pár sérültjük)
Azért egy Marcelo-Coutinho-Döglégy bal szél Neymarral kiegészülve butíthatna rendesen...
Amúgy tényleg nem látja senki Brazíliába, hogy Dunga abszolút kontár? Az addig oké lenne, hogy nem nyernek, dehogy versenyben sincsenek rendre. Legalább valami értelmes focit játszatna, ami célra vezetne, de mondjuk nem kiforrott vagy egyszerűen ennyit lehet kihozni a játékosokból.
Mondjuk a csatárt leszámítva szerintem minden posztra kitudnának egy olyan játékost rakni, aki nőven jó lenne a számukra.
------------kapust nem vágom
Fabinho-Silva-Marquinhos-Marcelo
---------------Casemiro
------Fernandinho----Coutinho
Lucas------------------------Döglégy
--------------Neymar
De még jó pár pozícióra van egy csomó lehetőség vagy variálhatóság. (tudom, hogy volt pár sérültjük)
Azért egy Marcelo-Coutinho-Döglégy bal szél Neymarral kiegészülve butíthatna rendesen...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
veretesen jók ezek a dél amerikai válogatottak. ha isten fia most se nyeri meg, akkor a világ legnagyobb szégyene lesz. kb mint a német bajnokság a bájernnek, ellenfél nélkül.
Igen, így most már tényleg jobb, hogy erre a 3 meccsre be sem hívta.Realista24 írta:Dunga legjobb döntése Marcelo be nem válogatása volt.

- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
semmi bajom nincsen, ha tisztan kikap a csapat akire fogadtam. en viszont nem kezilabdara fogadtam, hanem focira.Realista24 írta:Nem kell sportfogadni, no offense.'Az írta:rohadt jo hogy egy ilyen vilagtalan vak biro miatt bukja el az ember a nehezen osszeszedett penzet.. azt a kezezest csak az nem latta, aki nem akarta.
persze jogos a felvetes, csak igy azert kicsit masabb a leanyzo fekvese, mintha egy normalis gollal kikaptak volna.
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem kell sportfogadni, no offense.'Az írta:rohadt jo hogy egy ilyen vilagtalan vak biro miatt bukja el az ember a nehezen osszeszedett penzet.. azt a kezezest csak az nem latta, aki nem akarta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát igen, a kritikán aluli brazil helyzetkihasználásra a játékvezető rátett egy lapáttal azzal, hogy nem fújt be egy tizit a braziloknak és megadott egy szabálytalan gólt.